Reklama

Reklama

VOD (1)

Po nezdařené transakci v utajení se ztratí 40 kilogramů heroinu a policisté, kteří byli do akce zapojení, jeden po druhém umírají. Mezi kolegy Salt a Maxem pomalu mizí vzájemná důvěra a situace je přinutí učinit několik velmi závažných rozhodnutí. (Filmbox)

Recenze (35)

jefff 

všechny recenze uživatele

Konečně film, kde jsem si mohl naplno užít Madsena. Ten je jako obvykle perfektní a do role drsnýho detektiva se hodí lépe než kdo jiný. Vice má spád i temnou atmosféru. Finále bylo možná trochu převídatelné, přesto dobře natočené a koneckonců i napínavé. Nemohu si ani trošku stěžovat, nenajdu nic co bych filmu vytkl. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů odkázaných rovnou na placky, což těší určitě nejen Madsena, který se umí pořádně seknout ve výběru, ale určitě i jeho fanoušky, mezi které se počítám. Nevybíravý slovník, nepřizpůsobivá nátura, situaci řešit až po vyprázdnění zásobníku, to je role pro Madsena jak dělaná. Zbytek také nějak drží pohromadě, i když pokus o moderní noir střílí občas vedle, Hannahová je přestylizovaná i ve svém výkonu (podhled skrytý za ofinou je opravdu primitivní herecký nástroj) a tempo je občas po šnecích plazivé. Kdo nad filmem nebude moc bádat, užije si i pointu (tedy závěrečný twist). Čistý průměr. 50% ()

Reklama

Pishin 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy Noirak s oblibencem Madsenem. Ale tak dalo se to shlednout, balonak mu sedel a vice prupovidek by neuskodilo. Myslim si ze by M. Madsen solidne utahnul Maxe Payneho za predpokladu ze by byl poradne zfilmovan uplne si ho v te roli dokazu diky tomuto filmu predstavit stejne tak poslouchat jeho hruby hlas by byla lahudka. 50% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Poteší pouličný slovník (hlavne John Cassini dáva spomenúť na to najlepšie z Joa Pesciho), poteší Michael "mám sklonenú hlavu" Madsen v Paynovom balóňaku, poteší aj Daryl Hannah, ktorú som v tom junkie prelive 20 minút nespoznával. Lacné noirove béčko, ktoré toho veľa obkukalo, ale ktoré na kolene patlaná réžia a hlavne tempo ťahá dole medzi neškodné videojednohubky okolo 50%. Atmosféra sa dostavila posledných 10-15 minút. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Temný příběh policisty, se kterým se život nemazlí. A s nikým se nemazlí ani on. Michael Madsen v roli, kde konečně vynikli jeho herecké přednosti. Dobře odvedený scénář mu dal šanci rozehrát charakter policisty, který je obyčejným člověkem, avšak zodpovědným za své činy a činy svých kolegů. Když se během akce ztratí nějaké to množství drog, rozehraje se plejáda událostí plného vzájemného podezření, nečekaných zvratů a překvapení. Docela by mě zajímalo, jak by si s takovouto látkou poradil Quentin Tarantino. Raul Inglis, který to nejen režíroval, ale je i autorem scénáře, to pojal vše podle svých představ a nutno uznat, že jeho vize není nijak špatná. Skupinka policajtů do chvíle největšího průseru vzájemně vycházela s respektem a pokorou. Ale když se to prostě pokazí, nejen že kryje každý sám sebe, ale s velkou nedůvěrou dokáže pokořit i jeden druhého. Snímek je nízkorozpočtový a ani to není znát. Dobrá práce s kamerou a světly vytvořila vizuální dílo hodné obdivu. Když jde o špinavou práci, vždy to smrdí průserem a o tom pojednává tento snímek, který mezi policejními filmy velmi vyniká. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Michael Madsen a Daryl Hannah si společně zahráli již v prvních dvou dílech filmové série Kill Bill. (Folky)

Reklama

Reklama