Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Diskuze

oPICKA3773

oPICKA3773 (hodnocení, recenze)

podprimerna blbost na aku vo futurame nie som zvyknuty. zasmial som sa tak tri krat za cely film co je na tento zaner naozaj malo. nehovoriac o tom ze z paralerneho vesmiru sa dalo toho vytrieskat ovela viac a ne stupidna chobotnica.........

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnocení, recenze)

liborek_: Ti já bych určitě počkal, ale když ještě nedávají ani seriál :)

liborek_

liborek_ (hodnocení, recenze)

Mr. Dogman: A co si takhle počkat, až to uvede některá z českých televizí (s poctivým dabingem)...:-))

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

Mr.Dogman: Otvor stránku zvanú Google (v prípade ťažkostí prikladám aj klikateľný odkaz: http://www.google.cz ), do textového políčka skopíruj text "futurama beast with a million backs hookah" (bez úvodzoviek) a ďalej už si snáď poradíš aj sám...

lakikaki

lakikaki (hodnocení, recenze)

krypton22: U produkčných spoločností sa občas nájdu nesebeckí ľudia, ktorí majú prístup k určitým utajovaným veciam (napr. k pripravovaným DVD diskom) a hlavne k internetu...

krypton22

krypton22 (hodnocení, recenze)

butterman: Pokud to byla reakce na mě, tak se rád nechám poučit, kde se dá sehnat originál DVD před oficiálním vydáním.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

DaViD´82: "Osobně mi více sedl minulý pokus, který možná nebyl zase až tak humorný, ale aspoň držel pohromadě jako jeden celek a postavy někam posunul." 

To říkáš jen tak ze srandy, viď že jo?

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

sklamanie, skvelá animácia (zbožňujem fialovú!), perfektná úvodná bezdejová polhodinka, ale to čo nasleduje potom ma nechalo chladným ... nie je to ani vtipné, nechytá to ani za srdce ... dej je síce chytrý a prepracovaný, ale to niekedy nestačí

Menethor

Menethor (hodnocení, recenze)

Tak kde skoncil prvni film pokracuje bohuzel dvojka. Nevim proc vsichni rikaji, ze dvojka je lepsi nez prvni dil. Autori se naprosto odklonili od sveho zanru a tento dil mi spise pripominal cervenou knihovnu nez komedii. Bender jindy bohaty na narazky si dal skoro dovolenou, zamilovany Fry byl dobry ze zacatku, pote se mi prejedl a ani muj nejvetsi oblibenec Dr. Zoidberg tu moc nezazari. Moje hodnoceni 30%

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

obsah by si zasloužil přepsat, snad si na to v brzké době najdu čas. jinak jsem s dvojkou mnohem mnohem spokojenější než s jedničkou, jen tak dál

Tunidlo

Tunidlo (hodnocení, recenze)

Dá sa povedať, že to bolo pre mňa veľmi veľké sklamanie. Podľa mňa sa toto prakticky s Bender's big score nedá porovnávať, to malo aj veľmi dobrú zápletku aj dej a podľa mňa aj viac humoru, kdežto pri Beast with a Billion Backs som sa poriadne zasmial len raz, inak som sa len tak typicky usmieval nad bláznivosťou, kreativitou a inteligentným humorom tvorcov ...   Tak tentokrát to nevyšlo, som zvedavý na ďaľšie 2, snáď mi lepšie sadnú :-)

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Pro mě celkem překvápko. Určitě lepší než Bender's Big Score. V první půlce imho stará dobrá Futurama...

mrq

mrq (hodnocení, recenze)

Tenhle film byl o neco lepsi nez ten prvni, ale stejne nic moc. Proste to neni ono kdyz se 20 minutovy dil roztahne do ctyrnasobku.

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

parada, skvele - vela drobnych vtipkov typickych pre futuramu (vytah ma dostal teda). 5*

baXter

baXter (hodnocení, recenze)

Čekání skončilo :) Sice tomu možná něco trošku chybí, ale po takové době další dávka šíleností... No paráda :)

butterman

butterman (hodnocení, recenze)

tak koukam ze to tu v lednu pekne vrelo :)) ale uz je brezen a tak se nam to cekani krati :-P doufam ze ten druhej filmek se jim povede vice :) PS: moje smajly prosim nerozebirejte :-D

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Iguaner: Bravo! tleskám ve stoje! - nespokojený, to jsem přesně byl a to jsem taky psal -' ":/" není výraz smíchu, ale zklamání. ' a "souhlas s něčím záporným" je hodně nešikovné slovní spojení, nevím, co si pod ním mám představit, rozhodně to ale není výraz škodolibosti.

