Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželství Michelle Pfeiffer není zrovna ideální. Ale dostala příležitost, může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit.  Angela DeMarcová (Michelle Pfeifferová) má dost peněz, ale žádné životní jistoty. Její manžel Frankie "Okurka" DeMarco si nevydělává zrovna poctivě a vůbec není jisté, že se zrovna dneska vrátí k večeři. Její domov je zařízen nábytkem, který právě spadl z náklaďáku a její sedmiletý syn netouží po dřevěné pistolce - ví totiž, kde táta schovává opravdovou. Nesnáší své přítelkyně. Nesnáší svůj život. Má toho dost. A pak dostane příležitost. Frankie si totiž zašpásuje s děvčetem svého šéfa a jeho šéf ho za to odstřelí. A Angela může začít nový život - nebo se o to alespoň pokusit. (Guild Home Video)

(více)

Recenze (21)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ještě než se Jonathan zakousnul do superfilmařiny stihnul porodit pár průměráků. Film vyníkaá především fakte, že i když se jedná o čistý průměr krásná Michelle v něm předvádí silný nadprůměr. Příběh má několik zábavnějších momentů, pár scén nám zase připomene že máme tu čest s mafiánkou, ale jinak je to klasickej filmovej šumák, zašumí a po chvilce vyšumí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,486,757Tržby Celosvetovo $22,200,000║ nehorázne suchopárna záležitosť /20%/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Osmdesátková komedie z ženského rebelského úhlu pohledu a s předvídatelnou zápletkou. Je zde hodně akce, ale většina gagů je utahaných. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky jak vyšitý, ale děsně nevtipný, až nudný. Přes všechny vraždy, lži a dramata jakoby se vůbec nic nedělo. Film si prostě plyne, aniž by zanechal jakýkoliv dojem. Jediné plus: Matthew Modine byl fakt fešák. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dzonatan Demme mal asi najlepsi film Mlceni jehnatek, zvysok jeho tvorby nestoji za rec .....zarobilo to sice pekne na seba, ale US styl humoru na mna zase nefunguje .. cumel som na sceny a nic, ani usmev ..... 5 % ()

Antek 

všechny recenze uživatele

Review filmů s Michelle Pfeiffer #4: Roztodivné překračování žánrů. A záleží čistě na vás, zda vás ta roztodivnost bude vytáčet nebo okouzlovat. Pro mě to bylo v prvé řadě okouzlující, a to díky naprosto přesné Michelle Pfeiffer, které uvěříte i to, že se zakouká do geeka v podání Matthew Modine. Celé to působí jako příběh sepsaný Davem Barrym: groteskní postavičky motající se ve svém mikrosvětě, o kterém nám ke konci neřeknou v podstatě nic, protože není ani tak důležitý ten mikrosvět, jako spíše najít své vlastní štěstí v řadě tragikomických scén. Jak už jsem říkal na začátku, já si celou tu podivnou podívanou hodně užil hlavně i proto, že jsem vůbec netušil, kam se má celý příběh ubírat. A ta jedna hvězdička nad průměrem, kterou jsem se rozhodl přidat, je taky za citlivě zachycenou atmosféru New Yorku (top scénka s Modinem a pouličními zpěváky).  Demme rád rozostřoval hranice, rád si hrál, a tady se mu to zřejmě povedlo ze všech jeho pokusů nejvíce. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Takový hezky odpočívací film.Celkem i sranda a kupa pěkných písniček.Akorát teda je to jinak komedie jako stovky dalších jiných, ničím extrovním nevybíhající do výšin....ale to snad ani netřeba. ()

TheRay97 

všechny recenze uživatele

Přeměna z blondýnky na brunetu - na to se musí rychle zvyknout. Ovšem Michelle Pfeiffer sluší všechno. Ale tento film není jen o Michelle Pfeiffer a jejím skvělým hereckým výkonům, že? Upřímně, osmdesátky mají zcela jinou atmosféru, takovou, která dokáže člověka donutit nenávidět dnešní dobu. Dříve se točily filmy, u kterých se může najít aspoň špetka motivu se na ně podívat. Married to the Mob se nijak neliší a ukazuje své vlastní kouzlo v odlišném světle. ()

dogma97 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný film, při němž nejdříve půl hodiny čekáte, že se to třeba rozjede, pak začnete odpovídat na týden staré maily, a jediné uspokojení při závěrečných titulcích je jistota, že je konec. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný film, s nadprůměrnou Michelle Pfeifferovou. Moc komiky tady nezažijete, ale naštěstí všechno vytrhne pohled na mladou Michelle. Taky se tady ukáže Nancy Travisová, a pak už pro mě stojí za zmínku jen Mercedes Ruehlová. Takže kdo nemá rád osmdesátkový filmy moc se nepobaví, ale zase tenhle film nijak neublíží a dokoukat se dá bez problémů. ()

Související novinky

Zemřel herec Dean Stockwell

Zemřel herec Dean Stockwell

09.11.2021

Ve věku 85 zemřel americký herec a držitel dvou Zlatých glóbů, Dean Stockwell. Jeho kariéra k dnešnímu dni čítá přes dvě sta filmových a televizních rolí. Tvůrce nominovaný na Oscara svou hvězdnou… (více)

Reklama

Reklama