Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká komedie režiséra Petera Spearse představuje Colina Hankse, syna slavného amerického herce Toma Hankse, zajímavé roli Wiley Rotha. Mladík najde jednou v noci v kuchyni několik lidských prstů, což musí být dílo neznámého šílence. Spolu se svým kamarádem se snaží rozluštit toto tajemství a při pátrání v Los Angeles se setkává s okultisty, neúspěšnou policií, tajemnými sousedy, kteří zřejmě fetují, s podivínským otcem Rothem a s Cheryl, která má devět prstů a možná by se mohla stát dívkou jeho snů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Willey Roth (Colin Hanks) prožívá jeden ze svých dalších obyčejných dnů - nudná práce v knihkupectví, a pak domů - nebo možná na pár piv s nejlepším kámošem. Ale stane se něco, co změní jeho život navždycky. Ve své (ještě jednou - ve SVÉ VLASTNÍ) kuchyni nalezne uříznutý lidský prst. Na tom by ještě nemuselo být nic moc divného, ale ten prst byl naprosto úplně cizího člověka. Od té doby s kámošem spřádá teorie, jak se cizí lidský prst mohl dostat do jeho kuchyně - ale žádná pro něj není nikterak povzbudivá. Navíc když ještě potká sympatickou holku Cheryl, která shodou okolností o jeden prst nedávno přišla, vše se začne trochu zamotávat ... Pohodová komedie s velmi originální zápletkou, to se v dnešní době už tak často nestává - je milé, že film nezklouzává do ojetých klišé, ale drží si svoji úroveň po celou dobu (délka filmu je tak akorát, být delší, tak se už asi začne režisér do jednotlivých teorií zamotávat - takhle je to super). V hlavní roli Colin Hanks (syn Toma Hankse), který od Orange County vyzrál a je tu k nepoznání. Na jedno podívání určitě doporučuji ... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Komedie o jednom nalezeném lidském prstu a o následném pátrání po jeho majiteli. Je zde velice zajímavý nápad a zajímavý je i celý celý film. Alespoň tedy po dějové stránce jsem tam rozhodně problém neviděl, příliš jsem se u tohoto filmu nenudil a rozhodně to bylo koukatelné. Člověk by neřekl, že takové pátrání po majiteli prstu, který naleznete u sebe v kuchyni, může být tak vtipné a zajímavé. A pokud je to hezká blondýnka, tak se pátrání stane ještě zajímavějším. Tohle je prostě docela dobře udělaná komedie, se kterou nemám problém. A po herecké stránce je to také dobrý film. V hlavní roli se představí Colin Hanks, kterého jsem poprvé viděl ve filmu Orange County a od té doby jsem na něj ve filmu nenarazil. A musím konstatovat, že od snímku Orange County dost změnil image, s vousy a brýlemi jsem ho téměř nepoznal. Každopádně svou roli zvládl dobře a ani nikdo jiný z herců nezaostává. Takže pohodová komedie, u které se dá i trochu pobavit, to je můj náhled na tento film. Možná nezaujme, ale ani nenudí. Je to za tři hvězdičky. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama