Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při stavbě nového Las Vegas se stane Fryovi nehoda, při které se naučí číst myšlenky, díky přívěsku, který se mu zabodne do hlavy a tedy do mozku. Poté, co Fry objeví své nové schopnosti, ho vyhledá skupina lidí se stejnými schopnostmi. Tuto skupinu vede tajemný muž č. 9, který Fryovi řekne, že jen on může zachránit vesmír před zničením. Fry se dává do služeb pana Wonga, který chce zničit celé jedno rameno Mléčné dráhy, kvůli stavbě největšího minigolfového hřiště ve vesmíru. Této stavbě chtějí zabránit ekofeministky, ke kterým se přidá i Leela a další ženy z Futuramy a Planet Expresu. A tím se rozpadne celý Planet Expres...... Dalším vedlejším příběhem je příběh Bendera, který se zamiluje do ženy Don Bota, šéfa robomafie. (artuš)

(více)

Recenze (202)

krypton22 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než třetí film, o chlup lepší než druhý, víc se k tomu bohužel říct nedá. Doufal jsem v katarzi, která nepřišla, čekal jsem emoce, které se nedostavily (až na jeden moment těsně před koncem) a nebýt solidního příběhu a (konečně) několika záblesků humoru, byl by to smutný konec legendy. Snad to příště bude lepší (ať už to příště bude za rok nebo za 10 let). ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konec.Konec?Konec! Poslední Futurama film a poslední futurama. Něco mi ,ale říká, že za čas se objeví třeba další film. Bohužel je poslední film kvalitativně nejhoriší, že všech futurama filmů. Stopáž je neskutečně natahovaná. Celé to sledování boje za eko-rovnoprávnost a zachránění života ve Vesmíru se dalo zkrátit na jeden díl. Pak by to bylo celé dynamické a více zábavné. Proč jen tady mi Bender připadal cool jen do půlky? Proč Zoidberg měl sotva minutu času? Proč Lelaa nestáhla to tričko? Jo otázek jsem měl nakonec tolik, že mě napadá říci: KONEC! ()

Reklama

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Scénář: Matt Groening Není to přímo odpad, ale je to naprosto zbytečný film. 90 minut žalostné výplně, která vámi propluje asi jako díl seriálu TAK JDE ČAS. Dokonce ani kdyby to bylo rozdelené na samotné 3 epizody dopadlo by to určitě stejně. Nejlepší zůstává furt první film! 10% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Smutné, nejlepší americký animovaný seriál všech dob... a musí skončit tak špatně. Film sice na rozdíl od těch starších vcelku drží pohromadě a má jakýs takýs sledovatelný děj, ale ten není ani trochu originální a vlastně ani vtipný. Genálních gagů, které se staly pro serii trademarkem, satiricky si utahujících z lidských vlastností, historie, či celé společnosti, je tu poskrovnu a vlastně se smrskly na pouhou zelenou agitku. Ani ten Nixon radostně nařízující odposlechy nemá až takový drajv jak by mohl... zato hloupých pádů a dalších mnohokrát opakovaných rádoby-vtipných scének je tu spousta. A mohl bych i pokračovat: Bender je nevýrazný, Zoidberg skoro nemá prostor, Farnsworth není šílený, atd. Není to extrémně nudný film, jen starší Futuramě nesahá ani po kolena... ale co je v něm největší ZLOČIN - vynikají romantická linie mezi Leelou a Fryem, která táhla celý seriál už od začátku a je na ní postaveno mnoho a mnoho vynikajících dílů, se tady celou stopáž řeší jen minimálně a není ani trochu emotivní... aby pak najednou skončila tím nejstupidnějším klišé jaké se ve filmech objevuje. Prostě smutné. 5/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme konec. Asi. Očkával jsem, že si tvůrci do posledního filmu schovali do rukávu nějáké to eso a je pravda, že schovali. Jen jich nebylo tolik kolik jsem čekal. Například Bender nedostal moc prostoru zatímco Fry si pro sebe ukradl ty nejlepší části. Profesor se Zoidbergem měli snad jen čestné camea a Otík zmizel úplně. Nechci přehnaně kritizovat protože se mi film líbil (konec byl velice důmyslný a jsem s ním opravdu hodně spokojený), ale nemůžu se ubránit pocitu, že mohl být lepší. No a závěrečné hodnocení oblíbenosti FUTURAMA filmů? The Beast with a Billion Backs, Bender's Big Score, Bender's Game, Into the Wild Green Yonder. Benderova ikonická filmová scéna č. 4: Benderova poprava v poušti ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Výherní automaty v kasinu s nápisem „Wheel of Fortran“ odkazují na Fortran – první počítačový programovací jazyk vyšší úrovně. (HellFire)
  • Název filmu je odkazem na název hymny amerického letectva Into the Wild Blue Yonder a dokumentární film The Wild Blue Yonder. (artuš)
  • Členkou Vrchního soudu je také žena jménem Sagal. Jedná se o Katey Sagal, neboli hlas Leely. (HellFire)

Reklama

Reklama