Corridor

Krátkometrážní / Horor / Dobrodružný / Komedie

Francie, 1989, 8 min

Alain Robak

Dobře natočené - pobavil jsem se :-)(31.8.2009)

Tento dom sa nedá kúpiť. Iba vyhrať. Je vám to jasné ? :-) Odporúčam všetkým milovníkom naozaj veľmi čierneho humoru. (31.8.2009)(31.8.2009)

Takový předchůdce Saw.(22.9.2009)

Čím dále se náš hrdina dostává tím to začíná být zajímavější. Pasti přestože jsou primitivní dokáží pořádně zabolet, hlavně v případě, kdy vám žiletky pěkně zajedou pod kůži, nebo na vás padá žehlička. Samozřejmě celý film musíte mít na paměti, že jde především o komickou podstatu snímku, který má především pobavit. To znamená, že i umělé useknuté uchu vezmete s povděkem.Obrovským plusem tohoto snímku je výborný herecký projev hlavního aktéra, který předvedl úžasný výkon jenž měl za úkol především pobavit. Černý humor byl trefný, přesně cílený a oku lahodící. Pamatujte si, že z tohoto snímku plyne jedno ponaučení: nikdy nehrejte žádné hry o cizí dům!(12.11.2009)

Zaujímavý krátkometrážný film plný černého humoru, ktorý sa vôbec nebere vážne. Režíjna prvotina Alaina Robaka je plná krvavých efektov a nechutných krvavých detailov čo dotiahol k dokonalosti o rok neskôr vo filme Baby Blood. Každopádne pokiaľ sú filmy s pastičkami a la Saw vašou šálkou kávy, budete sa baviť královsky.(29.11.2011)