Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V druhém celovečerním dobrodružství se budou naši animovaní hrdinové Fry, Bender, Leela, Profesor Farnsworth, Dr. Zoidberg a byrokrat 34. stupně Hermes Conrad snažit spravit trhlinu v časoprostoru, skrze kterou do našeho vesmíru pronikl obří chapadlovitý vetřelec s podlými úmysly a nadpřirozenými schopnostmi. Lidem na Zemi vnutí nové náboženství, do jehož čela se jako slepý k houslím dostane Fry, který obyvatele Země přesvědčí, aby "modrou planetu" opustili a vydali se na cestu do nebe... Zemi tak ovládnou roboti, v čele s nikým jiným, než Benderem.
Tento film je druhým v řadě z připravované čtveřice. Zbývající dva mají být na DVD trh uvedeny v letech 2008 a 2009. (havLord)

(více)

Recenze (270)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi paradni prirustek do Futuramy. Dej filmu uz neni takova silena zmatenost jako prvni film a pribeh je fakt paradni, navic parkrat dokaze i prekvapit, jednotlivy postavy jednaj presne tak, jak clovek ceka a tech 90 minut tu neni ani jedno hluchy misto, resi se vic veci najednou, film svizne odsejpa a celou dobu sem se paradne bavil. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Nooo...jak začít. Futuramu mám rád, a to hodně. Ale ty celovečerňáky nějak skřípou. Nevím přesně v čem to je ale nebyl jsem po shlédnutí moc nadšený. Děj takový všelijaký, nemůžu říct nezajímavý, ale spíše dost kolísající mezi "dobrý nápad - blbost - psycho - uh?". Párkrát jsem se zasmál, to ano, ale na konci mě celkem zamrzelo, že film začínal, rozjely se velké fantastické události, ale nakonec (přesně podle mého neblahého očekávání) občas dosti krkolomnými dějovými smyčkami se vrátil do úplně původních kolejí, takže kromě zavřené trhliny jako by se nic nestalo... ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Talentovani tvurci Futuramy stale jeste v ramci filmoveho formatu hledaji tu spravnou formu, ktera zdobila serial a o ktere zatim u doposud vydanych kousku nemuze byt ani zdaleka rec. Nastesti jdou ale spravnym smerem a Beast With a Billion Backs je o kousicek lepsi, nez predchozi Bender's Big Score. Jsem rad, ze tvurci peclive ctou me csfd komentare, ze kterych se nalezite poucili. Zatimco prvni pocin se zameril temer exclusivne na filmovy format, detailnost pribehu a celkovy koncept, kompletne tak pozapomel na faktor vtipnosti, ktery je pro Futuramu az prilis zasadni. V Beast je tento pomer o neco lepe vybalancovan, kdy zejmena prvni tretina je mnohdy velmi vtipna a tempo spravne dynamicke. Bohuzel ale v druhe pulce zacnou dochazet sily a nastava opet az prilisny duraz na vytvoreni co nejvetsi velkoleposti pribehu, ktery sice neni uplne spatny, ale o poznani slabsi, nez minule. Zajimava je take pokracujici tendence filmove Futuramy o velmi intenzivni koncentraci na "vztahy", clovek si pak obcas pripada, ze sleduje seriozne romanticky stuff. Jak ses mohla Amy vyspat se Zappem Branniganem a podvest tak Kifika, kdyz sem vam tak fandil? 7/10 ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, neštěstí nechodí nikdy samo. Po prvním "veleúspěšném" filmu musí přijít další, samozřejmě o něco slabší než jednička. Nechci snad ani myslet na to, jak tenhle sešup na stupnici kvality skončí. Ano, jsem fanouškem původního seriálu, to však ještě neznamená, že musím žrát všechno, co tvůrci vys*rou... 50% ()

Fanucci 

všechny recenze uživatele

Stejný problém jako u minulého filmovéhé pokusu. Futurama = 20 minut, víc ne. Celovečerní snímek ztrácí dech a místy nudí, ovšem stále si to drží vysoký standard. Ale spíš to bude tím, že nemám to srdce dát Futuramě průměrné hodnocení:-) Jestli to ale takhle půjde dál, příští film ty 3 dostane...Bohužel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když žil Fry s Colleen, volal Dial-A-Joke 8.128 krát. (HellFire)
  • Při útoku chapadel monstra na město můžeme sledovat postavičky běžící do budovy pojišťovny. Jméno této pojišťovny zní „Space Farm“, což je narážka na „State Farm“ (velkou americkou síť pojišťoven). Slogan State Farm říká „Life, Auto and Fire“. Slogan Space Farm zní „Life, Auto and Monster“. (HellFire)

Reklama

Reklama