Reklama

Reklama

Soukromé životy Pippy Lee

  • USA The Private Lives of Pippa Lee (více)
Trailer 2

Příběh jedné ženy, která se rozhodla, že nedopustí, aby život jen tak proplul kolem ní. Dvacet let žila jen pro svou rodinu, pečovala o svého stárnoucího manžela i děti. Děti odrostly, z manžela je moudrý starý pán a Pippa Lee objevuje znovu kouzlo sexu a něhy v náručí jiného muže. Pippa Lee (Robin Wright Pennová) vede na první pohled šťastný život. Je oddanou manželkou o třicet let staršího úspěšného vydavatele (Alan Arkin), se kterým má dvě odrostlé děti. Každý obdivuje její vyrovnanost a rád se jí svěří se svými problémy. Když se ale u jejího manžela objeví zdravotní potíže, na jeho naléhání se stěhují z manhattanského bytu do klidnějšího Connecticutu. Její život se smrskne na občasná setkání s novými přáteli Samem (Mike Binder) a Sandrou (Winona Ryderová) a především péči o manžela, který se jí víc a víc vzdaluje. Ovšem vše se změní příjezdem Chrise (Keanu Reeves), který se po čerstvém rozvodu vrací zpět. Pippa najednou začíná bojovat sama se sebou, probouzí se v ní svobodomyslná dívka, kterou kdysi byla a jež se proměnila ve frustrovanou ženu. Najde Pippa znovu samu sebe? (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (76)

jafuska 

všechny recenze uživatele

další melancholický film a takových filmů mám už opravdu dost, takže příště opravdu se podívám na něco jiného, ze začátku to bylo docela zmatené, v půlce ještě víc, a konec celkem depresivní, ani herci mě nijak neoslnily, takže ve zkratce nic moc, a ty procenta tomu opravdu patří, možná bych dala ak 50 procent, ale budiž ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Jedním z producentů toho pěkného snímku byl i Brad Pitt. Hlavní hrdinka filmu Pippy ( Robin Wright Penn ) žije své životy a snaží se být příkladnou opatrující ženou svému muži...ale nic není tak jednoduché a nikomu se nedá zavděčit. A tak se ponořme do příběhu Pippy Lee a berme jí prostě takovou , jaká je. Keanu Reeves má zvláštní úděl v tomto filmu a je v češtině velice špatně dabován. A pár postřehů: Moc mně rozesmála dechová hudba při sadomaso, zvláštní spojení. A Pippy? Co si o ní myslet? Měla bezstarostný život, jak sama tvrdí? A proč nemůže lhát? A co teprve její slova: a teď už mě definitivně nikdo nepotřebuje!!! A konec filmu? No, co se dá dělat, nevím jak příběh bude pokračovat, ale konec je začátek... ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý u mňa skončil - a tak nerád to píšem - ako paródia seba samého. Zvláštne, ženské a okaté vysporadúvanie sa s nepodaredným detstvom, do toho všetko možné - sedatíva, SM fotenie, lesbičky, mokrá Monica Bellucci totálne po..zle nastrelenými vlasmi Alana Arkina. O Ježišovi Kristovi alias Keanu ani nepíšem. K tomu akoby mimochodom Julianne Moore a Winona Ryder. Skvelý potenciál, príliš veľké sústo, trpkosť. P.S. Zaujímavé, ako sa názorovo odlišujem s mojim obľúbeným užívateľom, marvanom. Videl som v tom filme presne to, čo on - čo on ale považoval za plus, mňa nekonečne iritovalo. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Pippa Sarkissian - poslušná dcéra, túžiaca po matkinej láske, neskôr rebelská femme fatale, potulujúca sa svetom drog, zachránená Herbom Leem. Pippa Lee - milujúca matka, túžiaca po láske svojej dcéry, ochotne sa starajúca o svojho starnúceho muža Herba napriek všetkému, čím si životom prešla. Interesantný príbeh silnej ženy, ktorá si nenechala zničiť život ani faktom, že jej muž ju podvádza s jej dobrou kamarátkou (oveľa mladšou). Však kto by sa s tým nevyrovnal, keď má po boku potetovaného a nešťastného Keanu Reevesa, ktorého opustila žena? :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Rebecca Miller .. Tvůrkyně osobitých nízkorozpočtových nezávislých snímků Rebecca Miller mne tentokrát zrovna nezaujala. Sice se silným obsazením (malých a vedlejších rolí), ale celé je to takové podivínské. Pippy Lee neměla a nemá lehký život a jeho rozkrývání se místy lehce táhne a v mém případě rychle vyšumělo. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Julianne More svou roli točila pouhé dva dny. (Terva)
  • Film měl nesoutěžní premiéru na 59. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Berlíně 9. února 2009. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém Connecticutu. (Terva)

Související novinky

Paní Day-Lewisová režíruje

Paní Day-Lewisová režíruje

11.02.2008

Odpočiňme si alespoň na jeden den od akčních krváků, hororů a komiksových filmů a dejme si jednu vztahovou tragikomedii. Ale tahle je opravdu ověšená hvězdami jako vánoční stromeček koulemi... ehm.… (více)

Reklama

Reklama