Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

Upswing 

všechny recenze uživatele

Naprostý súhlas s "kleopatrou". Nikdy by som takýto film nebol pozrel nebyť jej štvorhviezdičkového hodnotenia a mojej zvedavosti.. Nakoniec sme sa bavili celá rodina, možno o to viac že psi sú jej súčasťou. Tento film už mal byť dávno v červených. Každopádne pre majiteľov čiváv povinná "jazda" !!! :-) ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film o namyšlené čivavě, která si žije v luxusu a je sobecká jako její páníčci a pak spadne do drsného světa ulice, aby se poučila. Na děti to možná funguje, já pořád přemýšlela nad otázkou týrání zvířat. Oblékat psy do šatiček a botů nebo jim dělat účesy může vypadat cool, ale když vidíte, jak v těch botech ani pes nemůže chodit, tak vám je ho spíše líto, než abyste si užili film. Ještě k tomu to není vůbec film k popukání, nedočkáte se žádných výbušných vtipů nebo hlášek, které by vám zůstaly v hlavě. Je to příjemný film, u kterého se asi budete soustavně usmívat nad roztomilostí pejsků, ale to je tak všechno. ()

Reklama

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Zábavné a srandovní od začátku do konce, vážně mě to moc rozesmálo. Nejvíce mě pobavily "divoké" čivavy, které se přiřítily na pomoc Chloe (za tím rozprášeným pískem jsem čekala nějaké obrovské zvíře, a ono to bylo spoustu malých čivavek:-)). Prostě senzační komedie pro odreagování a chvilku nepřemýšlení. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Ukážková, americká hovadinka, ktorá slúži na pobavenie hlavne mladšieho publika. Trápnučké, sem tam ľahko vtipnučké, uletené, vyčančané, bezduché rodinné dobrodružstvo s rozprávajúcimi zvieratami. Treba uznať, že to bolo milé v takej veľkej miere, ako aj stupídne. Za zlé to ale pokladať nemôžem. Bez ohľadu na to, aká je Čivava z Beverly Hills veľká hovadina som sa bavil. Navyše mám slabosť pre zvieratá a zvlášť tie rozprávajúce. 50% ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Proti rozprávkam a filmom pre deti nemám nič, ale čo do pekla bolo toto? Nestáva sa mi, aby som film vypol už pred polovicou - vždy som zvedavý na to ako sa to vyvinie a občas majú filmy len pomalý rozbeh... Ale v tomto prípade som sa sám seba spýtal "WTF? Chcem vôbec vedieť ako to bude pokračovať?... NIE, nechcem!". Možno je to tým, že nemám rád psy, možno proste len nedokážem oceniť to "čaro rozprávajúcich zvieratok", ale toto bolo nad moje sily. Aspoň som si overil, že môj pud sebazáchovy je stále funkčný! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama