Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Mé dětství kromě klasických Disneyovek protkalo mnoho rodinných filmů, kde se ústředními hrdiny stávají nejen psi a kočky. Všechny tyhle podívané by vůbec nebyly tak otřesné, kdyby prvotní zaujetí diváka neodkopaly příšerné výkony předních herců. Nedokážu si sice představit, zda by šel takovýhle film natočit zcela bez nich, možná by to i mírně podprůměrné Čivavě přidalo na kráse i kvalitě. Nechť tyto rodinné klišé odpočívají ve vzpomínkách, dneska bych před sledováním potřeboval asi nějakou omamnou látku. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná rodinná komedie s mluvícími zvířátkami, která hodně rychle utekla, aniž by jakkoliv nudila. Film je zajímavý od samého začátku až do úplného konce, všechna zvířátka od pejsků přes krysu až po leguána jsou zajímavá a i když se dá říci, že tohle je jen další klasická šablonovitá rodinná komedie plná klišé podle zažitých postupů, tak mně se to přesto líbilo. Filmy s pejsky jsem vždy měl rád a budu je mít rád i nadále, v tomhle případě je to doplněno zajímavým dějem a zajímavým přátelstvím mezi vlčákem a čivavou, do toho se po stopě své lásky vydává další čivava, zkrátka ač je mi 23 let, tak film se mi maximálně líbil a zapůsobil na mě tak, jak to asi tvůrci plánovali. Tohle je už šestý film od Rajy Gosnella, který jsem viděl, z těch sedmi, které natočil (dosud jsem od něj neviděl jen Agenta v sukni), a musím říct, že začínám mít pro tohoto režiséra opravdu slabost, protože točí zajímavé filmy, které jsou pro mě atraktivní a které mě dokáží zaujmout. Nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy jsem se opravdu bavil a film jsem si příjemně užil. Zkrátka mám pro rodinné komedie se zvířátky dost slabost a nestydím se za to, film vnímám jeko velice povedený a neváhám udělit po zásluze nadprůměrné hodnocení, z mého pohledu si film čtyři hvězdy zaslouží. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěla být čivava v kašmírovém svetárku s diamantovým obojkem! Ale pojďme k filmu… Jeden by řekl, že je to v podstatě hodně průměrná rodinná komedie. Zápletka předvídatelná, exteriéry líbivé a hrdinové profilovaní opravdu jednoduše. Takže by se chtělo říct - vopruz, jenže tak to není. Byla to vážně zábava, která pochytila víc vtipných hlášek, než kdejaká top komedie. Prostě pohodová věc, která si na víc nehraje, což byl určitě hlavní záměr. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama