Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Victoru Harrisovi, který zdědil po svém otci zámek a velké jmění, dělá dobře tyranizovat své okolí. Jeho manželka Elisabeth zatouží po změně. Zamiluje se do Victorova právníka Romana, se kterým plánují Victorovu vraždu. Roman s Victorem sepíše poslední vůli, ve které se stanovují zásady zacházení s jeho tělem po smrti. Roman si vybere jako jed neurotoxin z japonských ryb fugu. Netuší však, co tento jed dokáže způsobit. (RetroMan)

(více)

Recenze (8)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Lehce komediální >manžel-manželka-milenec< drama, které trochu zdrsní jen na úplném začátku a ke konci. Skřipec a pitva zaživa. Je to celkem dobře koukatelný, slušně zahraný, ale prostě zdaleka nic extra. Plakát není úplná lež, ale je docela dost zavádějící. Nedoporučuju, neodrazuju. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film začína veľmi príjemnou exploitation scénou. Potom sa mení na akúsi thriller / drámu, ktorého celý dej viete už po 20tich minútach a čakáte len na to kto "vyhrá". Ale aj táto thrillerová časť je dobrá. Vôbec nenudí, sympatický herci, dobré výkony, občas nejaký nevtieravý vtip, síce viac-menej obohratý príbeh, ale ako som povedal nenudí. Poslednú pol hodinu začne tuhé exploitation, posilnené skvelými hereckými výkonmi a dobrým záporákom. Film má dobre technicky spracované gore efekty, aj keď čiastočne idú mimo kameru. Je tu zopár nelogickostí, alebo skôr nereálností, ale to sa dá ľahko odpustiť. Nepáčil sa mi len koniec (a teda tá osoba, ktorý prežila), ale za to nemôžem dať hviezdičku dole. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Všechny hlavní postavy jsou pěkný šmejdi a zasloužili by si chcípnout. Závěrečné vraždění to naštěstí naplní. Kupodivu docela solidní televizní film. Má atraktivní zápletku, film celkem odsejpá a herci taky ujdou. Kristýně to pořád sluší i když má za sebou evidentně plastiku ksichtu a navíc trochu ztloustla. Jo a hrát pořád neumí. ()

bolan 

všechny recenze uživatele

Né že by to byla uplná srágora, téma je celkem zajímavý, ale těžko říct jestli má být tahle krapet laciná béčkovina vtipná, smutná, nebo drsná, ale každopádně na tom není nic co by stálo za obsáhlejší koment. ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Trpěl jsem jak víře, nudou jsem si okousal nehty až na kost. Opravdu strašidelná nuda, kupa trapáků na úrovni totálních neherců, nesmyslné chování. Hnus velebnosti, nedalo se na to koukat! ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, který ačkoli natočen televizním stylem (jako povídka z CreepShow) je napínavý od začátku do konce. Zajímavé téma, asi nereálné, ale všechny atributy napětí a očekávání u mě fungovaly. ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Na videofilm vcelku zdařilý thriller. Žádné velké gore se sice nekoná, ale pár "drsnějších" scén se tu taky najde. Ten konec mohl být klidně o 10 minut delší , kde se mohli použít i jiné mučící techniky, ne jen skřipec. Film jako celkový ale na mě působil hodně depresivním dojmem, takže s klidným srdcem doporučuji. ()

naytsirk 

všechny recenze uživatele

OK, příjemná komedie. O jedné otevřené zlomenině, nepovedené vraždě, o třech studentech medicíny, co se rádi hrabpu v mrtvolách a dvou uřezaných prstech... A nakonec o jedné veliké pomstě...:-))) Na video film to nebylo vůbec špatné.... PS: chudák rybka :-( ()

Reklama

Reklama