Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 1

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 334)

Scratt 

všechny recenze uživatele

Až budete stát před otázkou "Pustit si tento film nebo ne?" řekněte si "YES!" a jděte do toho :-) Příjemná komedie se zajímavým námětem, která rozhodně stojí za shlédnutí. 70% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Nemohu říci, že bych se párkrát nezasmál, neboť se rád bavím. Mám Careyho rád, proto jsem vydržel. Film není nic víc než rodinnou komedií na neděli se vším všudy co k ní patří. Milý, vtipný, místy inteligentní a místy naprosto tupý a dementní. 70% ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Pokus o Carreyho velký come back na královský trůn komediálního žánru nevyšel. Yes Man je přesto vtipným filmem se zajímavou zápletkou, bez debilních nebo trapných fórů a možná s určitým kouzlem, díky kterému je přitažlivější pro starší generaci. Carrey má vrásky, jeho kvicht už není tak gumový jako dřív a teenageři se asi většinou nechápavě škrábou na bradě (nebo kdekoliv, kde se teenageři obvykle nechápavě škrábou). Ostatní se skromně pobaví. ()

Madlenka26 

všechny recenze uživatele

Je těžké si vybrat mezi nejlepší komedií Jima, portože každý film s ním je úchvatný.(nechci opomenout Masku, Já mé druhé já a Irena,Ace Ventura,Finty Dicka a Jane a poslední skvost Ilove you Phillip Morris) ale přeci jen Yes man patří mezi ty nejoblíbenější. A pozor přichází vězeň z Azkabanu a redbull party, to prostě nemá chybu :)) ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Skvělý Jim Carrey, který nás opět (tak jak tomu bylo většinou) zahrnul hromadou úšklebků, xichtů, pazvuků a hlášek stejně jako pohybových kreací. Vedlě něj se postavila Zooey Deschanel, má oblíbená herečka (a zpěvačka) a voala máme tu hořkosladkou komedii, která určitě pobaví :).. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že skoro každý, kdo provozuje osobní blog, má od poskytovatele webové šablony ve smluvních podmínkách nařízeno, že je povinen zaujmout k tomuto filmu stanovisku. Četla jsem bezpočet pojednání, proč být či nebýt YES, i rebelská slohová cvičení na téma proč být NO. Já nevím. Je pravda, že kdybych říkala v životě důsledně ano, možná bych teď už měla vlastní dům. I s červenou lucerničkou. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Celkom pohodička, aj keď Jim Carrey už začína recyklovať vlastnú kariéru. A takisto je na ňom začínať badať pribúdajúce rôčky. Carreyho som mal vždy rád a keď som bol malý, bol to môj hero. :-) Je trošku zvláštne vidieť obľúbencov vašej mladosti zrazu zostarnúť. Jimbo, your time has passed, time to move on. Smrk. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Komediální dávka Yes Mana není tak smrtelná jako je tomu u Zohana a obvykle bych spíš preferoval víc srandy na úkor klasického romantického klišé, v tomto případě mně to kupodivu příliš nevadilo. Mezi Carreym a Zooey to docela funguje a celý film má správně pozitivní energii. Člověk má až chuť vyběhnout do ulic, rozdat peníze (což by byl velmi krátký proces) začít si užívat života a říkat YES všem výzvám co život přináší. Btw co mě ale přišlo slabý, byli Carlovi super uvědomělí kamarádi. Pochybuji, že by to tak neškodně probíhalo. (---Oholíš si obočí??--- YESSS) ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Clasický Carrey jak si ho všichni pamatujem a vůbec nevadí, že už nemá gumový obličej. Komedie u které se pobavý snad každý a kdo říká že se nesmál tak kecá. Tolik redbulů už dokázal vypít snad jenom Jason Statham v Crank :) A na takový ranní zaběhání v parku nic nemá ... Podle mě naprosto luxusní komedie u které si každý řikal yes, yes, yes Jim Carrey is back . ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nestádní film s výborným komikem. Navíc OST k filmu také není k zahození. U filmu jsem se bavil, Carrey má velice osobitý humor, jež mne chytil za srdce. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Ačkoli grimasy Jima Carreyho nemám příliš v oblibě, uvítal jsem jeho návrat ke komediálním kořenům. Jednak proto, že lehce mysteriózní zápletka je zárukou spousty kvalitních, komediálních momentů, ale především proto, že stále neexistuje příliš Jimovi podobných komiků, kteří jsou zároveň i kvalitními herci. Krom toho, že díky tomu film funguje i v dramatické rovině, potěší účast Bradleyho Coopera a až hypnotické oči Zooey Dechanel. ()

andriy 

všechny recenze uživatele

Úžasně pozitivní film, nejen proto, že je plný slova ´yes´. Carreyho jsem poslední dobou moc nemusel, ale nakonec převládla zvědavost nad nechutí a dobře jsem udělal. Po dlouhé době film, u kterého jsem se v kině opravdu srdečně zasmál. Jednoznačně doporučuji. ()

Wall-E 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey opět nezklamal... V komedii je jako ryba ve vodě. Zooey Deschanel je prostě sladká a už nějakou dobu patří k mé top (Lemra Líná,Stalo se,New Guy) Parádní lehce bláznivá romantika. Jedním slovem....YES! ()

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama