Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Existenciální hluboké drama o lidech hrané zvířaty a on to, zdá se, skoro nikdo nepoznal !? :) "Já už se tě nebojím ... Tak proč se třeseš? ... Protože jsem ČIVAVA!". Sama jsem překvapená, jak se mi zvrhávají chutě, ale zcela neoriginálně řečeno: bavila jsem se. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $94,514,402Tržby Celosvetovo $149,281,606Tržby za predaj DVD v USA $61,321,395 //počet predaných kusov 3,626,726║ Suchá planina, ktorá sa len pribúdajúcimi minútami stáva čoraz viac otravnou vývarovou zlátaninou, za celý čas sa tu nenájde lepšej momentky, rovnako tak nehrozí ani zábavnosť, zbytočná umelina. /25%/ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná rodinná komedie s mluvícími zvířátkami, která hodně rychle utekla, aniž by jakkoliv nudila. Film je zajímavý od samého začátku až do úplného konce, všechna zvířátka od pejsků přes krysu až po leguána jsou zajímavá a i když se dá říci, že tohle je jen další klasická šablonovitá rodinná komedie plná klišé podle zažitých postupů, tak mně se to přesto líbilo. Filmy s pejsky jsem vždy měl rád a budu je mít rád i nadále, v tomhle případě je to doplněno zajímavým dějem a zajímavým přátelstvím mezi vlčákem a čivavou, do toho se po stopě své lásky vydává další čivava, zkrátka ač je mi 23 let, tak film se mi maximálně líbil a zapůsobil na mě tak, jak to asi tvůrci plánovali. Tohle je už šestý film od Rajy Gosnella, který jsem viděl, z těch sedmi, které natočil (dosud jsem od něj neviděl jen Agenta v sukni), a musím říct, že začínám mít pro tohoto režiséra opravdu slabost, protože točí zajímavé filmy, které jsou pro mě atraktivní a které mě dokáží zaujmout. Nejinak tomu bylo i v tomto případě, kdy jsem se opravdu bavil a film jsem si příjemně užil. Zkrátka mám pro rodinné komedie se zvířátky dost slabost a nestydím se za to, film vnímám jeko velice povedený a neváhám udělit po zásluze nadprůměrné hodnocení, z mého pohledu si film čtyři hvězdy zaslouží. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem docela dobrá guilty pleasure, u který budou malý děti chrochtat blahem a smát se od první do poslední minuty a starší diváci se budou jenom divně tvářit a občas se nad tou blbosti uchychtnou. Když si ale řeknu, že o nic víc asi ani tvůrcům nešlo, tak to dopadlo vlastně přesně tak jak chtělo. Jo a minutu ticha za Jamie Lee Curtis. Smutné, kde až můžou někteří dřívě slavní herci skončit. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Čivava kam se podíváš a ještě k tomu všechny mluví. Filmek na zkrácení dlouhých chvil, nepřekvapí, ale ani neunudí. Všechno bylo pěkně načančovaný a pejskové dostali pár lidských vlastností. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Aby bylo jasno hend od začátku. Já jsem milovníkem drsnosrstých jezevců a čivava je z hlediska líbivosti psem až na úplném konci mého rozlišovacího spektra. Nemám nic proti tomu, když váš psí kámoš s vámi spí ve vaší posteli kam vás večer milostivě pustí, ale nesnáším lidi co své miláčky navlíkají do oblečků. Tedy krom velkého mrazu když hrozí, že vám váš metrový ne zrovna vysoký parťák promrzne od země a budou ho bolet záda. Tedy když jim lidé nasazují čepičky, botičky atd... To je něco úděsného... Vím ale také, že ač plemeno s modrou krví, nebo ten nejposlednější nejošklivější kříženeček z ulice mají jedno společné. Obrovské láskou překypující srdce ke svému páníčkovi a bezbřehou věrnost a to se nesmírně cení. U mne to vyvažuje vše ostatní. A když potomstvo chtělo vidět tento film, řekl jsem proč ne, dnes večer bude čivava. Začátek mne opravdu dostal, protože tam byli prakticky jen oblečení psi, kteří navíc mluvili a to ještě ne moc vtipně. Trochu jsem pookřál když se na scéně objevila člověčice Piper Perabo, kterou já rád .