BTW když už jsi nakousl téma "zásady slušné diskuze" - tak víš co do nich také spadá? Oslovení. Zatímco ty si tady jen tak házíš moudra do větru.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Iguaner: Takže bych to uzavřel takhle: tu větu jsi pochopil úplně špatně (asi trpíš paranoiou, když vidíš věci tam, kde zjevně nejsou). That's all.

P.S.: ROFL! Nezavdal jsem ti jediný důvod myslet si, že nejsem přístupný dialogu ohledně kvality prvního filmu. Takže tvůj výrok "protože ať napíšu cokoliv, stejně neuznáš že mám pravdu" je opět úplně mimo. Já mám svůj názor, stojím si za ním a jsem schopen ho obhájit a nevzdám se ho jenom proto, že někdo řekne opak. To dělají lidé bez vlastního názoru. Na druhou stranu - položíš-li přede mě dostatečně silné argumenty, jsem ochoten svůj názor změnit.

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

Nehodlám zde dělat sémantický rozbor oné věty, ale já ji pochopil jako škodolibé konstatování, že první film byl sračka a druhý bude taky. A škodolibost je vlastnost, které mě slušně řečeno "nenechá chladným" a to je celé. No a "katastrofálnost" první filmu již nebudu dále komentovat, protože to nemá cenu, protože ať napíšu cokoliv, stejně neuznáš že mám pravdu.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Iguaner: Já nevim, proč v tý větě hledáš nějakej vtip. Je to suchý konstatování. ":/" není výraz smíchu, ale zklamání. Jestli umíš anglicky, tak si jistě dokážeš přeložit, že "*THUMBS_UP*" znamená "palce nahoru", což snad pochopíš, že je myšleno jako české "držím palce". Tu větu sis vyložil zcela špatně - znamená, že i když byl první film propadák, nevzdávám se naděje, že druhý film bude dobrý. Chyba není u vyslíače, ale na přijímači.

P.S.: Moje první reakce na tebe úzce souvisí s daným tématem. Obhauji v ní svůj názor, že první film je katastrofální. Já "zásady slušné diskuze" dodržuji.

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

havLord: Neptal jsem se na to, jestli se ti Futurama libila nebo ne, protoze to me nezajima. Ptal jsem se, co je vtipnyho na tom, ze si myslis, ze byl prvni film katastrofani? Nebo znamena tan smajl ":/ *THUMBS_UP*" neco jinyho?? Se jako smejes tvurcum ze to podelali? Nebo divakum ze ostrouhali? Nebo je ta veta vtipna sama o sobe? Zadam vysvetleni! PS: Zasada slusne diskuse je, ze se odpovida k tematu a ne ze si kazdej mele svou.

havLord

havLord (hodnocení, recenze)

Iguaner: Je spousta filmů, které se mi nelíbily a jsem ochoten přistoupit na to, že jsem je tak docela nepochopil, nebo že na ně nejsem stavěný (jeden za všechny takové - Inland Empire). Ale u Futuramy si stojím za svým názorem - humor v seriálu je nalazen přesně na mojí vlně (Bender rulez) a film je pro mě obrovské zklamání, stejně tak to ohledně Futuramy vidí i jeden můj kamarád, taky fanoušek seriálu, zde alias "cekr". A ano - Futurama dopadla, vzhledem k hodnocení, katastrofálně - seriál má 95% (!) a přes 3700 hodnocení, film nemá ani 800 hodnocení a má 75% a klesající tendenci... A takový propad je imho hrubý neúspěch.

Iguaner

Iguaner (hodnocení, recenze)

a) první film dopadl dobře (viz hodnocení zde a na IMDB)
b) i kdyby ne tak nevím, co vtipného a tom, že dopadl (podle tebe) katastrofálně

Reklama

Reklama