Reklama

Reklama

Svědkem zločinu

  • USA While She Was Out (více)
Trailer

Obsahy(1)

Žena v domácnosti (Basinger) je nucena se o sebe postarat, když se ocitne v opuštěném lese se čtyřmi kriminálníky. Co začalo jako rychlý výlet do obchoďáku končí v lese bojem o holý život. Vše co má, je krabice s nástroji a touha po přežití. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Ó la la, tomu říkám veselohra - promrzlá křehule likviduje bandu zlých výrostků sadou automobilového nářadí, s kterým temným lesem ladně hopká, jak kdyby šlo o kufříček od Louise Vuittona, a když dojde nářádí, posledního nešťastníka oslní nejprve sexappealem a nakonec světlicí... a to ji ještě doma čekají nevyřízené účty :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Prostředí 4/10/// +Kim Basinger, napětí, krátké -jednoduchá zápletka, zbytečně dlouhý rozjezd/// Mít to přes hodinu a půl, tak se na to asi nedívám, ale řekl jsem si, že když je to tak krátké, tak to omrknu. Neměl jsem večer chuť na dvouhodinový film. Prvních 20 minut je opravdu celkem o ničem. Tedy je to o tom jak hlavní hrdinka (ne)šťastně žije a o tom jak jde na vánoce koupit něco do obchoďáku. Denně zažíváme fronty při nákupu, tak proč na to koukat ještě ve filmu. Jedno ponaučení jsem si však vzal: "už nikdy nebudu dávat lísteček někomu za stěrače od auta". Hlavní hrdinka měla tu smůlu, že tento lísteček dala za auto bandě kriminálníků, kteří si na ni za to došlápli. Pak už následuje boj o holý život, v lese ve tmě, kde nikdo není. Tato část je hodně dobrá a napínavá. Myslím si, že jako jednohubka na večer je tento film dostačující./// Celkem 55%/// ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Kim Basinger (která vypadá pořád dobře) běhá v lese potmě s kufříkem nářadí z auta a vždy, když se jí nachomýtne pod ruku neřád, který ji pronásleduje (protože mu dala za stěrače výtku za špatné parkování), vytáhne hever nebo cokoliv jiného (no jo, moc se v tom nevyznám) a odkrágluje ho...až do zdárného konce. To se prostě nepovedlo. Matky jsou emancipované, člověk se někdy fakt naštve, ale toto? ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový "thriller", kde Kim Basinger pobíhá po lese pronásledovaná partičkou gangsterů tupých téměř jako scénář. Thriller byl v uvozovkách z důvodu, že pocity strachu se nedostavili, párkrát jsem se sice zasmál když se někdo vtipně přerazil o pařez, nebo když si Kim celou dobu táhne železný kufřík z auta, aby postupně vytahovala vražedné nářadí a likvidovala své pronásledovníky. Poslední část filmu už není ani vtipná, jen nudná a sexuální vyústění je tak nekonečně blbé, že jsem přesvědčen, že první film Susan Montford by měl být i jejím posledním. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám fofr film.Naprosto zdrcující tempo,jen si říkám jestli to nebylo na úkor všeho ostatního.Ale jako jednohubku beru všemi deseti.Pár minutek na představení hlavní hrdinky(Kim Besinger to i v jejím věku sakramentsky sluší),trochu zdlouhavější nákup a pak hup do lesa a jízda jak blázen,velmi solidní nářez.Překvapilo mě,že se film nevyhnul zobrazení poměrně brutálních scén,ale to je jen další milé plus.Svědkem zločinu skutečně utekl na jedno nadýchnutí,neměl čas nudit ani na vteřinu a po celou stopáž byl docela napínavý,plus výborná poslední scéna jako třešnička na dortu,ale hodnotit na něm cokoliv jiného prostě nejde,na to nebylo v tomto poměrně povedeném a hlavně velmi jednoduchém thrilleru ani čas,ani místo.Velmi silné 3*!!!! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Chuck (Lukas Haas) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19mm (dc125)
  • Natáčelo se v Kanadě v Burneby (Glenlyon Parkway), ve Vancouveru (Lougheed Town Centre) a v North Vancouveru (Princes Park). (Agatha)

Reklama

Reklama