Reklama

Reklama

Když se Leonard vrací k rodičům po nezdařené sebevraždě, poznává dvě zcela rozdílné ženy - tajemnou krásku ze sousedství a milou dceru rodinných přátel. Volba mezi touhou a láskou však není snadná.
Romantické drama z brooklynské Brighton Beach vypráví příběh mladého Leonarda (Joaquin Phoenix), který se po neúspěšném pokusu o sebevraždu vrací k rodičům. Ti ho mají rádi, ale nerozumějí mu. Záhy poznává dvě ženy: první je tajemná krásná sousedka Michelle (Gwyneth Paltrow), která, jak Leonard brzy zjistí, svádí boj s démony své vlastní minulosti, tou druhou je milá a starostlivá Sandra (Vinessa Shaw), s níž se ho snaží dát dohromady rodiče. Leonard sice není zpočátku Sandře příliš nakloněn, ale postupně podléhá jejímu kouzlu. Jenže je tu i Michelle a ta mladíka, jenž ji zjevně přitahuje, požádá o pomoc. Dilema, před nímž rozpolcený Leonard stojí, není vůbec lehké - volba mezi touhou a láskou by ho mohla stát i život. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Pode

Pode (hodnocení, recenze)

Líbilo, ale vůbec jsem nechápal, proč to začlo pokusem o sebevraždu, když je pak postava více než sebevědomá a solidně sbalí dvě krásné ženské.

LuckaV

LuckaV (hodnocení, recenze)

Podle mě se to J. Grayovi zase dost povedlo. Ve všech směrech.

Paulineee

Paulineee (hodnocení, recenze)

Nemyslím si, že se tentokrát režisér nějak vytáhl.. spíš mě zklamal, film mě nějak nezaujal...

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Všetci traja to zahrali bravúrne ale niečo tomu chýbalo .... dávam tri astérie

Reklama

Reklama