Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

Petfruf 

všechny recenze uživatele

Futuramě rozhodně sluší kratší stopáž. Těch 90 minut bylo moc, námět sic dobrý, ale dal by se využít lépe, škoda zbytečných odboček a vtipů cucaných z prstu... Scénky s "pomatenci" mi přišly jako čisté utrpení. Nebýt Zappa, Zoidyho a čtení myšlenek, tak se skoro není čemu smát... A to jsem fanda Futuramy... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Tento počin patří mezi ty lepší filmy Futurama, ale stejně to není žádný zázrak. Oceňji soudržnost příběhu po celou dobu a pár dobrých fórků, ale stejně jsem se neubránil pocitu, že s dobrým střihem mohl být místo průměrného filmu hodně dobrý díl o 20-30 minutách. Myslím si, že všechny čtyři celovečerní filmy Futurama byl krok vedle. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

50% - Futurama na hodině a půl jednoduše nedokáže fungovat, zvlášť když začne hrát na ekologickou notu. Stejně jako Simpsonovi měl tenhle seriál zůstat na svých dvacetiminutových epizodách a nehnat se do vod, do kterých se prostě nehodí. Nejen, že jsem se moc nezasmála, ale dokonce jsem se místy i dost nudila. Asi nejslabší z Futu-filmů. ()

masw 

všechny recenze uživatele

V rámci Futurama filmů opět nezklame a fandu rozhodně potěší, ale upřímně je to pro mě spíš slabší film oproti ostatním třem. A příběh je ze všech filmů nejhorší a nejnudnější, ale v první půlce to zachraňuje spousta zábavy a hlášek a v té druhé se stejně kouknete jak to vlastně skončí. Z průměru tento film vyzvedává závěrečná scéna na kterou jsem tak dlouho čekal a přál jsem si ji už moc dlouho vidět (ikdyž možná jsem chtěl vidět víc :D). Teď když se filmy uchýlily ke konci a zanedlouho si všechny události filmů znovu zopakujeme v 6. sérii, musím říct, že právě teď bych chtěl vědět jak to bylo dál, ale na to si bohužel budu muset ještě dlouho počkat... Ale jak Fry řekl tohle není konec, my ti věříme Fryi. ,,Kiss my shiny metal Hat!" ()

markul 

všechny recenze uživatele

Zase jenom další průměrný a doufám že už opravdu poslední film Futuramy. Co průměrný, spíše podprůměrný. Nechce se mi věřit, že by tyto filmy dělali stejní tvůrci, kteří se podepsali pod vynikající seriál. Takový rozdíl kvality se opravdu často nevidí. Kéž by se už na ty filmy vyprdli a udělali raději další řadu seriálu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme odznejú pravdivé vedecké poznatky ako Gap Keeler, prstenec Saturnu, asteroid 2261 Keeler a kráter na Marse s názvom Keeler. Všetky tieto veci sú pomenované podľa astronóma Edwarda Jamesa Keelera. (Greenpeacak)
  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)

Reklama

Reklama