Manželství Michelle Pfeiffer není zrovna ideální. Ale dostala příležitost,
může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit. (oficiální text distributora)
Ocenění:
Kansas City Film Critics Circle Awards - herec ve vedlejší roli (D. Stockwell)
National Society of Film Critics Awards - herec ve vedlejší roli (D. Stockwell), herečka ve vedlejší roli (M. Ruehl)
New York Film Critics Circle Awards - herec ve vedlejší roli (D. Stockwell). ....Scénář : Barry Strugatz a Mark R. Burns. Kamera : Tak Fujimoto. Hudba : David Byrne.(31.5.2011)
Takový hezky odpočívací film.Celkem i sranda a kupa pěkných písniček.Akorát teda je to jinak komedie jako stovky dalších jiných, ničím extrovním nevybíhající do výšin....ale to snad ani netřeba.(14.4.2010)
Charakteristika filmu zní "komedie / krimi". A já naprosto souhlasím. Byl to pokus o krimi a je to jen k smíchu, ale ve špatném slova smyslu, jakoby se autoři chtěli schovat za to slovo komedie. Naprosto trapně udělaná mafie a divné a směšné rádoby tvrďácké hlášky typu "Zklamal jsi mě.." a následné "Měl jsem tě za otce..!", to je zkrátka k smíchu, navíc v kombinaci s "gangsterským oblečením" alá dvacátá léta minulého století. No prostě trapné. A Michelle Pfeiffer? Nijak skvělá není. 25%(23.2.2011)
Neuvěřitelně nudný film, při němž nejdříve půl hodiny čekáte, že se to třeba rozjede, pak začnete odpovídat na týden staré maily, a jediné uspokojení při závěrečných titulcích je jistota, že je konec.(10.12.2009)