Reklama

Reklama

Životní styl horní střední třídy Dona a Bridget Cardiganových je ohrožen, protože to vypadá, že Don, který je už rok bez práce, už žádnou hledat nechce, a hospodyňka Bridget nepracovala po většinu svého života. Jejich dluhy se už blíží 300 000 dolarů. Když to Bridget zjistí, dojde k závěru, že potřebuje získat práci - jakoukoli práci - která jim přinese aspoň nějaké prostředky. Neochotně vezme práci uklízečky ve Federální ústřední bance v Kansas City. Bridget téměř okamžitě okouzlí všechny ty staré opotřebované bankovky, které míří ke skartaci. Přijde s plánem, jak si zase pomoci k penězům - ukradne hodně z těch peněz, což podle ní je snadná práce, protože zámky používané na peněžních vozících jsou standardní a nikdo nikdy nekontroluje odpadky. Ke svému plánu potřebuje získat jednu osobu, která pracuje se skartovačkou, a druhou, která tlačí vozíky s penězi. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

sona123 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, ale přesto neurazí. Diane Keaton opět nepřekračuje svůj stín, ale to vůbec nevadí..."Holky" to slušně rozjedou a jejich drahé polovičky nestačí držet krok. Každopádně pro mě největším překvapením byla Katie Holmes, která byla kouzelná, neuvěřitelně vtipná, nečekaně to rozbalila, byť prostor až tak velký nedostala. Úžasná! ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Film na mě působil až moc televizně, nebýt v tom Diane Keaton a Katie Holmes, tak se na to ani nekouknu, nakonec jsem se tedy odhodlal, příběh to má sice vtipnej, ale je to natočeno příliš amatérsky, k tomu mě tu opět jako snad v každém filmu vytáčí ta tlustá, nesympatická Queen Latifah, která mi dokáže pokaždé zkazit snad každej film, ve kterém se objeví, díky bohu za Diane Keaton, která je dobrá a ta Katie Holmes je zde asi nejzábavnější a k tomu se na ní dobře kouká. ()

Reklama

noby 

všechny recenze uživatele

Tři ženské, z nichž asi žádnou bych nechtěl potkat, a ne zrovna ze strachu. Jedna z nejstřeženějších bank na světě s vybavením z hobbymarketu. A tři ženské, které unikají prozrazení zřejmě jen díky velikému zázraku. A podivný scénář, nad kterým není radno přemýšlet. A tři děsně otravné ženské, to už jsem zmínil? Ale co, na jednu z nich se aspoň hezky kouká. ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Prdelatá černoška, důchodkyně nad hrobem a nestoudná Katie. Pravděpodobnost, že má tenhle film kvalitu, je srovnatelná s pravděpodobností, že dokonalý slovník je výsledkem exploze v tiskárně. ____ 1, Ženský hrdinky zde nesuplují chlapský archetypy, jako tomu bylo v Tarantinově Grindhouseu, ale zůstávají ženskými hrdinkami. 2, Celý to má podobu televizního formátu, což poznáte podle toho, že zvuk má mnohem důležitější roli než obraz. 3, Je to opravdu směšně natočený a odvyprávěný (sic jakžtakž zábavný). Je to monumentalistickej kýč, trochu tý čubčí podívaný, kvůli který mají multiplexy tak obrovský plátna. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

V prvom rade bola totálne prepísknutá stopáž. Po prvej hodinke to bolo už len zbytočné a zúfalé doťahovanie už aj tak priemerného snímku, ale naozaj to mohlo ostať aspoň v priemere. Plno užvástaných nezmyselných rečí, ktoré ako-tak divákovi naznačujú, že sa ešte stále niečo deje. Záver blábolový a zasmial som sa asi dvakrát. 40%. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 16. dubna do 21. června 2007 ve městě Shreveport (Louisiana, USA). (BMW12)
  • Pri večeri v reštaurácii povie Jackie Truman (Katie Holmes), že by chcela navštíviť aj Československo, ale Don Cardigan (Ted Danson) jej vysvetľuje, že už neexistuje a rozdelilo sa na Českú republiku a Slovensko v roku 1992. V skutočnosti k rozdeleniu došlo o rok neskôr, oficiálne 1. januára 1993. (Piri)

Reklama

Reklama