Reklama

Reklama

Čivava Chloe žije se svou bohatou paničkou Vivian v Beverly Hills, ta ji zahrnuje luxusem a s láskou o ni pečuje. Pes zahradního architekta Sama, čivava Papi, je Chloiným pravým opakem. Pochází z útulku, rád se hrabe v hlíně, běhá v trávě a miluje vůni hnoje. Když Vivian svěří Samovi do péče svou zahradu, Papi se snaží na Chloe udělat dojem, zhýčkaná fenka ale o burana jako je Papi nestojí. Vivian musí odjet do Evropy, a tak požádá svou neteř Rachel, aby se o Chloe postarala. Rachel nemá rozmazleného a nevychovaného psa právě v lásce, důležitější je pro ni zábava. Rozhodne se, že vyrazí s kamarádkami na pár dní do slunného Mexika. Rozladěnou Chloe samozřejmě bere s sebou. Fence se přeplněné pláže ani laciný hotel nelíbí a rozhodne se utéct. Až nyní zhýčkaná čivava z Beverly Hills poznává, co je to skutečný psí život... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Lyli 

všechny recenze uživatele

Taky bych chtěla být čivava v kašmírovém svetárku s diamantovým obojkem! Ale pojďme k filmu… Jeden by řekl, že je to v podstatě hodně průměrná rodinná komedie. Zápletka předvídatelná, exteriéry líbivé a hrdinové profilovaní opravdu jednoduše. Takže by se chtělo říct - vopruz, jenže tak to není. Byla to vážně zábava, která pochytila víc vtipných hlášek, než kdejaká top komedie. Prostě pohodová věc, která si na víc nehraje, což byl určitě hlavní záměr. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Film o namyšlené čivavě, která si žije v luxusu a je sobecká jako její páníčci a pak spadne do drsného světa ulice, aby se poučila. Na děti to možná funguje, já pořád přemýšlela nad otázkou týrání zvířat. Oblékat psy do šatiček a botů nebo jim dělat účesy může vypadat cool, ale když vidíte, jak v těch botech ani pes nemůže chodit, tak vám je ho spíše líto, než abyste si užili film. Ještě k tomu to není vůbec film k popukání, nedočkáte se žádných výbušných vtipů nebo hlášek, které by vám zůstaly v hlavě. Je to příjemný film, u kterého se asi budete soustavně usmívat nad roztomilostí pejsků, ale to je tak všechno. ()

Reklama

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu objektivní, protože musím dát čtyři hvězdičky prakticky za nic. Jen za ty pejsky. Všichni milovníci psů musí ten film mít rádi, i když je to jen další snímek, který těží z toho, co frčí, a to jsou zvířátka. Roztomilí pejsci, leguán, štěňátko ve vlaku, to prostě musí zabrat, ne? Pro mě to táhne dobrman, pro které mám velikou slabost, takže opravdu dávám čtyři hvězdičky především za hlavní postavičky. ()

rytir1 

všechny recenze uživatele

Pro většinu uživatelů je to jen kýč, kde dovedou hodnotit snad jen rozpočet, hudbu a Piper Perabo. Skutečný divák ale pozná příjemnou komedii se sympatickými pejsky. Samozřejmě, že od takovýchto filmů nelze čekat více, ale tyto filmy ani nejsou určené aby v nich něco více bylo, což některým jaksi uchází. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Proč se dávají peníze na takovéhle filmy? Laciný přiběh, který osloví děti nebo emocionálně zamrzlé lidi s útlocitnou láskou pro vše rozkošné a zvířecí. Připouštím, že děj má něco do sebe, ale je v něm tolik nelogičností a děr, že si člověk až říká, jestli si toho ty děti taky nevšimnou. Přínos filmu vidím v tom, že se děti třeba naučí starat o své domácí miláčky, jenže je to vykoupeno dezinformacemi a blbnutím jejich mozků. Po tomto filmu doporučuji shlédnout film Carriers (2009), abyste procitli. 15% = 1/5 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

  • Když Papi mluví s Manuelem o Chloeině ukradeném obojku, Manuel říká, že ji chtěli zachránit před tím „ďábelským psem, co ji honí“. Jméno Vasquezova dobrmana El Diablo znamená ve španělštině „ďábel“. (kesinaa)

Reklama

Reklama