Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

Nautila 

všechny recenze uživatele

Mě se teda dostalo přesně toho, co jsem podle názvu očekávala. To znamená hlavně spousta zatraceně sexy upírek, nějaké to hláškování (i když slabé) a pár opravdu vtipných scén. Pobavila jsem se, pokoukala jsem a až na pár okopírovaných nápadů (svěcené kondom-bombardéry viz. Od soumraku do úsvitu apod.) a bezkrevné, spíš jakési spermaoidní smrti upírek nemám co vytknout. Velkým plusem je postava kněze, celková vizuální a atmosférická stránka, a ještě...no prostě ty kočky... ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Název Zabíječi lesbických upírek zní úžasně debilně, pročež jsem se na tento skutečný klon reddwarfovské Pomsty vzrušujících sexyvampů v bikinách dost těšil. Snad právě proto mne to mírně zklamalo - film není tak úžasně absurdní, jako název a veškerá reklama. Je to docela slušná horrorová parodie ve stylu Hot Fuzz, jenže plná hluchých míst. Dva loseři, Jimmy McLaren a Fletch, se potřebují odreagovat. Jednomu dala kopačky přítelkyně, druhého vyhodili z jeho nenáviděné, leč nezbytné práce dětského klauna. Proto jedou na dovolenou do největší díry Anglie, vesničky, jejíž jméno ani neumí vyslovit - Cragwich. Setkají se tam se skupinou sexy studentek folkloristiky, které chtějí probádat místní legendu o královně upírů Carmille. Jak už to v horrorech bývá, šťastným řízením osudu po menší pařbě zjistí, že legenda není jen legenda a že tu skutečně existují lesbické upírky. A tak dále. Ve filmu (s úžasně temnou atmosférou, opravdu vynikajícím technickým zpracováním a doopravdy skvělou hudbou) pobíhá v temné, odlehlé turistické chatě (či co to je) plno polonahých lesbických upírek, které se po rozseknutí hlavy změní v něco mezi spermatem a žaludečními šťávami (???), což je všechno smíšené s docela dobře ujetým anglickým puberťáckým humorem (zajímavá kombinace). Opravdu jedinou vadou na kráse je celá řada hluchých nebo trapných nápadů (meč-dildo? ale no tak ;) v jinak docela slušném scénáři. P. S. Viděl jsem to s nejdebilnějšími českými titulky (by Embaka), jaké se dají udělat. Vřele doporučuju. Nemluvě o gramatických tvarech typu "pozývám", překlad "I look like a twat - vypadám jako frajer" nemůže nebýt dílem antigénia. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je tak půl na půl zábavná a trapná - jednoduchý, předvídatelný a hodně děravý příběh, některé hlášky a scénky povedené, jiné zase vůbec, bílá mrdka, která stříkala z mrtvých upírek byla děsně trapná, holky byly sice hezký, ale pod slovem Lesbian bych si představoval trochu žhavější scény :-) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A jo, párkrát jsem se zasmál, ale celkově to bylo v mnoha ohledech hodně suchý a připadlo mi to jako takřka mizivě využitý potenciál, který dané téma skýtá. Prostě blbůstka pro hodně malé děti, což si myslím, že záměr zcela nebyl. Kdyby hlavními hrdiny byli Zrzavý chlup a Tragéd a celé se to alespoň trochu neslo v duchu Kevin & Perry Go Large, byla by to stejná pecka, přesně na tohle to ten potenciál mělo. Takhle tam je jenom tragédova atrapa, která to ale všechno sama neutáhne. Naprosto viditelný případ, kdy snaha natočit film přístupný pro co nejširší publikum filmu výrazně uškodila. Je to fakt sterilní čajíček, který ani drsnější mluva, ani čuráčí meč síly moc nepřidá. Neočekával jsem nic světoborného, ale ani to co jsem nakonec dostal. Koukal jsem na to kolem desáté dopoledne a to je přesně doba, ve kterou by to bez problémů mohli vysílat v televizi. A to je pro film, který se jmenuje tak jak se jmenuje (a přesně jak píše Obitus, podobný název si zasluhuje mnohem lepší film) a tváří se že chce být něčím, čím ve skutečnosti není, docela přitěžující okolnost. I z těch holek mohli vyždímat alespoň trochu více. 1,5* ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojná parodie, pokud mohu soudit, místy jsem se skutečně dobře pobavil. Sympatické je, že si tahle konina na nic nehraje, je to prostě guilty pleasure se vším všudy - berte, nebo nechte být. Otrávený jsem naopak z nedostatku nějaké větší filmařské invence - celý film je až nepříjemně zplácán z žánrových klišé a ohraných fórů, které jsme viděli stokrát předtím. Původních nápadů je zde skutečně pomálu. Odkaz na Le Fanovu Carmillu pak snad ani raději nekomentovat, to si mohli tvůrci skutečně odpustit. Ech, když tak nad tím přemýšlím, vážně mě trápí, že naprostá většina upírských filmů, které jsem kdy viděl, jsou strašné sračky, protože v skrytu duše - puzen upřímnou afinitou k tomuto žánru - opravdově prahnu po tom vidět konečně alespoň jeden, který by byl výjimkou. Tak třeba někdy příště :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Roli Heidi měla původně hrát Ashley Mulheron. (HellFire)
  • Silvia Colloca, ztvárňující v tomto filmu postavu upírské královny Carmilly, si upírku zahrála již dříve. Konkrétně ve filmu Van Helsing (2004), kde hrála roli Verony, jedné z Draculových nevěst. (tb_23)
  • Když poprvé napsali v roce 2003 scénář, plánovali film tehdejší producenti MTV Paul Hupfield a Stewart Williams vydat rovnou na DVD. Režírovat měl Hupfield a postavu Fletche si měl zahrát Williams. (HellFire)

Reklama

Reklama