Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 4

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 334)

me3x® 

všechny recenze uživatele

Úplne súhlasim s Malarkeyom ... tento film si zaslúži 5*... vážne nenudí a okrem toho je taký milý. A zooey hehe... ()

Miloško 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey sa po dlhšej dobe vracia so skvelou komédiou,a jeho typickým herectvom,ako ho poznáme z polovice 90.rokov. a rečiam typu,Carrey starne,a že je ako herec už skončil NEVERTE.Sú to nezmysly. Táto príjemná komédia má vkus,inteligenciu a romantický spád. Je tu kopec scénok,aj keď krátkych ktoré pobavia.Či to je večierok a la Harry Potter(alebo večierok a la 300),či záchrana samovraha na streche,jazda motorkou,či vzájomné debaty Carla a jeho šéfa,či seansa s guru,všetko pobaví.8/10 ()

bigbadboy 

všechny recenze uživatele

První čtvrthodinka je naprosto tragická, ale pak všechno nabere rychlý spád a jde to od fóru k fóru :) posledních pár minut radost zase trochu utlumí :( ()

Yivo 

všechny recenze uživatele

Sranda tu místy je , ale je jí poskrovnu a to mě mrzí , ten děj samotnej je spíše politovánihodnej , a stejně na všechno neřekne vždy YES...... ()

Plague. 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat správná komedie! Nějaký zajímavý nápad, schopný centrální herec, nějaká ta dívčí krása a hlavně nevypadnout z tempa. Jednoduchý recept a přeci tak málo k vidění. ()

sidcom 

všechny recenze uživatele

Průměrný Carrey.. ač ho mám jako herce velice rád, tohle je už 100x nastavovaná kaše, měl jsem pocit jako bych znovu koukal na Liar!Liar!.. přesto roli nenáročného výplachu mozku splní.. a hvězdičku za Zooey Deschanel :) ()

Toumyk 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie...nedokážu si na Jimově místě kohokoli jiného. Dal tomuto film šťávu...takže Ano, ano líbilo se. ()

Aywes 

všechny recenze uživatele

Nápad sice hezký kde i herecké obsazení je dobře uděláné, ale zpracování trochu pokulhává. Jako obvykle obličeje Jima Carreyeho sedí jak hrnec na zadnici. Sem tam jsem se zasmál, avšak dalo by se to lehce spočítat na prstech jedné ruky. Z toho námětu se dalo vytěžit více. Navíc americký konec byl opravdu americký jak jen to jde což mne velmi zamrzelo. Hvězdičku tedy dává za soundtrack a Jima Carreyeho s hezkým námětem. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Do této komedie měl být J.C obsazený v 95 roce , to bych klidně dal 4* ( no možná ne J.C jsem nikdy moc v lásce neměl ) ale pro většinu lidí by to byla bomba . Ale dnes ? J.C je tak trochu jako S.Segal - zestárnul , předvádí pořád to samé , hraje ve filmech podle "stéjného scénaře" a už to prostě není ono . Výsledkem je průměrná komedie která potěší ale ....... ()

BradleyT 

všechny recenze uživatele

Já se tedy bavil skvěle, spousta gegů a narážek - prostě príma komedie. O žádnou hlubokou myšlenku tu nejde, alespoň ne doopravdy, takže můžete směle vypnout mozek a bavit se... ;-) ()

sirrgulo 

všechny recenze uživatele

Těch pár okamžiků o rozjímání nad lidským životem a stereotypem, je docela inspirujících. Jinak je film tradiční komedii. Některé vtipy jsou povedené jiné méně. Ale jako celek se na Yes mana hezky kouká a Zooey Deschanel je vážně super. ()

PROTIVETRU 

všechny recenze uživatele

Jimov zostarnutý ksicht pôsobí v grimasách už skôr tragicky a vôbec spracovanie celého snímku ťahajú dole zaujímavý námet. Zooey je krásna sympaťáčka, ale iba jej ksichtík na dobrý film nestačí. Nevyužitý potenciál. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná komedie, ovšem pouze průměr herecké výkony, koukatelné a místy i humorné, i když to není nejsilnější film Carreyho. Dobrý námět i téma v průměrném zpracování nenadchne ani neurazí, na jedno odpoledne jde o dobrou podívanou. Kamera i zvuk jsou průměr a stejně tak dialogy. Hodnocení: 55 % ()

Demoiselle 

všechny recenze uživatele

Ano ano ano ano! Všemu, pořád, nikdy neříct Ne! Má to něco do sebe. To bylo asi poprvné, co jsem se v kině smála tak, že mě někdo okřikl - tímto se omlouvám. Ale já si nemohla pomoct, strašně mě to bavilo, Jim mě bavil a celej ten příběh mě pobavil! ()

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama