Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Satirické komediální drama, v němž Robert De Niro hraje upadajícího hollywoodského producenta,který se snaží ubránit ponížení ze strany Hollywoodu.Při natáčení svého nového filmu prochází doslova peklem.

Film je natočen podle knihy What Just Happened? Bitter Hollywood Tales from the Front Line od Arta Linsona, ve které autor popisuje své zkušenosti jako producent v Hollywoodu. (Worissek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Terva 

všechny recenze uživatele

....."MOC" je nejasně definovaný termín, ale v Hollywoodu znamená vše. Buď moc máte, nebo ji chcete, nebo se bojíte, že o ni přijdete..... Na začátku filmu zazní Once upon a time in the west, man with a harmonica od Ennio Morriconeho. http://www.youtube.com/watch?v=jQ4bNTU965E&feature=related Myslím, že to nebylo moc povedené , spíš nepatřičné a do filmu , který se tvářil zpočátku moc dobře , to bylo zbytečné. Velkou část filmu jsem totiž myslel na film Tenkrát na západě a tomuto filmu jsem nevěnoval dostatečnou pozornost...ikdyž on si to možná ani nezasloužil. Co se vlastně stalo ? No, stalo se to, že nám režisér Barry Levinston předkládá, jak velkou moc může mít produkce a co vše se dá na filmu změnit, než se dostane k divákovi. Ale jak všichni víme, to co se ustřihne a předělá, je pak vloženo do bonusů k dvd a stejně na tom zase vydělají. Tak že, když to ve filmu nechtějí, stejně to dokáží peněžně udat. Ten konec byl moc nádherný a jsem rád, že to tak dopadlo, alespoň byla sranda. To co se dělo v Cannes mně moc a moc rozesmálo, doslova jsem brečel smíchy. CITÁT - Život není zlej.Jsem ve Francii.Život je fajn. A ještě jeden CITÁT - Trés, trés belle soirée a Cannes...Dneska máme v Canes krásnou noc ( moc ). Chvilkama velice nudné dialogy, Bruce Willis a jeho extempore bylo taky docela moc trapné, akorát jsem se smál při pohřbu a pak v Cannes. Tak dám tři hvězdy, ale asi pak změním a dám míň, možná jsou tři moc. Ve filmu zazní i song skupiny Dire Straits Brothers in arms. http://www.youtube.com/watch?v=k5JkHBC5lDs ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na tak mega silné herecké obsadenie by človek čakal viac. Na druhej strane, páčilo sa mi, že sa film nebál poukázať na pravú tvár Hollywoodu. Hovoria v desiatkach miliónov ako o drobných, plno feťákov, vyšinutých ľudí, herečky sa stávajú herečkami za fajku starým pánom... Chýbalo tu len viac buzerantov, ale zas hrala tu Kristen Stewart, tá už patrí do komunity, hoci sama tiež riešila kariéru cez posteľ. Sean Penn si tu strihol v podstate nulovú rolu, ale už mal asi toho dosť. V tom istom roku hral v Milk chlapáka s mrdkou na ksichte, takže sa predviedol už dostatočne. Film ponúkol pohľad do zákulisia showbiznisu. Ale zároveň taký pohľad, o ktorom všetci dávno tušili. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V podstatě se stalo uplný hovno, ale hrozně legrační, takový hovi, hovi. Nevím jak to v zákulisí filmovýho byznysu chodí a je mě to vlastně šumák, ale tohle mě dostalo. V půlce filmu se řeší jestli má ve filmu chcípnout nějakej pes a nebo ne, aby se z toho náhodou diváci neposrali a že vedle leží rozstřílenej člověk nechává všechny v klidu. Opravdu jak typický pro tuhle dobu. No a v půlce filmu se už řeší mnohem důležitější věci. Bruce Willis má totiž fousy a my řešíme zda si je oholí nebo ne. Pak jsou ve filmu takový ty nenápadně vtipný polobomby, třeba když De Niro mluví s agentem Bruce Willise po telefonu, tomu by se smál i čerstvě ukřižovanej Ježíš Kristus. Další prdel, taková moje osobní je pohřeb nějakýho židovskýho agenta, když se De Niro dozví že jeho dcera předevčírem šukala s nějakým dalším agentem a ten agent zrovna přijde k De Nirovi a začne mu vyprávět jak předevčírem šukal užasnou mladou a totálně blbou roštěnkou. Kdyby ste viděli ten rezignovaný výraz De Nira, kterej tam měl (podobný jako na zdejším plakátu k filmu ) , no co vám budu povídat, já jsem se málem posral smíchy. Vůbec Robert tady hraje neuvěřitelným způsobem očima. Opravdu málo kdy mě tak moc rozchechtá obyčejný koukání jako v tomhle filmu to Robertovo. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Satira (a ešte chytrá)??? Chcela byť a možno knižná predloha aj bola!!! A ak satira, tak silná ako dvojtýždňový čaj (ale niekomu stačí aj to... som si spomenul na film Hráč- to bol kopanec do hollywoodskej riti!)...Bruce Willis s briadkou je cool, aj cameo Seana Penna, ale aj to trvá chvíľku, všetko okolo toho je tak stráááášne silené a tak strašne sa to snaží byť vtipné až je to úbohé a hlavne NUDNÉ, pozitívne momenty a záblesky sú doslova utopené v šedi a podpriemere... A De Niro a jeho posledné role- no comment!!! ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, která ale není moc zábavná. Dobře se na ní kouká, ale nejenže se člověk u ní nezasměje, ale ani nepousměje. Prostě jsem koukal, koukal a bylo to velmi zajímavý, ale tak nějak natahovaný. V celém snímku nedojde k žádnému výraznému posunu v ději a sám hlavní hrdina má před sebou jen dva problémy, které musí vyřešit (+ ještě rodinné problémy, které jsou nudné a zbytečné). S postupem času se humor úplně vytratí a stane se z toho smutné drama o opuštěném producentovi, kterému nic nevychází. Přes všechnu tuto kritiku se jedná o film, který zaujme diváky, kteří se zajímají o filmový průmysl a vznik filmů. Robert De Niro svou úlohu zvládá výtečně a množství cameí diváka potěší. Škoda, že film končí tak nějak neurčitě. Byl to předpokládám záměr, ale stejně... A zajímalo by mě, jak moc se to blíží hollywoodské realitě:) PS: Srovnávání s Tropic Thunder je dost mimo. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (5)

  • Přestože je kniha "What Just Happened: Bitter Hollywood Tales From the Front Line (Co se vlastně stalo: Hořké hollywooské příběhy z první linie)" biografickým souhrnem zážitků Arta Linsona jako filmového producenta, rozhodl se Linson film vyvést jako fikci a knihou se pouze inspiroval. (HappySmile)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama