Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco málo o zvířátkách a o lidech ... vlastně - abych byla přesnější: Něco víc o lidech a k tomu něco málo o zvířátkách - navzdory faktu, že zvířátka obsadila prakticky všechny hlavní úlohy. V každém případě se potkáte s neobyčejně vstřícným a laskavým vyprávěním, které se nebojí angažovat OPRAVDOVÉ čtyřnohé herecké hvězdy (alespoň co se pejsků dotýká) a digitální animací si vypomáhá jen v míře nezbytně nutné, což považuji za čin hodný obdivu - a především následování. Ovšem žádné velké iluze si nedělám: Skutečná zvířátka mají své nároky, potřeby - a především svou hlavu, což se o jejich digitálních dvojnících řict nedá. A tak se obávám, že nastává definitivní soumrak zvířátek opravdových a naopak nadějný úsvit zvířátek digitálních, která jsou absolutně poslušná a schopná pracovat každý den čtyřiadvacet hodin bez přestávky - a bez sebemenších známek hladu, žízně, únavy či nechuti. Nicméně příběh čivavy z Beverly Hills je ze staré školy, třebaže se neodříká nových technologických možností. Je vtipný, vynalézavý a hravý - a přitom si na nic nehraje, když bez obalu cílí na ty z vás, kteří mají rádi zvířátka ... a třeba i lidi. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Film byl sice určen dospělým, ale nevím, jak těm by se mohl líbit... Zvířátka se určitě více líbily dětem a taky humor a některé opravdu do krajnosti (absurdnosti, trapnosti) dovedené scény dospělého určitě odradí. Celkově bych řekla, že děti do 10 let to určitě nadchne, ty větší už vás s tím pošlou do háje. ()

Reklama

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Piper Perabo, slušná hudba, český i originální dabing, trošku děj, některé postavyčky vyloženě rozesmějou (krysa a leguán) -hlavně zpočátku mírně trapné, rozhodně ne film pro každého, přesněji je to film o psech se psy a pro psy/// Přiznám se, že jsem chtěl jít původně na film i do kina. Velice mě totiž zaujaly trailery a měl jsem za to, že to může být zábavný hudební snímek. Ve skutečnosti je to spíš dobrodružná podívaná ve stylu filmu Neuvěřitelná cesta. Jen s několika rozdíly. Tohle je víc infantilní, víc pro malí děti a možná pro majitelky čivav. Uznat ale musím samotné psy, kteří hrají výborně a věrně při tom vypadají. Na kolik pomohla počítačová animace si netroufám odhadnout. Jestli je to její zásluha, tak to není poznat./// Celkem 63%/// ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama