Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $2,354,237 //počet predaných kusov 141,231║ spočiatku fajn úlet ale v druhej polovici to už začínalo dejovo byť trošku statické otravné /55%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Benderova hra působí jako slepenec tří dílů seriálu, které jsou uměle napojeny, aby předvedli všechnu fantazii a ochotu autorů okopírovat cokoliv (Pán prstenů, Narnie i další ...). Celkově to opět vypadá jako natahovaný seriálový díl, který nemá dostatek opravdu kvalitních vtipů a i postavy hodně ztrácejí. Naštěstí právě stylizace v poslední "části" filmu v prostředí fantasy hodně film zachraňuje alespoň průměrné hodnocení... Chvílemi mi přišlo, že autoři trochu nevědí, co vymyslet a tam komplikují již jednou řečené a vzniklo by tak i pár otázek, kdyby samozřejmě Futuramu někdo bral doslovně... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jako stará Futurama! Ovšem pouze úvodní dvě až tři minuty. Poté ne moc dobré, ale stále dostatečně vtipné a chytře si se slovy hrající. Jenomže "lotrovská" pasáž to celé posílá do hrobu hned vedle Tolkiena, takže se v hrobě otáčí nejenom on (což by mi bylo i jedno), ale především samotná Futurama. Místo tradičního inteligentního situačního humoru se tu nepochopitelně sází na "parodii" à la Disaster Movie. Kratičký trapný a provařený gag roztažený na třetinu filmu. To se na mě nikdo nesmí zlobit, ale tomu se smát fakticky nehodlám. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne zatim nejlepsi futuramackej film, kde 50 minut je normalni dej, kde ale tak nak o nic velkyho nejde a kazda postava resi naky svoje problemy a je to hodne vtipny a misty hodne napadity a pak se na posledni pulhodinku dej presune do Benderovo fantazie, coz je hodne viditelna parodie na Pana Prstenu a to je snad jeste vtipnejsi nez ten dej predtim. Sice se film misty rozpada na jednotlivy scenky, ale vubec to nevadi a proste jsem se stejne jako u vseho ostatniho, co se tyka Futuramy, skvele bavil. Jedina vytka spociva v tom, ze tu chybi super drtic Zapp. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Kompaktnější než předchozí film, ale stále vhodnější jako materiál pro čtyři díly seriálu. Výborných fórků je poskrovnu a vůbec se z nabízených situací málo těží. Zlom přijde v poslední třetině (Pán prstenů), která mi narozdíl od zdejších uživatelů přišla mnohem zajímavější a vtipnější a film díky ní konečně získal šťávu. Bender´s Big Score zůstává z existujících filmů nepřekonáno a tvůrcům pomalu dochází dech. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

První polovina vtipná a svižná zábava, ale pak přichází druhá část ala parodie na Pána Prstenů u které jsem se vůbec nebavil. Škoda, že jsou to tak odlišné poloviny kde bych tu druhou část nejraději vymazal. Tak celek hodnotím průměrným hodnocením a to 3 hvězdičky… ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Scéna "Jsem tvůj otec" je v provedení futuramy neodolatelná:) Líbilo se mi to o něco víc, než Beast with billion backs. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na to jaký špatný pocit jsem měl z parodování PÁNA PRSTENŮ a celého toho fantasy světa to dopadlo nad má očekávání. Navíc části s šíleným Benderem mě dokázali jako vždy úplně odrovnat. Sice mi tady chyběla obrovská vesmírná bitva, ale něco mi říká, že tu opravdu nejlepší si tvůrci schovali do posledního filmu. Benderova ikonická filmová scéna č. 3: Bender v Halově institutu volá o pomoc. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Money, money, money - must be funny! Aneb když už děláte něco čistě zištně a jde to na tom vidět, udělejte to prosím tak, aby to za ty peníze stálo. A když už v tom budete, nemusíte močit a plivat na štít jednoho z nejlepších animovaných seriálů poslední doby. Takže tak. Ani památka po sociálně/politicko-kritických motivech, zato snaha o co nejčastější citace a intertextuální přesahy do dnešní popkultury tady hraničí s obžerstvím a především - nejsou vůbec vtipné. Hodinu a půl trvající mlácení prázdné slámy, takže nemůžu jinak - milí tvůrci: "Kiss my soft pink ass!" 30% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

V pořadí třetí film o Futuramě je "rozdělen" do dvou částí. Té první, která trvá do nějaké 40-50 minuty bych dal 4, ale poté, co se dostanou do světa Pána prstenů (kterého fakt nemám rád), jsem se výborně bavil takže dávám jasných 5 *. A už se těším na poslední díl! ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Z Futurama filmů jednoznačně nejlepší. Je tu opravdu hodně velké množství geniálních frků, konečně zase skvělá hra s malými fóry, které se ocení až napovíceré. První dva filmy nebyly špatné, ale nebylo to ono, většinou vyšel skvělý začátek a pak to šlo do kytek, tohle je Futurama v plné síle po celou dobu, navíc si myslím, že závěrem vtipnost nabývá ještě na intenzitě (klokani!), 4 hvězdy dávám jen tak pro jistotu, abych to mohl v budoucnu navýšit :-). Navíc to fantasy pánoprstenovské prostředí byl skutečně výborný nápad, i když je vlastně půlka filmu z hlediska děje úplně zbytečná, ale to vůbec nevadí. Však u tvorby Matta Groeninga většinou platí pravidlo: čím zbytečnější děj, tím kvalitnější vtip. Všemocný Ateisme, dej ať je čtvrtý film aspoň stejně tak dobrý, jako tenhle...dodatek: tak nakonec ses na mě zase vykašlal! ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Dvě vlažné a zdlouhavé epizody propojené ukázkovým oslím můstkem. Od minulého dílu bohužel ubylo jednoduchého humoru a ten sofistikovanější už je ve Futuramě dávno u konce s dechem a pobavit nedokáže.....Ona omílaná parodie na Pána Prstenů je přitom něco jako kreslená verze Páru Pařmenů..... ()

sepp 

všechny recenze uživatele

4* davam proto, ze tohle je zatim asi nejpovedenejsi Futurama celovecerak a i pres nijak extra zabavnou LOTR cast, je cely film prodchnut onou starou futuramovskou crazy atmosferou a nasmal sjem se u nej zdaleka nejvice. Snad bude ctvrty film alespon stejne povedeny.. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Bender´s game je zatím nejlepší ze všech Futurama filmů. Důvod je prostý, oproti předešlým celovečeráků je zde největší hustota fórů, takže je to určitě vzestup. Ale na 4 * to není, nebudu dávat plný počet jen proto, že je to Futurama. 20 minutový kostým padne mnohem lépe. ()

Reklama

Reklama