Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Perliské království, armáda temných elfů, kolosální příšera chrlící oheň. Je čas, aby povstal hrdina!
Armáda temných elfů se blíží k Perliskému království, které chce zničit. Princezna Vanir musí pro jeho záchranu projít temným lesem Shide. Provází ji věrní dobrodruzi Cador a Artemir. Na cestě se setkají nejen s armádou elfů, ale také s mystickou kouzelnicí a obrovským drakem, který jim stojí v cestě. Je čas, aby povstal hrdina! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Princezna jde lesem, má krátký incident s temnými elfy a potká dva týpky - následuje 5ti minutový dialog o hovně. Ti tři jdou dál, mají krátký incident s třemi bojovníky - následuje 10ti minutový dialog o hovně. Těch šest jde dál, mají krátký incident s čarodějkou a její pomocnicí - následuje 20ti minutový dialog o hovně. Těch osm jde dál, mají krátký incident s temnými elfy - následuje 30ti minutový dialog o hovně a tady už si plně uvědomujete, že přicházíte o drahocenou hodinu svého života, zbytek už nevnímáte, nebo usnete. Není to zábavně blbé, jak jsme u Asylum zvyklí, špatné herecké výkony, kamera, triky a všecho ostatní jsou tentokrát to nejmenší zlo. Je to prostě jen neskutečně nudný OPRUZ! ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

"Uvnitř každého z nás se skrývá hrdina" říká na konci filmu čarodějka. No, uvnitř těch, co tenhle blábol shlédli do konce určitě. Děj lze shrnout poměrně stručně - nehezká a blbá princezna s divným účesem se motá po lese, doprovázena partou složenou z několika vidláků a ženštin, které by se na E55 uživily jen stěží. "Družina" hlavně chodí a vede mezi sebou nekonečné, nelogické a nikam nevedoucí rozhovory. Jo, a taky občas bojuje s nějakým hodně laciným počítačovým monstrem a špatně namaskovanými rádobyelfy. Český dabing je přinejmenším stejně debilní jako zbytek filmu a tak jsou asi nejsilnějším zážitkem z celého snímku záběry na horskou krajinu, které podkreslují úvodní titulky. Ovšem pokud trpíte nespavostí, je pro vás "Dragon" ideální volba - uspává líp než rohypnol s propofolem dohromady. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Spíš než historický, akční sci-fi, dobrodružný (na pošetce) by se slušelo tenhle film nazvat pohádkou. Protože podle mého názoru tenhle film není pro dospělý. Děti by se asi nudily při dialozích herců. Ty bojové scény s mečem nestály za nic, ale příběh to mělo a herci a herečky se fakt snažili, asi nějakou zkušenost z historického šermu mají. Představitelku čarodějnice Freyi (proč tenhle název) jsem zrovna viděl i v jiným filmu a divil jsem se, že k tomuto složila i hudbu. Jako pohádku bych hodnotil i více. Princezna se zbytkem královy ochranky (2 muži) potká na cestě lesem 3 potulné zbojníky (2 muži, 1 žena) a pak ještě čarodějnici s vílou. Lesem pobíhají Elfové a hvízdá drak. ()

Puslanka

všechny recenze uživatele

Snad ještě nikdy mi nepřišel nějaký film tak zbytečný, aby mi bylo líto i těch 10 Kč, které jsem dala za DVD...špatné herecké výkony, scénář o ničem, nekonečné podivné proslovy mě vůbec nebavily, aktéři nesympatičtí nebo nevýrazní...marně přemýšlím, pro jakou věkovou kategorii by se tento snímek hodil nejlíp ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Cože kurva? Tohle že stálo půl mega? :)) Tak to je výsměch....každý, kdo by si na sebe navlékl cheesy fantasy oblečky a šel s handycamem natáčet do lesíku za chalupou by udělal o 150% lepší film. Pak už by stačil nějaký typos, který by v nějakém freeware prográmku udělal (velice špatný) model draka a bylo by hotovo...ale co se divim, vždyť je to film od nejskvostnějšího studia ASYLUM.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama