Reklama

Reklama

Novinář Ludo je za zničení střechy luxusního hotelu odsouzen k veřejně prospěšným pracím v mateřské školce, kde se po letech opět setkává s Annou, kterou jako malou šikanoval. Ta je rozhodnuta mu vše vrátit i s úroky... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (107)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Klasická rom-com zápletka, ktorá mala úplne jasné smerovanie od samého začiatku až po finále. Ako väčšinou si však nedokážem vysvetliť, že niekto taký ako Anna by sa mohol zapozerať do egocentrického mača ako bol Ludo. Mimochodom, Nora Tschirner je veľmi sympatická žena, dokonca aj v tej učiteľskej vizáži pôsobila naozaj pôvabne. Ludo mi išiel po celý čas poriadne na nervy, a na mieste Anny by som mu určite neodpustil. Čo sa týka samotného filmu, bola to celkom fajn oddychovka, dokonca aj dialógy celkom obstojné. Ale na viac ako 3* to rozhodne nie je. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 2.2.2009 --- Príjemná komédia s počúvateľným slovenským dabingom. SCHWEIGER zdá sa pochytil nielen herecký talent. TECHNICKÁ POZNÁMKA: JOJka nám zavádza nový KRETÉNSKY ZVYK. Kým NOVA záverečné titulky "iba" zrýchľuje, JOJ film ukončí len lakonickým THE END (a bozajte nás, dodávam ja). Bez katarzie, bez emocionálnej odozvy, zato s všadeprítomnou reklamou. Blééééé. (3.9.2009) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 6/10/// +Til Schweiger, občas hlavní dvojice, celkem sranda -nevýrazná první polovina/// Zajíček bez oušek se ze začátku tvářil mírně trapně a hlavně vypadal jako Tipische deutsche movie und schluss. Žádný zázrak se tedy nekonal, já se nebavil a ...a najednou se mi to začalo líbit. Od momentu kdy na scénu vpluje romantická linka jsem se hodně dobře bavil. Bylo to takové roztomilé. Sledovat dva odlišné lidi, kteří se slušně rečeno nemusejí a přesto k sobě začnou cítit lásku. Tento film celkově jako komedie celkem pohoří. Bavit se snad jen budou ti, kteří rozumí německému humoru. Ovšem jako romantocký film je to milé a zábavné. No a ten konec jak se pomstí tomu taxikáři, to prostě nemá chybu./// Celkem 66%/// ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Zajímavá romantická komedie od našich západních sousedů. Til Schweiger si nebere za vzor romantiku v podání červené knihovny, tak jak jí jeho kolegové z Německa často exportují, ale vzhlíží spíše k těm krásným anglickým komediím o lásce ale bohužel i k těm méně povedeným hollywoodským. Přináší tedy film, jehož příběh je až tragicky okoukaný (namyšlený proutník-bulvární novinář a sympatická nešikovná ošklivka, která se do něho zamiluje...bleh), ale fanouškovi žánru to asi vadit nebude. Ale musím ocenit, že humor je trochu drsnější a několikrát mě film opravdu pobavil. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický slaďák plný velkou spoustou klišé neodkladně volajících po odsouzení do světa průměrnosti. Musím přiznat, že kvůli své averzi vůči německému jazyku jsem musela přetrpět bezduchý český dabing se stále se opakujícími stejnými hlasy a podivnými vzdechy. Mé hodnocení je pouze určeno pro tu romantickou část filmu, jelikož ta komediální se projevila pouze na konci filmu, když Ludo(takové děsné jméno)zaplatil taxikáři navíc aby mával a smál se na ostatní a tím se pěkně ztrapnil. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (10)

  • Spoločnosť Newmarket Entertainment naplánovala americký remake pod názvom "Rabbit Without Ears" na rok 2012, teda len päť rokov po premiére originálu. (Karush)
  • Scéna s Matthiasom Schweighöferom a Norou Tschirner na červenom koberci bola natáčaná na skutočnej ceremónii - nemeckých Bundesfilmpreise. (Karush)
  • Meno Ludo pochádza z latinčiny a znamená "hrám sa". (Karush)

Reklama

Reklama