Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (698)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tohle musela napsat ženská - tolik párů a tolik o vztazích (prakticky jen o vztazích). Uvidíte dost hvězd pohromadě, nikdo nevyčnívá, všichni mají zhruba stený prostor. Ale jinak je to odnikud nikam a že bych se nějak moc bavil, se říct taky nedá. Pozitivní vzpomínka pro mě patrně zlstane Drew - před tímto filmem jsem ji nijak zvlášť nemusel, ale ukázala, že umí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se koukat, opravdu nechtěl. Přítelkyně však byla docela nadšená a ta hromada hvězd mě přemluvila. Ještě bych měl zmínit, že romantické komedie jsou asi to poslední, na co se rád dívám (těsně před pohřby), protože kvalita je často hrozná. Až tak moc tě nežeru je však skvělá výjimka, která plejádou hvězd v pěkných rolích, které připomínají skutečný svět více, než v milionech dalších obdobných komedií. Krom toho je vtipně ukázána naivita i hloupost žen/mužů a celé té havěti:). Všichni zúčastnění jsou vynikající, své role si užívají a třeba Ginnifer Goodwin si svou naivitou diváka dokáže omotat (asi stejně jako Scarlett odhozením svého oblečení). Co tedy zbývá? Asi jedno velké děkuji za skoro 5* romantickou komedii, která mě velmi bavila a chvílemi dala vzpomenout na kyselost některých vztahů.Tohle určitě neurazí. PS: Justin Long má na to být hvězda:) PPS: jsem asi jediný muž, který by nahé Scarlett v bazénu odolal, až tak jí teda nežeru:) ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem víc, než jsem čekal. Víc, než sliboval plakát jak z červené knihovny, víc, než sliboval průměrný trailer. Je to romantický propletenec několika lidských osudů, stejně jako dnes již klasická Láska nebeská, tentokrát se hraje ale na trošku vážnější notu a myslím si, že to není vůbec na škodu. Scénář je totiž v některých momentech až nečekaně chytrý a občas se v něm nechází nějaké to moudro nebo životní pravda. O to větší škoda, že jako celek je scénář kvalitativně velmi nevyvážený. Chytré scény a originální nápady se střídají s těmi pitomými a klišovitými jako na horské dráze, což tento jinak kvalitní film docela sráží. Díky bohu za neskutečně našlapané obsazení. Když se díváte na film, ve kterém spolu hrají Scarlett Johansson, Ben Affleck (už mu sakra odpusťte ty vylomeniny, které dělal pro J´Lo, ten chlap hrát umí), Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore, Luis Guzmán, Justin Long (jehož hvězda pomalu ale jistě stoupá) a herecký veterán Kris Kristofferson, těžko vás od obrazovky vyžene kdejaký scenáristický laps, kterých tu sice není nejméně, ale věřte, že jsem čekal něco výrazně horšího. Takto se opravdu dá hovořit o příjemném překvapení. Sympatický malý film s velkými jmény, který by si přál být o něco chytřejší, než na kolik má. 70% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chcelo by sa povedať, že Až tak moc som ten film nežral, ale klamal by som. Nie je to síce typický americký nezávislák, ale skôr typický americký komerčák, alebo možno niečo medzi tým. Príjemná oddychovka na večer vo dvoch s niektorými pravdivými postrehmi o vzťahoch. Poteší hviezdne obsadenie, ktoré sa zdá byť nekonečné a nechápem, ako sa poducentom podarilo toľko stars zlákať do jedného filmu. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Hmm, nemal som ziadne ocakavania a ono sa z toho vycaroval celkom pekny romanticky film o viacerych vztahoch roznych mladych ludi. Vlastne v tom filme o nic ine nejde, ako o hladanie si partnera, alebo po vytuzenej svadbe po siedmich rokoch partnerstva alebo o neveru v manzelstve. Najskor som sa obaval, ze to bude prilis chaoticke pri tolkych postavach v tomto filme, ale reziser Ken Kwapis dokazal pekne kazdemu vyhradit priestor tak, aby som sa v deji vyznal, za co ma u mna obdiv. Asi najmensi priestor zo znamych hercov tu mali Drew Barrymore, ktora je mimochodom podpisana i pod produkciou a taktiez Ben Affleck, ale nakoniec sa podarilo vsetko zhrnut do 125 minut a nenudil som sa... 18.02.2009 ____ Scarlett Johansson - (Anna) +++ Jennifer Aniston - (Beth) +++ Jennifer Connelly - (Janine) +++ Drew Barrymore - (Mary) +++ Ben Affleck - (Neil) +++ Justin Long (Alex) +++ Bradley Cooper - (Ben) +++ Ginnifer Goodwin - (Gigi) +++ Kris Kristofferson - (Ken Murphy) +++ Produkcia: Drew Barrymore, Toby Emmerich +++ Hudba: Cliff Eidelman +++ (Videl v kine 17.02.2009) +++ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony dolarů, součet těch celosvětových 178,9 mil. (NIRO)
  • Film byl volně natočen podle knihy Grega Behrendta a Liz Tuccillo, v níž odpovídají na čtenářské otázky ohledně vztahů. Ti samí autoři se také podíleli na scénářích pro seriál Sex ve městě (od r. 1998). V epizodě Trochu hádek, trochu řečí (2003) je dokonce myšlence „He's just not that into you“ věnován příběh Mirandy, která zjišťuje, jak poznat, když ji chlap „až tak moc nežere“. (Bbbulanek)
  • Při natáčení měl film krycí jméno "Boy Trouble". (ČSFD)

Reklama

Reklama