Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě drog vznikají pravdivé, ale většinou brutální příběhy plné bolesti. Stejně jako ten Andrewův. Tenhle muž je úspěšný byznysmen, kterého navíc může těšit láska milující dcery. Ale bohužel má také plnou hlavu starostí se svou bývalou manželkou. Jeho život se však radikálně změní, když potká go-go tanečnici Crystal. Život s ní je jedna velká párty plná alkoholu a sexu. Ale bohužel také drog, které začnou postupně Andrewovi svazovat ruce. Se závislostí přichází zkáza jeho dřívějšího života. Ztrácí dceru, zaměstnání, upadá do ohromných dluhů u dealerů narkotik a nakonec se podívá do tváře smrti poté, co ho kvůli neplnění „splátkového kalendáře“ téměř umlátí. Právě tato událost v něm však vybudí sílu změnit svůj osud. Jenže Crystal, jež nehodlá na svém životním stylu nic měnit. Dojde ke rvačce, po níž už Andrew nevidí žádné jiné východisko než stoupnout si před jedoucí vlak… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle byl docela zajímavý film, který mne téměř nenudil a který měl zajímavé téma. Přece jen odstrašujících filmů na téma drogy a jak moc je špatné je brát není nikdy dost, a když se jedná o americký nezávislý film, tak to většinou nemůže dopadnout špatně. A také že to v tomto případě špatně nedopadlo. Asi jsem viděl jiný film než ti tři hodnotící uživatelé přede mnou, ale já jsem byl překvapen tím, jak je tento film zajímavý a jak dává nahlížet na problematiku drog zase z poněkud jiného úhlu. Zde totiž neujíždí na drogách žádní puberťáci nebo dospívající mládež, ale úspěšný muž ve středních letech, který ztratí možnost vídat se s dcerou, a tak zajde do baru, kde mu jedna mladá tanečnice změní celý život. A toto téma mi v tomto filmu přijde zajímavě podchyceno a velice perfektně odvyprávěno. Film se takřka nezastaví, děj pořád jede a jede bez zbytečného zdržování, až je pomalu divákovi jasné, jak tohle celé skončí. Toto je film, který mne skoro nenudil, který mne zaujal a který mi přišel jako solidně zpracovaná látka. Herecké výkony jsou uspokojivé a nemám v tomto směru co vytknout. Takže rozhodně další povedený film o drogách, kterému nemám v úmyslu ubírat hvězdičky, protože ho rozhodně řadím do nadprůměru. Jednu hvězdičku sice ubírám, ale tam je to spíše kvůli tomu, že existuje mnoho lepších filmů, na které tenhle film prostě nemá. Takže je to za čtyři hvězdičky. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Film z prostředí stripbaru s krajně nesympatyckým hrdinou, který se pohybuje něco mezi moulou a psychopatem, působí zpočátku dost ospale až nudně. Je plnej televizního vyumělkovaného sexu s občas se mihnujícími flashbacky. Po druhý půlce film chytne druhý dech, ale i tak se jedná spíš o průměrný až podprůměrný dílko. ()

Reklama

Reklama