Reklama

Reklama

Nová filmová verze slavného King Konga v sobě mísí prvky zábavy, napětí a dobrodružství. Letadlo spadne do neobydlené oblasti Amazonie a ti, co pád přežili, se musí spojit, aby čelili útokům domorodých kmenů. Ale na ostrově nejsou kmeny to jediné, co je bude ohrožovat. Tropický prales totiž hostí také obří pavouky, smrtelně nebezpečné štíry a především pořádně naštvaného a krvelačného King Konga. Jak z ostrova zmizet? Dá se každému důvěřovat? Boj o život začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

t.mon 

všechny recenze uživatele

Takže... King of the Lost World je narozdíl od jiných Asylumovek, Syfy apod. dobrý film. Ano, je levný, ano, je amatérský, ano, je to špatné, ale teď tohle všechno hoďte za hlavu a soustřeďte se jenom na zábavu. U mě to funguje(Fungovalo to i u 100 milllion BC), a u vás? A teď já: Já mám studio TAHE rád a nikdo to nezmění(lepší dílka Mega Shark vs. Giant Octopus, 100 Million BC). A na KotLW jsem se těšil opravdu hodně, a už už jsem k tomu chtěl začít dělat titulky, ale pak jsem na zadní stránce DVD od ŘV MS vs. Crocosaurus uviděl, že za měsíc to vyjde, a tak nelituju, že jsem to kilo vyhodil. KotLW je Asylum, a nic se na tom nezmění. Byla škoda toho, že opice se zde objevila jen na minutu, ale jinak štíři, pavouci, masožravý rostliny i domorodci atd. ušli. Hlavně domorodci byly svině(ten rituál jsem si málem spletl se znásilněním(asi proto je to NC-17(u nás))). Ale kreatury byly jinak vynikající a já se dobře bavil. Jen mě trošku mrzí, že Kong nebyl líp udělanej. Ale co se dá od Asylumu čekat, no. 85%. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu další zajimavý šit od Asylum tentokrát o obří vopici ktera se na začátku mihne učinkem a nakonci je tam jen na pět minut navíc efekty OPĚT jak kdyby tu vopici tam někdo přikreslil fixou. Film o trosečnících co jdou, jdou, hele obří pavouk, jdou, jdou, hele zabijácký větve, jdou, hele obří vopice...mimochodem se u toho všichni xichtěj jak kdyby to viděly každý den a jedna ženská furt něco s fotákem a nakej dědek s kufrem kterej vypadal jak Topolánek a buh vi co jestě.. je to proste kokotina..ani nevim co to mělo parodovat jestli king konga nebo lost.. celý film je jedno velký lost..brain lost. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Trosečníci celý film jenom chodí džunglí, chodí a zase chodí. Občas narazí na něco překvapivého. Jednou je to obří pavouk, pak obří had a obří škorpioni. Jenže oboje se ve filmu objeví tak na jednu vteřinu. Potom najdou v tmavé jeskyni hlavu mrtvého dinosaura. A všude po ostrově nachází stará havarovaná letadla. Až téměř v samotném závěru jsou přepadeni místním kmenem kanibalů, mimojiné bílé pleti, zato velice dost pošahaných. A až v úplném závěru, osm minut před koncem se objeví to hlavní, kvůli čemu se chceme podívat na tento film, King Kong. Tady ale nesvádí boje s tyranosaurem či letadly na Manhattanu, ale s pohádkovými draky. No je to strašná blbost, kde se spíše čeká, co ještě bude dál. A triky jsou doslova příšerné. Na druhou stranu nuda to také není. Přesto nejlépe z celého filmu dopadl samotný poster. [200. hodnocení, 23. komentář, 22%, 530. nejhorší film] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Arthur Conan Doyle se musel doslova obracet v hrobě, když se společnost Asylum rozhodla zareagovat na King Konga Petera Jacksona, natočením dalšího brakového kousku, který se snad nedá označit ani za „céčkovou“ záležitost. Leigh Scott rozhodně nepatří mezi uznávané režiséry a většina jeho filmů skončila v „odpadních stokách“. A ani tentokrát tomu nebylo jinak. Předem chci všechny varovat, že od tohoto filmu opravdu nic dobrého nečekejte, jinak budete velmi zklamáni! Jistě však existují i takoví nadšenci (milovníci braků) jako já, kteří si prostě podobnou zábavu nemůžou nechat ujít. Hledat největší slabinu filmu je vážně hrozně těžké, protože zkritizovat se dá skoro všechno. Od slabých hereckých výkonů (přestože se zde objevilo několik známějších tváří: Boxleitner, Amanda Ward, Rhett Giles, Steve Railsback), nezajímavých postav což byl velký problém, protože většina děje se točí převážně kolem chození lidí po ostrově, přes špatná digitální monstra až po trapně namaskované domorodce. 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asylumácká odpověd na King kong, je děsně ale opravdu děsně špatná. Ale jelikož jsem věděl s čím mám tu čest tak jsem se nějak moc nenudil. Film je o tom jak spadne letadlo, a cestující pak cestují po ostrově, tu tam potkají domorodý kmen, poté zas hned obří pavouky či štíry. Právě kvůli těmto obludám jsem to scháněl, škoda že pavouci měly skoro nejmenší prostor, byly poměrně pěkný. Proč SKORO nejmenší? Inu nejmenší prostor tu měla samotná opice, která tu byla fakt jen na pár minut, naneštěstí to byla ale pěkná svině a neměla zájem o blondýny. Efekty byly vskutku děsné ač šlo o cokoliv vypadaly jak dětská malůvka. Ale poměrně mě překvapily herci ne moc jak hrají ale že se tu sešel Boxleither, Railsback a Asylumácký dvorní herec Ghilles, právě Ghilles mě poměrně překvapil(je to celkem sympatický chlapík a nehraje vyloženě špatně, má ale zapořebý hrát v takových shitech?). Film nemohu doporučit nikomu jinému než člověku kdo hledá špatné filmy nebo je fanouškem Asylum studia. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama