Reklama

Reklama

Život a vztahy nejsou tak jednoduché, jak se zdá podle oblíbených knižních rádců, které mají odpověď a dobrou radu úplně na každou situaci. Přesvědčí se o tom sedm mladých lidí, kteří mají společné nejen to, že bydlí v Baltimore, ale hlavně že hledají lásku a potýkají se přitom s řadou nečekaných potíží. Beth už sedm let chodí s Neilem, marně mu však naznačuje, že by se mohli vzít. Její kolegyně Gigi chodí na rande s muži, kteří o ni zjevně nemají zájem, což si ovšem odmítá připustit. Problémy má i Janine, která je sice provdaná za sympatického Bena, jenže on se právě seznámil s pohlednou zpěvačkou Annou. I když jí dá jasně najevo, že je ženatý, Anna se do něj zamiluje. A aby to nebylo tak jednoduché, do Anny je pro změnu stále zamilován její bývalý přítel Conor, jeden z mužů, s nimiž randila Gigi, a jeden z těch, na jejichž zavolání stále čeká. Marně čeká na lásku také Annina kamarádka Mary, která se snaží najít vztah pomocí internetu. Gigi se seznámí s cynickým barmanem Alexem, který jí otevřeně objasňuje, jak to chodí v mužském světě, časem se však sám chytí do pasti a do Gigi se zamiluje. Jenže vrhnout se do vztahu pro něj není jednoduché, stejně jako není pro Janine snadné přijmout pravdu o manželově nevěře a lžích, na které postupně přichází. Zdá se, že muži a ženy si nikdy nemohou porozumět, přesto se však do sebe mohou zamilovat. A tak stále hledají způsob, jak vytvořit fungující vztah. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (699)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Čakal som viac teda. Na mňa tu bolo dosť veľa postav čo by až tak nevadilo, skôr to že nie každý príbeh a každá postava vedela utiahnuť svoju čast vo filme. Herecké obsadenie je ale dosť dobre, len škoda že sa s toho nevyťažilo viac. Príbeh nie je zlý, len ma sklamala humorná čast. Priznám sa že ani raz sa tu nebolo na čom zasmiať a je to viac dráma ako skôr komédia. 65% - 3* ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová, dobře obsazená romantická komedie, která se sice tak trošku marně snaží hrát na americkou Lásku nebeskou, leč mě se tohle líbilo přecejen o trošku více. Už jen proto, že jsem byl ušetřen bídného suchého anglického humoru. Naproti ostatním musím přiznat, že se mi naopak rozložení příběhu do více párů líbilo a nenutilo nudit se, jelikož si myslím, že takový příběh by se pro jediný pár moc nehodil. Navíc jsou ty páry tvořeny vesměs známými a sympatickými herci, což lépe vtáhne do situace. Abych to shrnul, určitě bych našel lepší romantické komedie, které si i rád pustím znova, He's Just Not That Into You však taky není úplně zlé a alespoň za jedno zhlédnutí stojí. PS : Scarlett :P ...60% ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Pokud vztahový film má trvat přes dvě hodiny, vyžaduje to mimořádně nadaného scenáristu i režiséra. Tedy přesně ty dvě kategorie, které v tomto případě mají dost nízkou úroveň. Vykonstruovaný scénář si pohrává s postavami, jak se mu to hodí, a v závěru pěkně postupně příběhy všech devíti hlavních postav uzavře. Tenhle film je tak bohužel jen sledem volně navazujících scén, jejichž úroveň stojí čistě na charismatu a talentu prvotřídního hereckého obsazení. Z něj si s nástrahami scénáře dokázali nejlépe poradit Scarlett Johansson a Justin Long. Není to špatné, ale mohlo to být i dobré. :-/ ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

"So trust me when I say if a guy is treating you like he doesn't give a shit, he genuinely doesn't give a shit. No exceptions." Aneb, dámy, přestaňme si namlouvat, že když se chlap chová jako kretén, je to proto, že nás má rád. Oceňuju, že tenhle film přichází s trochu jiným, ironičtějším a realističtějším pohledem na věc. A přece jako romantická komedie funguje, i když chvílemi dost nahořká. Líbilo se mi, že každý si tu najde svoje - máme tu manželskou krizi, přechozený vztah, loosery hledající partnera pomocí nejrůznějších technologií... A kdo má rád tu pravou romanťárnu, nechť se zaměří na příběh Gigi a Alexe (oba moc roztomilý). Právě u nich zazní moudra typu "když ti ten chlap nezavolal do jednoho týdne, tak ho přestaň omlouvat a smiř se s tím, že jsi mu prostě u (...)". Ale nebojte se, scénáristé nám dávají jistou naději - vždycky můžeme být ta výjimka z pravidla. ;-) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem se koukat, opravdu nechtěl. Přítelkyně však byla docela nadšená a ta hromada hvězd mě přemluvila. Ještě bych měl zmínit, že romantické komedie jsou asi to poslední, na co se rád dívám (těsně před pohřby), protože kvalita je často hrozná. Až tak moc tě nežeru je však skvělá výjimka, která plejádou hvězd v pěkných rolích, které připomínají skutečný svět více, než v milionech dalších obdobných komedií. Krom toho je vtipně ukázána naivita i hloupost žen/mužů a celé té havěti:). Všichni zúčastnění jsou vynikající, své role si užívají a třeba Ginnifer Goodwin si svou naivitou diváka dokáže omotat (asi stejně jako Scarlett odhozením svého oblečení). Co tedy zbývá? Asi jedno velké děkuji za skoro 5* romantickou komedii, která mě velmi bavila a chvílemi dala vzpomenout na kyselost některých vztahů.Tohle určitě neurazí. PS: Justin Long má na to být hvězda:) PPS: jsem asi jediný muž, který by nahé Scarlett v bazénu odolal, až tak jí teda nežeru:) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Stejnojmenná kniha, z níž film vychází, není klasická beletrie, nýbrž jedna z mnoha příruček na téma "jak zlepšit svůj život". (duklak2)

Reklama

Reklama