Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Marius_ss 

všechny recenze uživatele

jednu hviezdu dávam za vizuálnu stránku. No na dobrý film treba viac. Scenárista sa veľa nenadrel, no najviac je mi proti srsti tá smiešna nelogickosť (hlavná postava namiesto úteku pred nebezpečenstvom paradoxne kráča odhodlane až do jamy levovej bez nejakého dôvodu atd). Deravý a odflaknuty scenár + kopa klišé = všetko možne, len nie pozerateľny film... ()

demented 

všechny recenze uživatele

Kim sa vydá do obchodu kúpiť baliaci papier. Pred obchodom nemá kde zaparkovať. Keď sa jej to konečne podarí, celá rozhorčená zanechá jednému nedisciplinovanému vodičovi, stojacemu na dvoch parkovacích miestach naraz, za stieračom nelichotivý odkaz. Čo ale Kim netuší je, že spomínané auto patrí štyrom mladým výrastkom, ktorí sa neštítia ani takých zákerností ako je strelenie policajného príslušníka, brániaceho úbohučkú Kim, priamo medzi oči. Hra na mačku a myš sa môže začať. Ak si myslíte, že lovenou je Kim, šeredne sa mýlite. Stará zálesáčka číha z povzdialia na nič netušiacich a panikáriacich chlapcov a systematicky ich likviduje. Tvári sa pri tom vystrašene a plače ako správna ubitá domáca puťka, ale my vieme svoje... Je síce pekné, že sa niekto konečne odhodlal natočiť ženskú verziu Ramba, ale čo tým chcela autorka povedať??? Sorry, ale tento film bol totálne mimo...pokiaľ ste päťdesiatnička, po večeroch beháte po lese vyzbrojená autonáradím a brutálne masakrujete nič netušiacich turistov -v takom prípade je tento film presne pre vás :))) ()

Reklama

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že místy jsem se dokázal dostat do příběhu, byl lehce napjatý a fandil Kim.. ovšem to jsem byl ve velmi dobré rozpoložení a film sledoval, protože nic lepšího v telce nebylo (tedy až na Komando :)). Ovšem jako celek film působí velmi nevyrovnaně a ikdybychom chtěli uvěřit tomu, že žena s kufříkem autonářadí dokáže vyřídit v lese čtyři mladíky v nejlepších letech (a s pistolí v rukách), neubráníme se pocitu, že to šlo natočit o hodně líp a vyvarovat se momentů, které bily do očí až příliš... Každopádně jdu překontrolovat svou povinnou výbavu v autě a možná ji i něčím doplním.. pro případ že bych se stal svědkem zločinu :) ()

JančiBači 

všechny recenze uživatele

Problém 55 ročnej Kim Basingerovej nie je to, že vypadá na 40 rokov, to je v poslednej dobe jej jediné pozitívum ale skutočnost, že si v poslednej dobe vyberá čoraz väčšie braky a filmy v ktorych hrá to isté.Ženu, ktorá je týraná, mučená, prenasledovaná, neštastná...a tak sa jedného dna ikona 80tych rokov prepracuje aj so zlatým plešivcom na smetisko dejín strieborného plátna.Dúfam, že Kim nepovedala ešte posledné slovo a v budúcnosti nás prekvapí filmom, kde nebud hrat to iste.. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ještě stále přitažlivá Kim Basinger se stane svědkem vraždy. Jacísi hajzlíci, kteří si myslí, že si můžou všechno dovolit a že jim vše projde, se nyní tohoto svědka musí zbavit. Kim ujede do lesa, kde se honička na ni realizuje. Jen dvě hvězdy proto, že si poměrně lehce poradí s tupými násilníky a coby žena v domácnosti pěkně po zálesácku jednoho po druhém zlikviduje. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Thriller Svědkem zločinu je režijním debutem Susan Montford pocházející ze Skotska. Filmový rozpočet byl 6 milionů dolarů. (Agatha)
  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)

Reklama

Reklama