Reklama

Reklama

Producent filmu IGBY, nominovaného na Zlatý glóbus, přichází s působivým příběhem o temných stínech životního stylu 80. let v Los Angeles. INFORMÁTOŘI, jejichž děj je zasazen právě do Los Angeles 80. let, se soustředí na mladé a bohaté Losangelesany, pohlcené dekadentním životním stylem. Žijí lhostejně a izolovaně od skutečného světa. Půltuctu příběhů filmu spojuje jedna osoba – Graham Sloan. Je to dítě luxusu, které se snaží najít svou vlastní cestu. Grahamovými nejlepšími přáteli jsou Christie a Martin. S nimi se oddává sexu, drogám i debatám o životě. Martin zároveň tajně udržuje milostný vztah s Grahamovou matkou, zatímco otec je posedlý stárnoucí, ale stále sexy hlasatelkou Cheryl Laineovou. Cheryl se také schází s mladíkem jménem Danny, který by mohl klidně být jejím synem…a složitá síť příběhu se zaplétá… Grahamův přítel Tim jede s otcem na Havaj. Otci během pobytu začne vrtat hlavou, proč se jeho synovi nelíbí děvčata a co na jeho chlapci tak přitahuje muže. Grahamův soused Jack drží v zajetí dítě, které unesl z mnohem temnějších důvodů, než je výkupné. Násilnická popová hvězda Bryan Metro se ocitne v nejhorší krizi právě ve chvíli, kdy je jeho kariéra na vrcholu. INFORMÁTOŘI jsou portrétem zbloudilé generace – tragický pád do propasti pod oslnivým pozlátkem L.A. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

mira007 

všechny recenze uživatele

Mladí a bohatí v dekadentní jízdě v osmdesátkových L.A. ... no, tak filmy na podobné téma existují lepší, výživnější a smysluplnější. Tohle prázdné nic klouže po povrchu a snad jen ty odvážný erotický scény s Amber Heard z toho dělají něco ke zkouknutí dneska... ale asi jen do konce toho bizarního soudního procesu, kde zatím vyhrává lepší herec. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Na to jaký jsem čekala brak, jsem byla celkem příjemně překvapena. Zápletka filmu o odvrácené straně slávy je zajímavá, bohužel ji brzdí průměrné zpracování. Taky je zajímavé, jak si tvůrci potrpí na jména větších hvězd, když přitom nejlepší postavy i výkony patří méně známým hercům. Zéjmena Brad Renfro se ve své poslední roli ukázal ve velmi dobrém světle. Ke konci taky naštěstí trochu opadne nuda. 6/10 ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

Především díky pohledné /svolné Christie /Amber Heard, které to opět moc sluší a to obzvláště, má-li toho na sobě co nejméně /nejlépe samozřejmě, když nic .. velmi dobře koukatelný „polodokument“ se zajímavou hudební kulisou o životním stylu, na který my nevyvolení odjakživa zdálky jen tiše závistivě zíráme (ale zase na druhou stranu .. nám nehrozí ta ošklivá nemoc) .. hrůzy života vyvolené zlaté mládeže s jak jinak, než dekadentním stylem života .. co také dělat jiného, když jste mladí, krásní, bohatí a ty nejkrásnější mladé pohledné a vnadné kočičky touží sdílet s vámi vaše lože či sedadla vašeho luxusního bouráku .. po čase to zákonitě znudí každého a tak přijdou na řadu různé jiné postelové experimenty a dříve či později i drogy .. jsou to ale jen lidi a tak i mezi nimi je podlost, faleš, závist, zrada a dobře maskované nepřátelství … vůbec to nebylo tak špatné, jak tu některé „kapacity“ tvrdí … ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Chcete vědět o čem to je? Amber Heard je zde většinu filmu bez trička. A to je doslova vše. The Informers je film, který neví, čím chce být. Jestli artovým filmem o jedné generaci (aneb i dříve herci/zpěváci brali drogy, jen je tolik nenachytávali) či dramatem nad několika osudy lidí, kteří sice mají všechno, ale přitom ví, že jim pořád něco schází. Ono námět a myšlenka filmu není od věci, ale to by snímek musel mít lepší scénář (režie byla super, navíc už vím, že když tomuto režisérovi dá někdo opravdu parádní námět, tak z toho vznikne skvělý film). Ano, scénář je tady to, co drhne. Například - v jedné dějové lince přijde rocková hvězda na pokoj, tam je fanynka a hvězda ji začne mlátit. Ale pak se nedozvíme nic dál a tím tato linie prakticky končí, žádné pokračování, nic… rockovou hvězdu pak vidíme, jak jde v klidu na další koncert… Nevím, jestli tohle měl být záměr, tak nevyšel. Za Amber a za… jo, za Amber dávám 20 %. Doufám, že se tohohle námětu někdo chytne za pár let, hlavně nějaký dobrý scenárista… ()

kubka4 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit, na co myslel scénárista, když psal tento film. Neuvěřitelně prázdné střípky příběhů, které ani nemají nějaké zakončení. Film prostě skončí uprostřed děje. Velice nudnou zápletku nezachrání ani slušné herecké obsazení. Ale i to je na tomto filmu rozporuplné. Proč největší herecké hvězdy nechají hrát ubohé vedlejší role a hlavní přenechají (alespoň pro mě) neznámým hercům? V souhrnu je film velice nudnou a nicneříkající záležitostí. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (8)

Reklama

Reklama