Reklama

Reklama

Yes Man

  • USA Yes Man (více)
Trailer 1

Carl Allen je zatrpklý bankovní úředník, který se dosud nevyrovnal s odchodem manželky. Pokud to jde, zapírá se před kamarády, večery tráví u videa, je protivný a téměř na všechno odpovídá slůvkem ne. Jednoho dne však narazí na bývalého kolegu, který mu nadšeně vypráví o svém novém životě, který začal, když se přidal k „Yes Manům“. Carl se vydá na jejich seminář, kde ho Nick představí charismatickému vůdci Terrenci Bundleyovi. Ten ho přiměje ke slibu, že od té chvíle bude odpovídat pouze „ano“. Vzápětí Carl musí svézt bezdomovce do jeho parku, a ještě mu dát peníze. V bance začne žadatelům schvalovat podivné půjčky. Na koncertu, na který by normálně nikdy nešel, se setká se sympatickou Allison. Začne s ní prožívat řadu bláznivých dobrodružství, jako je večírek fanoušků Harryho Pottera, výlet do telefonního muzea nebo střelba na asfaltové holuby. Ke svému překvapení zjišťuje, že říkat „ano“se vyplácí a že se mu nový život líbí. Ukáže se však, že i toto slůvko má svá úskalí. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 334)

Nelusha 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem si tenhle film zamilovala. Neuvěřitelné množství gagů (Já redbull, ty redbull nebo napůl?) a super herci jako Jim Carrey a Bredley Cooper, prostě pecka. Mimochodem soundtrack byl taky výborný. ()

damapo 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná komedie a po delší době zase kvalitní role Jima Carreyho, dle mého v té nejlepší formě. V posledních dvaceti minutách filmu se objevují hluchá místa a spousta klišé, do té doby byste se ale měli dobře bavit a 4 hvězdičky si film rozhodně zaslouží. ()

JamesTeak 

všechny recenze uživatele

Pro mě velká srdcovka :D Pamatuji jak jsem na to koukal když to vyšlo asi 5x za sebou. Nejlepší scéna je jak sundavá dolů sebevraha a hraje mu píseň od third blind eyes- jumper :D . Jim Carrey je vynikající komik, jeden z nejlepších v dnešní době ;) ()

tomkat 

všechny recenze uživatele

Největší plus filmu = "message" pro filosofii vašeho života. Jasně, jasně - "Vždyť to je samozřejmý!", jako bych vás slyšel... Opravdu? Jinak dílko celkem průměrné - dobrý nápad, sympatičtí herci a pár hezky "střelených" prvků zachraňují tak nějak dějově prázdný příběh. Poznámka - Carreyho grimasy jsou stále v kondici, jen už životem otrlejší. ()

Frank234 

všechny recenze uživatele

Ano - ráno, ano - slano... Z výkonu Jima Carreyho mám pokaždé smíšený pocit. Nikdy mně však úplně nezklamal. A ani tento případ není výjimkou. I když jsem si myslel, že bohužel neuvidím to jeho slavné "ksichtění", byl jsem příjemně překvapen u scény s Red Bully. Každopádně, kdybych opravdu uvěřil, že slovo "ano" mně okamžitě vynese na vrchol kariéry, naučí mně létat, korejsky, na kytaru, naučí mně přemlouval sebevrahy a létat do zapadlých oblastí, neodolal bych. Ovšem trocha toho "pohádkového prvku" nechybí skoro v žádné komedii. Celkové hodnocení má film zcela po právu. 74% i ode mně. ()

Sebbe 

všechny recenze uživatele

Film na odreagování, pobavení a hlavně účel splnil. Co však jediné bych mu vytkl, je český dabing! Viděl jsem to původně v originále s titulkami a bavilo mě to hrozně moc, poté jsem to viděl v dabingu a najednou se ten krásný humor kamsi vytratil.. Ano bylo to pořád vtipné, ale ani zdaleka se to nechytalo originálu. ()