-). Pak se naštěstí Chloe ztratí v exotickém Mexiku a film dostal celkem dobrý spád. Navíc jsem si zvykl na to psí mluvení a docela mně to i bavilo. Droboť byla nadšená a já byl rád za ten společně strávený čas, který by si jinak uzmul tablet. Tohle je film hlavně pro děti. Cením si toho, že tentokráte nebyla potřeba tam někoho zabít (viz tátá Lvího krále), což děti vždy rozhodí. A proto dám za 3 diamanty z náhrdelníku. * * * ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Komedie, která je určená hlavně pro mladší generaci, ale i přes to jsem se u filmu slušně bavil a párkrát i dost zasmál. Zvířecí hrdinové jsou vcelku sympatičtí /viz krysa a leguán/ a pokud od filmu nebudete čekat nějaká moudra, tak máte šanci se bavit taky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +Piper Perabo, slušná hudba, český i originální dabing, trošku děj, některé postavyčky vyloženě rozesmějou (krysa a leguán) -hlavně zpočátku mírně trapné, rozhodně ne film pro každého, přesněji je to film o psech se psy a pro psy/// Přiznám se, že jsem chtěl jít původně na film i do kina. Velice mě totiž zaujaly trailery a měl jsem za to, že to může být zábavný hudební snímek. Ve skutečnosti je to spíš dobrodružná podívaná ve stylu filmu Neuvěřitelná cesta. Jen s několika rozdíly. Tohle je víc infantilní, víc pro malí děti a možná pro majitelky čivav. Uznat ale musím samotné psy, kteří hrají výborně a věrně při tom vypadají. Na kolik pomohla počítačová animace si netroufám odhadnout. Jestli je to její zásluha, tak to není poznat./// Celkem 63%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento film paradoxne viac zaujal môjho päťročného syna, (aj to len na jedno pozretie) hoci primárne by to mala byť komédia pre dospelých. Takže tie dve hviezdy sú od môjho syna, u mňa by to bol odpad jak prase. Ak by som sa mal ja opakovane dívať na potulujúcu sa a z kabelky stratenú čivavu strácajúcu botičku a náhrdelníček a bojujúcu s dobermanmi, zrejme by niečo s mozgovňou nebolo v poriadku. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Překvápko. Fakt jsem myslela, že to bude šílená blbost. Byla. Fakt jsem myslela, že dám odpad, když psi začli mluvit. Nedala. Fakt jsem myslela, že mě to rozhodně nebude bavit. A hle ... já se vlastně i bavila. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Taková blbost, že se u toho člověk snad ani nemůže nudit. :) Pár vtípků obstojných, jinak velký děs. Nechápu, jak někteří herci mohli tomuto snímku propůjčit svou tvář či hlas. Co na ně sakra Disney má? :D ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmně se žádný filmový zázrak nekoná, ale jelikož sám vím jaký je to mít psíka, tak bylo rozhodnuto na co koukat. No myslím že úplně v pohodě, sou horší filmy s psama co hrají hokej, americký fotbal, tenis a já nevim co ještě a tady jako kupodivu, to bylo dobrý. Takže u tohle třeba nic neřešit a vypnout mozek, ideální film na léto. Takový Dany Trejo, Vin Diesl a Randy Orton, tyhle filmy musejí milovat, proč, to je jednoduchý protože mají tyhle psíky doma . ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Z prve jsem chtěl dát odpad jak jsem viděl začátek vypadalo to jako Sex ve městě ve psím podání s nafoukanou rozmazlenou čivavou ale pak to začalo mít aspon příběh a dobrodružství začalo no tak nakonec ztoho sešel nakonec dobrý rodinný film s good soundtrackem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Čivava v akci mám radost pěkný rodinný film který se fakt povedl. S vlčákem dokonce dojde na pěknou scénu spokojenost. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěla být čivava v kašmírovém svetárku s diamantovým obojkem! Ale pojďme k filmu… Jeden by řekl, že je to v podstatě hodně průměrná rodinná komedie. Zápletka předvídatelná, exteriéry líbivé a hrdinové profilovaní opravdu jednoduše. Takže by se chtělo říct - vopruz, jenže tak to není. Byla to vážně zábava, která pochytila víc vtipných hlášek, než kdejaká top komedie. Prostě pohodová věc, která si na víc nehraje, což byl určitě hlavní záměr. ()

Rosana odpad!

všechny recenze uživatele

Eh... to snad nemyslej vážně... Já to teda dokoukala, protože jsem byla děsně zvědavá, na co v týhle P*****Ě ještě přijdou. Čekala jsem poslání jako v pohádce (přátelství, hrdinství, poučení) a pak aspoň hudbu (to je možná jediné, co vidělo umění aspoň z rychlíku) ale fakt lidi, fakt ne! Čivaví sekta mě málem přinutila stisknout STOP, ale poblila jsem se až u závěrečného titulku "pokud chcete adoptovat zvíře, musíte počítat s tím, že je to závazek". Při psaní tohohle komentáře jsem si opět ublinkla. Mám chuť na čivaví řízky... ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Áno je to gýč..ale preto tento film netreba hneď odcudzovať...nájdu sa tu aj pozitíva...dobré hlášky, slušný dabing...a hlavne čo ma najviac prekvapilo bola dosť dobrá kamera...nájazdy slušné...a dobré pesničky...a film?..no tak ten bol taký aký som čakal..farebný, trapný, ale pozerateľný... ()

Reklama

Reklama