Reklama

Reklama

VOD (1)

Po nezdařené transakci v utajení se ztratí 40 kilogramů heroinu a policisté, kteří byli do akce zapojení, jeden po druhém umírají. Mezi kolegy Salt a Maxem pomalu mizí vzájemná důvěra a situace je přinutí učinit několik velmi závažných rozhodnutí. (Filmbox)

Recenze (35)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Temný příběh policisty, se kterým se život nemazlí. A s nikým se nemazlí ani on. Michael Madsen v roli, kde konečně vynikli jeho herecké přednosti. Dobře odvedený scénář mu dal šanci rozehrát charakter policisty, který je obyčejným člověkem, avšak zodpovědným za své činy a činy svých kolegů. Když se během akce ztratí nějaké to množství drog, rozehraje se plejáda událostí plného vzájemného podezření, nečekaných zvratů a překvapení. Docela by mě zajímalo, jak by si s takovouto látkou poradil Quentin Tarantino. Raul Inglis, který to nejen režíroval, ale je i autorem scénáře, to pojal vše podle svých představ a nutno uznat, že jeho vize není nijak špatná. Skupinka policajtů do chvíle největšího průseru vzájemně vycházela s respektem a pokorou. Ale když se to prostě pokazí, nejen že kryje každý sám sebe, ale s velkou nedůvěrou dokáže pokořit i jeden druhého. Snímek je nízkorozpočtový a ani to není znát. Dobrá práce s kamerou a světly vytvořila vizuální dílo hodné obdivu. Když jde o špinavou práci, vždy to smrdí průserem a o tom pojednává tento snímek, který mezi policejními filmy velmi vyniká. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Poteší pouličný slovník (hlavne John Cassini dáva spomenúť na to najlepšie z Joa Pesciho), poteší Michael "mám sklonenú hlavu" Madsen v Paynovom balóňaku, poteší aj Daryl Hannah, ktorú som v tom junkie prelive 20 minút nespoznával. Lacné noirove béčko, ktoré toho veľa obkukalo, ale ktoré na kolene patlaná réžia a hlavne tempo ťahá dole medzi neškodné videojednohubky okolo 50%. Atmosféra sa dostavila posledných 10-15 minút. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů odkázaných rovnou na placky, což těší určitě nejen Madsena, který se umí pořádně seknout ve výběru, ale určitě i jeho fanoušky, mezi které se počítám. Nevybíravý slovník, nepřizpůsobivá nátura, situaci řešit až po vyprázdnění zásobníku, to je role pro Madsena jak dělaná. Zbytek také nějak drží pohromadě, i když pokus o moderní noir střílí občas vedle, Hannahová je přestylizovaná i ve svém výkonu (podhled skrytý za ofinou je opravdu primitivní herecký nástroj) a tempo je občas po šnecích plazivé. Kdo nad filmem nebude moc bádat, užije si i pointu (tedy závěrečný twist). Čistý průměr. 50% ()

arie 

všechny recenze uživatele

Temná detektívka oscilujúca medzi obohraným béčkovým príbehom o skazenom policajtovi a drámou s filozofickým presahom. Madsen do úlohy vkladá svoju nepopierateľnú charizmu a bol pre mňa prakticky jediným dôvodom, prečo som vydržal sledovať tento počin až do záverečných tituliek. Ostávajúce herecké obsadenie už prakticky nestojí za zmienku, Daryl som vôbec nespoznal, Mark Boone Junior sa obligátne nedožije záveru, kažopádne v tomto dielku je úmrtnosť postáv veľmi vysoká a hudobno - herecká hviezdička Kurupt je svojou snahou o čo najdrsnejšiu pózu krásne na smiech. Každopádne, ak máte záujem o pesimistickú krimi s výrazným hlavným predstaviteľom, odporúčam radšej snímku Bad Lieutenant, v ktorej mal Harvey Keitel väčšie šťastie na scenár i režiséra. Vice je len klasickým, nenáročným nočným filmom, ktorý výraznejšie osloví len zaritých konzumentov žánrovej zábavy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost slabý film, film jsem si nechal na noční promítání a čekal jsem něco víc než jen divně, zmatenou blbost kde se furt někde běhá a kecá. Navíc Madsen hraje dost prkeně a nehodí se mi do týhle role. Příběh je navíc děsně obehranej a už děsně nudnej. Takže jediná věc co může tenhle film zachránit je snad jen pár docela kick ass hlášek. Ale to je asi tak všechno. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Michael Madsen a Daryl Hannah si společně zahráli již v prvních dvou dílech filmové série Kill Bill. (Folky)

Reklama

Reklama