Reklama

Reklama

Muppets: Vánoční koleda

  • USA The Muppet Christmas Carol (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Klasický sváteční příběh Charlese Dickense v rukou stále rozpustilých Muppets jiskří humorem a veselou náladou! V roli hamižného Ebenezera Scrooga vystupuje Michaela Cain a celá podívaná není nic jiného než pořádný švindl! Scrooge tráví vánoční večer sám a navštíví jej duchové, kteří ho přenesou v čase a nechají ho nahlédnout do jeho do minulosti, současnosti i budoucnosti a není to nijak pěkná podívaná! Ale při té příležitosti se setká s chudým, hodným a skromným Bobem Cratchitem a jeho rodinou, do které patří také Tiny Tim, který Scrooga poučí o skutečném významu Vánoc. Spolu s původní hudbou a oslňujícími triky je tento dobrosrdečný sváteční příběh vynikající zábavou, která vaši rodinu dokáže potěšit vždy znovu o každých vánocích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Javert 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Sezame, otevři se a muppety jsem nikdy moc nemusel, Vánoční koleda mě velmi příjemně překvapila! Vtipy byly vtipné, muppeti nebyli trapní a okoukaní a Michael Caine byl jako Scrooge vynikající (navíc vidět a slyšet ho zpívat se vám jen tak nepoštěstí:-)). Muppets: Vánoční koleda je filmem s fantastickou vánoční atmosférou, vytvořeným jak pro děti, tak i pro dospělé a musím říci, že já si ho budu pouštět každé Vánoce! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Že se z Muppets: Vánoční koleda vyklube zatím nejlepší adaptace onoho kouzelného příběhu, to jsem vážně nečekal. Stejně jako to, že ve filmu bude téměř-osobně vystupovat Charles Dickens (hraje ho Gonzo) nebo že mě žabák Kermit může v roli Boba Cratchita tak moc dojmout. Jediné, co jsem čekal, byl skvělý, zpívající Michael Caine, což ovšem ode mě nebylo žádné vizionářství, neboť Michael Caine je skvělý vždy a všude. ()

Reklama

Epero 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola pre mňa ohromné prekvapenie. V článku o Michaelovi Caineovi písali, že tu bolo podané jedno z najlepších stvárnení Ebenezera. A je to pravda. Nešlo mi to k muppetom, preto som skúsil tento film. A prekvapil ma celý. Čakal som možno milú rozprávočku, ale je to naozaj výnimočne vydarené spracovanie Vianočnej koledy. Aj napriek muppetom. Rozprávači sú vtipné postavičky, aby pri tejto klasike vydržali aj malé deti. Ale mimo toho hrajú muppeti postavy z príbehu, nie sami seba. Robia aj zbrklé pohyby, hovoria a mrmlú tak, ako zvyknú, ale celkovo sa chovajú oni aj ľudskí herci okolo, ako keby vôbec nešlo o bábky, či uletené postavy. A naozaj to funguje. Návšteva tretieho ducha je vážne tajomná a cítiť z nej smútok. A dokonca aj pohľad na budúce Vianoce bez Timmyho sú dojemné. Tieto bábky tu dokázali zapôsobiť viac, než niektoré seriózne sa tváriace filmy s umelými efektmi. A určite je to vo veľkej miere vďaka Caineovi. Naozaj podáva dramatický výkon, je v kontakte s bábkami panovačný, odmeraný, drzý a potom rozcítený a vydesený. Vôbec sa netvári, že je s bábkami pre deti, ale o dušu hrá svoju postavu. Naozaj film, ktorý je pre deti aj dospelých a poteší ako Vianočná klasika, alebo aj mimo Vianoc. ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Som milovnikom vianocnych filmov, no tento kusok som dlho odkladal. Dovod je prozaicky, aj ked kraluje poprednym prieckam americkych vianocnych klasik, Muppetov nemozem zvacsa ani vystat. The Muppet Christmas Carol je svetlou vynimkou z tohto pravidla. Infantilnejsie, ale pekne spracovana adaptacia Dickensovej klasiky je svojou naivnou formou urcena najma detom. Muzikalove cisla a nenasilny humor vytvaraju prijemnu atmosferu, ktora trochu otupuje ostre hrany povodneho diela. ()

Louskacek 

všechny recenze uživatele

Nesnáším uječené americké filmy pro celou rodinu. Vánoční koleda taková naštěstí není. Dickensův příběh je zde polohraný a pololoutkový, ale je podán velmi zábavně a příjemně, takže na jeho konci budete mít skvělou vánoční náladu, což je asi tak vše, co se dá od vánočního filmu čekat. Dospělého Muppets neurazí a děti pobaví. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama