Reklama

Reklama

Akta X: Chci uvěřit

  • USA The X-Files: I Want to Believe (více)
Trailer 2

Fox Mulder a Dana Scullyová už delší dobu nejsou v žádném spojení s FBI. Mulder se skrývá kdesi v ústraní a Scullyová se zaměřuje na lékařskou praxi a snaží se pomáhat potřebným. Do hry je však vrací agentka Dakota Whitneyová, která obdivuje práci Foxe Muldera a věří, že právě on jim může pomoci s vyřešením případu zmizelých žen, mezi nimiž figuruje i mladá agentka FBI. Jak se záhy ukáže, v případu má přeci jen svou roli tajemný element. Tím je bývalý farář, který má vidiny týkající se zmizelých žen. Tento zvláštní muž se zdá být jediným klíčem k vyřešení případu. Vzhledem k jeho pedofilní minulosti mu ale věří jen málokdo... (TV Prima)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Těmi samostatnými epizodami v seriálu myslím devátou řadu. Mnozí říkají, že devátá stála za nic, ale já se u většiny (ne u všech) epizod docela bavila. Navíc pokud máte rádi herečku Lucy Lawless, Terryho O´Quinna (který je uveden asi svým pravým jménem v dané epizodě), Alana Dale (Widmore z LOST) a nebo Michaela Emersona, tak se na devátou podíváte, protože tam všichni uvedení jsou. Opravdu doufám, že se mi při druhém shlédnutí bude film líbit více.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Vzdávám to, jsem asi v polovině filmu a vzdávám to. Navíc jsem si asi odvykla dívat se na seriály a filmy v tv, protože mě ty reklamy mezi strašně štvou :) Děj sice dává smysl, ale vůbec mě nějak extra nezajímá, jediné chvíle, kdy jsem se bavila bylo, když se kecalo o věcech známých ze seriálů a když Mulder a Scully měli krásnou scénu v posteli :)) Existuje knižní zpracování, to si přečtu a potom si stáhnu a zkouknu celý film najednou a bez otravných reklam, ale už teď vím, že asi více než tři hvězdy nedám a to jsem si já bláhová myslela, že mě to snad bude bavit. I většina samostatných epizod v seriálu mě více bavila.

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Jinak TADY jsou fotky všech účinkujících ze seriálu AKTA X kde je můžete vidět a porovnat jak vypadali předtím v dobách seriálu a jak vypadají teď.

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

Tak nakonec bohužel jen průměr, ale zase neurazilo (nepočítám-li mulderovu bradku a la rumcajs v první třetině filmu :-D SPOILER jen mě dost překvapil mulder a scully v jedné posteli, v seriálu jsem skončila někde na konci sedmé série a koukám, že dál toho asi ještě bude dost k vidění :-)

vatina

vatina (hodnocení, recenze)

Je pravda, že všichni fanoušci Akt X nejspíš seděli nadržení před televizí, až na ně vyskočí nějaký zelený marťan, což se nestalo(a proto je hodnocení toho filmu tak nízké), ale i tak mi tento film připadá jako velice kvalitní Thriller. Líbí se mi skyté věci, kterých si při podrbnjším sledování můžete všimnout- např.: Když Mulder jede v autě a hledá v mobilu kontakt na Scullyovou, tak poslední kontakt, který prolistuje, než do něj narazí pluh je Gillian- což je křestní jméno protagonitky Dany Scullyové.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Staré dvojce to pořád klape. Navíc scéna s Muldederem úplně zarostlým u něho doma je parádní.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Od Akta X se fakt musí čekat víc. Bylo to bez nápadu. Ale té dvojici to pořád sluší. Zatraceně :o)

gangsta_boyz

gangsta_boyz (hodnocení, recenze)

po prvom prezreti som mal zmiesane pocity a dal by som tri hviezdy ale po viac prezretiach som zmenil.. ano chyba tu absencia ufo atd co je velka skoda ale na druhej strane je tu zaujimavy pohlad na to ako ziju mulder a sculy uz po ukonceni x files...

Fidel.

