Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

My name is Papi. I am descended from an ancient line of proud warriors. My ancestors went into battle, alongside Aztec soldiers. Today, we move within the inner circles of the wealthiest and most powerful people on the planet. Who am I?...Iˇm a Chihuahua! 1) Očekával jsem, že film po deseti minutách vypnu a smažu ze záznamu i z mysli. Pak jsem si říkal, že mu dám půl hodinu a nakonec jsem se zájmem sledoval celý. Oceňuji spoustu nápadů. Nakonec si protivné uštěkané čivavy snad i oblíbím. 2) Jak už to u amerických filmů bývá, tvůrci zde smíchali Gudalajaru s Mexico City, aztécké ruiny posadili do Chihuahuy apod. Ne, že by mě to trápilo... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

Reklama

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ukážková, americká hovadinka, ktorá slúži na pobavenie hlavne mladšieho publika. Trápnučké, sem tam ľahko vtipnučké, uletené, vyčančané, bezduché rodinné dobrodružstvo s rozprávajúcimi zvieratami. Treba uznať, že to bolo milé v takej veľkej miere, ako aj stupídne. Za zlé to ale pokladať nemôžem. Bez ohľadu na to, aká je Čivava z Beverly Hills veľká hovadina som sa bavil. Navyše mám slabosť pre zvieratá a zvlášť tie rozprávajúce. 50% ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

V jednej veci musím súhlasiť s užívateľom s nickom Pilouš. Film si rozhodne nezaslúži hodnotenie Odpad. Konečne zase raz typická Disneyho rozprávková komédia s absolútnym happyendom(naozaj všetko skončí dobre). Superštek (jak od Bolta) na konci je už silné kafe, ale je to raz rozprávka, tak relaxujte a smejte sa, rozhodne je na čom. Mexický chameleón hláškuje jedna radosť. Toto je ultimátne nezávadný film na rodinné kino. Po všetkých tých vulgárnych, sexistických, ultra teen-cool somarinách je toto ambrózia. PS: Čivavy(ani iné mini psi) nie sú moje obľúbené plemená, ale nezaložím na tom hodnotenie filmu, však MartyMcFly89 . ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama