Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% - Futurama na hodině a půl jednoduše nedokáže fungovat, zvlášť když začne hrát na ekologickou notu. Stejně jako Simpsonovi měl tenhle seriál zůstat na svých dvacetiminutových epizodách a nehnat se do vod, do kterých se prostě nehodí. Nejen, že jsem se moc nezasmála, ale dokonce jsem se místy i dost nudila. Asi nejslabší z Futu-filmů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $3,756,692 //počet predaných kusov 200,045║ no neviem ale tieto video filmy s danou minutážou moc nekoštujú /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ekologicky feministický nuda. Čekání na něco víc se nevyplatilo a Futurama dokazuje dostatek prostoru pro inspiraci "v jiných filmech", ale nedostatek času a prostoru pro využití těchto nápadů a pak autoři vypouštějí prakticky nedodělky kazící jejich značku. Into the Wild Green Yonder má opět pár dobrých vtipů, ale jako celek je slabým průměrem. Od seriálu ušli autoři opravdu velký kus, ale opačný směrem, než by si divák přál a jejich 90sáti minutové filmečky nejsou pro Futuramu to pravé ořechové, už by to opravdu měli pochopit. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mne nenapadlo, že se u Futuramy budu nudit...okatě nejslabší Futurama a jestli tohle byl skutečně poslední díl, pak je to hodně hořký konec... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne posledni futuramackej film se opet poved. Nechybi zadna dulezita postava, takze se objevi nastesti i Zapp. Jinak pribeh je docela zajimavej, ale az od poloviny filmu, to pred tim je jen takovy bezpribehovy blbnuti a je nutno rict, ze je prvni polovina vtipnejsi. Druha uz se spis zameruje na samotnej dej a obcas by to sneslo vic vtipku. Ale popis deje o nejaky anticky bitve je fakt dost mimo. Jinak konec se poved, jen sem zvedavej, jak z techhle ctyr filmu chtej sestrihat jednu sezonu serialu, moc si to nedovedu predstavit. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ani by mi nevadily časté odkazy na fantasy, kdyby ale byl film i o něčem jiném. Je tu jen několikaminutové kopírování jednotlivých scén z například Lotra. Není to ale rozhodně vtipné! Děj je naprosto stupidní. Člověk málem ani neví, proč hrdinové dělají, co dělají. Film ubíhá, ale jakoby trval dvakrát tak dlouho. První Futurama film byl příjemný omyl, ale od něj jdou věci k horšímu a horšímu. Film od filmu je to trapnější a nepovedenější. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme konec. Asi. Očkával jsem, že si tvůrci do posledního filmu schovali do rukávu nějáké to eso a je pravda, že schovali. Jen jich nebylo tolik kolik jsem čekal. Například Bender nedostal moc prostoru zatímco Fry si pro sebe ukradl ty nejlepší části. Profesor se Zoidbergem měli snad jen čestné camea a Otík zmizel úplně. Nechci přehnaně kritizovat protože se mi film líbil (konec byl velice důmyslný a jsem s ním opravdu hodně spokojený), ale nemůžu se ubránit pocitu, že mohl být lepší. No a závěrečné hodnocení oblíbenosti FUTURAMA filmů? The Beast with a Billion Backs, Bender's Big Score, Bender's Game, Into the Wild Green Yonder. Benderova ikonická filmová scéna č. 4: Benderova poprava v poušti ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední (?) film Futurama je na jedné straně dobrý. Jsou tam staří známí, je tam zajímavý příběh i ty hlášky tam jsou. Ale co se vtipnosti týče, je to už trochu níž, než v předchozích 3 filmech. Takže, ač mám seriál rád, tomuto filmu musím udělit pouhé 4. A ten zajímavý otevřený konec jen naznačuje, že se možná ještě nějakého toho pokračování dočkáme, takže se ještě uvidí, zda Futurama řekla své poslední slovo, nebo ne. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ale že nám ta kvalita futu-filmů nějak podezřele klesá... Málo vtipů, feministická ekozápletka nezajímavá a hloupá, Wong jako padouch je k ničemu... A ani ty úvodní titulky se tentokrát nepovedly (na "žlutou ponorku" z předchozího snímku tedy rozhodně nemají). ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Nejslabší Futurama film, dvě hvězdy jsou možná přehnané, ale ne zas tak moc. Pár zajímavých fórů se tu najde, snad možná i tak deset, ale z většiny těch ostatních cítíte pouze snahu být vtipem, často prostě projdou, "ha, tady jsem se měl zasmát", řekne si divák a jede se dál, někdy ty situace zavání i trapností. Opět je tu silná recyklace. Futurama má celkově méně stálých postav než Simpsonovi, takže se i rychleji okoukaly. Konec je sice dobrý (jako i u ostatních Futurama filmů), opět i lehce zamrazí ("Homo sapiens? Myslel jsem, že zachováváš jen DNA ohrožených druhů"), možná, že i tenhle díl působí "nejfilmověji", ale celkově je to prostě vyčpělé, nemá to šmrnc. A to jsem si myslel, že se Futurama po překvapivě velmi dobrém třetím filmu zase zvedá k výšinám, které nepamatuje tolik let. Aspoň, že jsme se na konci tohohle filmu dočkali toho, na co jsme čekali po celé ty roky...ale spolu s tím přišel i pravděpodobně celkové rozloučení s touhle partou, fňuk. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém filmu už konečně mohu prohlásit, že si tato série drží sinusoidní kvalitu :-) Inu, režisérovi Peteru Avanzinovi se daří líp, jako Dwaynu Carey-Hillovi... Into the Wild Green Yonder je ze všech Futurama filmů tím nejsoudrženštějším a konečně tedy vypadá víc jako film a méně jako několik poslepovaných epizod. Na plakátové rýpání do mediálně propíraných témat už jsem se zvykl a poloinfantilní futuramacký situační humor mě snad nikdy nepřestane bavit. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejslabší a nejméně vtipný film futuramy. Dalo se ale čekat, že ne všechny díly budou skvělé. Přesto na futuramu nezanevřu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Sem tam dobrý frk, jinak překvapivě nuda: třetí hvězdička jde na vrub celkově kladného vztahu k "Futuramě", ale objektivně si ode mě "Fialový trpaslík" zaslouží dva červené trpaslíky a suché z nosu jako bonus :-/. 50% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Už jen slabý odvar toho, co uměla Futurama být. Ani jsem se nepřinutil to dokoukat. Pár štěků se v tak dlouhé stopáži téměř rozplyne. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Podle konce bych soudil, že je to na delší dobu poslední Futurama. Ale ani smutek z loučení neomluví to, že jde asi o nejslabší díl, co jsem viděl. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od nudnej a nevtipnej predošlej Benderovej hry je Into the Wild Green Yonder skvelá zbierka výborných gagov, satiry a popkultúrnych odkazov (Snoop Dogg, Duran Duran!!!). Bohužiaľ chýba tomu silnejší dej ako mali prvé dva filmy. Ale zábava je to výdatná. Azda to nebude skutočný záver, ale iba overtúra k novým dobrodrúžstvam (ako napovedá záver). ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Smutné, nejlepší americký animovaný seriál všech dob... a musí skončit tak špatně. Film sice na rozdíl od těch starších vcelku drží pohromadě a má jakýs takýs sledovatelný děj, ale ten není ani trochu originální a vlastně ani vtipný. Genálních gagů, které se staly pro serii trademarkem, satiricky si utahujících z lidských vlastností, historie, či celé společnosti, je tu poskrovnu a vlastně se smrskly na pouhou zelenou agitku. Ani ten Nixon radostně nařízující odposlechy nemá až takový drajv jak by mohl... zato hloupých pádů a dalších mnohokrát opakovaných rádoby-vtipných scének je tu spousta. A mohl bych i pokračovat: Bender je nevýrazný, Zoidberg skoro nemá prostor, Farnsworth není šílený, atd. Není to extrémně nudný film, jen starší Futuramě nesahá ani po kolena... ale co je v něm největší ZLOČIN - vynikají romantická linie mezi Leelou a Fryem, která táhla celý seriál už od začátku a je na ní postaveno mnoho a mnoho vynikajících dílů, se tady celou stopáž řeší jen minimálně a není ani trochu emotivní... aby pak najednou skončila tím nejstupidnějším klišé jaké se ve filmech objevuje. Prostě smutné. 5/10 ()

Reklama

Reklama