Fidel. (hodnocení, recenze)

Včera jsem dokoukal 9. sezónu a tento film mě velice zklamal. Poslední díl má otevřený konec a tento film na něj vůbec nenavazuje. Mulder je odsouzen k trestu smrti a zde to není nijak zmíněno. Myslím, že je to velká škoda. Doufám, že případný třetí film se vrátí k plánované invazi mimozemšťanů.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Axineya: Tak to jsme na tom stejně taky jsem celou dobu na tohle čekal a marně :-/

Axineya

Axineya (hodnocení, recenze)

To nejhorší na co se vůbec dalo do kina jít. Celou dobu člověk čeká alespoň na špetku nadpřirozena... a stejně se nedočká.

gemball

gemball (hodnocení, recenze)

Akta X: Chci uvěřit je max dobrá kriminálka která postrádá to co na Akta X tak zbožnuju... škoda ale víc jak 3* to ze mě nevytluče =/ jinak bych uvítal i novej film Akta X ale pokud by dopadl jako tohle tak to se rači vrátím k seriálu což zřejmě stejně tak či tak udělám :)

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Tak tohle jsem si nechtěla nechat ujít, ale velice mě zklamal film jako celek. S původní myšlenkou Akt X to má pramálo společného, kde tam je to sci-fi? Tajemno? To se asi po cestě do scenáře někde ztratilo. Velké zklamání, dvě hvězdy jen za Davida a Gillian z nostalgie vzpomínek na to good.

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

videl som vacsinou serialu a bolo v tom tolko mysticna kolko v tomto filme, ohladom asimilacie zeme pojednava asi iba 12 dielov.. mimo to sa tam mihne Lew Ashby co je len super a prave preto sa mi to aj paci.. takze nesuhlasim s tebou a myslim si ze je to ako vzdy, diel s fimovou stopazou..,:-)

Trifi

Trifi (hodnocení, recenze)

Nechápu to... A mrzí mě to... Tohle si takový kult opravdu nezasloužil. Viz můj. komentář...

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

U mne holt šel rozum stranou. Já byl rád, že vidim Muldera a Scully a nepřišlo mi to tak hrozný. V porovnání s prvním filmem je to jasný úpadek, ale kdo má ty dva rád (a já shlédnul loni všech deset sezón) tak tomu dát zas tak zlé hodnocení nemůže :-))

spivo

spivo (hodnocení, recenze)

Nic moc!!! Od akta x jsem zvyklej na jinej druh filmů. Tento nepovedenej a nic moc zajímavej film mě velice zklamal!!!!

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Copak, mandesi? US vláda ve spolupráci se zelenými mužíčky Ti vzala osudových 12 minut, během nichž se NĚCO stalo?

cortez

cortez (hodnocení, recenze)

Tak zrovna dneska jsem si pustil prvni díl seriálu a dned na prvním plakátu v Mulderově kanclu nápis ,,I want to believe,, ... pěkné....:)

astra1d

astra1d (hodnocení, recenze)

Veliké zklamaní normální treller kdyby tam nehráli David Duchovny, Gillian Anderson, tak bych ani nevěděl že to jsou akta.Docela sem se těšil ale opravdu zklamaní.není co více dodat

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

No, ten film není tak špatný, je průměrný, špatný je "jen" z pohledu klasických zápletek seriálu, kde i průměrné Monster of the Week epizody dopadly lépe, neboť byly znatelně kratší.

Mio007

Mio007 (hodnocení, recenze)

Kam se poděl duch jménem Akta -X žádné záhadno , nudné dialogy se střídali s nudnými záběry , jiskra která přeskakovala mezi hlavními protagonisti je také pryč jen nic neříkající postelovka a par pohledů . A hlavní motiv , žádná originalita nepřítel v podobě šíleného ruského vědce který unáší lidi aby mohl dělat svoje pokusy , nic nenormálního v dnešmím nenormálním světě klonování, jen mi to připomnělo dobu kdy hodný hezký americký hrdina zachraňuje svět před sovětskou hrozbou.

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

akty x je povodne sci-fi ne? sci-fi o ufonoch a tak.. toto bol skor krimi thiller .. a dost blby pribeh.. nepodarene ani neviem preco davam 1 *

ShiRakU

ShiRakU (hodnocení, recenze)

Film sám o sebe nebula zlí . Ale nato že to boly Akty X tomu chovali malý šedí ufoni . A nijaké ti paranormálné javi . Tento film neplnil moje očakavanie na velký střet s UFO a pod . No čo už třeba dúfať , nabudúce možno .

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Mně to naopak vyhovuje. Bylo to nevyhnutelný. A k filmu, Veronika Hadravá rulez!

Struhy

Struhy (hodnocení, recenze)

Tyler: K tvý anketě: Vidím to naprosto stejně a mám na to i dost podobný názory, takže se nebudu o tom zbytečně rozepisovat... taky jsem je měl mnohem radši jako kolegy a ne jako páreček zamilovanejch ...

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Další záhada pro Muldera a Scullyovou

Další záhada pro Muldera a Scullyovou

04.11.2007

Příští rok to bude přesně deset let, co se na plátnech kin objevila celovečerní Akta X. Od té doby se pravidelně objevují zprávy o chystaném pokračování. Když už jsme si říkali, že k tomu asi nikdy… (více)

Reklama

Reklama