BR23 

všechny recenze uživatele

Tento film má prívlastok- romantický a komédia... ja by som k tomu pridal ešte jedno: motivačné. Skrátka pokaždé ked si spomeniem na nejakú scénu z tohto filmu (najmä spievajúci a hrajúci Jim Carry pri záchrane sebavraha) sa mi rozjasní chvíľka, den... :) bolo to úsmevné, bolo to pútavé, hudba , skrátka nie až tak konvenčná ,,hollywodka,,. :) ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Dobrá podívaná,není to taková bláznivina v jakých J.Carrey občas hraje v dobrém slova smyslu,ale i tak to byla příjemná komedie.Žádné grimasy,šílenosti jen trochu romantiky,jinak klidná odpočinková komedie. ()

Danny71 

všechny recenze uživatele

Král komiky hollywoodského filmového nebe v dalším poutavém snímku. Od osmdesátých let dvacátého století už se Carrey stihl objevit ve třech desítkách celovečerních filmů, přičemž ten s názvem Yes Man, nepatří rozhodně mezi ty nepovedené. Trošku unilý úvod je kupodivu vyvážen vtipnou výplní některých obzvlášť podařených scén, kdy dává Jim vzpomenout na léta své největší slávy. Jeho herecké umění je navíc doplněno kvalitním příběhem inspirovaným mistrem pera Twainem. Kdo neviděl, doporučuji zajít:-) ()

Milda4444 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey, je prostě geniální komik, ať si říká kdo chce co chce, tenhle chlápek to prostě umí a když k němu dáte krásnou Zooey, je to prostě dobrá komedie s romantickým koncem já se bavil... ()

debbie.k 

všechny recenze uživatele

Tento film mě zaujal hlavně propracovaností detailů - vše, co se stane v první části filmu, je v druhé části důležité a použije se to. Je to vtipný film a zajímavý, jelikož je v něm trochu z opravdového života... Jim Carrey je úžasný - jeho grimasy a herecký talent nemají chybu, což úspěšně dokazuje i v tomto filmu. Určitě doporučuji! - pobavíte se, ale jsou tam i chvíle, kdy není daleko k pláči. ()

Gmic 

všechny recenze uživatele

Musím řict, že se mi film líbil. I přes pomalejší rozjezd a jednodušší scénář, jsem se dobře bavil - možná v budoucnu vyzkouším jeden den aplikovat a "uznávat ANO". Kytarová scéna je naprosto skvělá. ()

phoenix9 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodinka je komédia a to je dobré , ale potom sa to zmení na romatickú komédiu akých je plno , a to už tak dobré veru nie je, ale stále je pozerateĺné aby som filmu nekrivdil , ale nie je to uplne moja šálka kávy. Iba ak na jedno použitie. 62 % ()

hotentot 

všechny recenze uživatele

Komédia, pri ktorej som sa dobre nasmial. Jim Carrey a jeho grimasy stále u mňa dokážu vyčariť úsmev. Koniec koncov, odpovedať na všetko "yes" nie je vždy to najlepšie, aj "no" ma svoje čaro. Za mňa 90%. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Tam kde hraje Jim Carrey je zábava prakticky zaručena. A ani YES man není výjimka. Bláznivý děj s Jimem v hlavní roli stvořili tuto skvělou komedie, které je hřích říci NE. ()

Související novinky

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

Carrey a McGregor jsou příliš teplí

22.03.2009

Přinejmenším pro americké publikum. Ano, na neděli jsme si pro vás odložili trochu bulváru ;-). Možná už jste si říkali, kam se poděla komedie I Love You Phillip Morris, kterou Jim Carrey natočil… (více)

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

Jim Carrey a režisér Juno si plácli

09.03.2008

Kariéra Jima Carreyho si nějaký čas dávala šlofíka, ale zdá se, že navzdory fiasku s thrillerovým pokusem 23 se gumový Jim vrací s plnou parádou a momentálně patří k nejvytíženějším hercům vůbec.… (více)

Reklama

Reklama