Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Především první dvě třetiny je to neskutečná blbost, Sandra je zcela zmatená, hloupoučka, asociál jako vyšitý. Poslední třetina je jakoby jiný film, dostaneme vážné téma, hlavní hrdinové zmoudří, prozří a divák dostane asi to, co od filmu čekal. Film je zklamání, je to ryze americká nablblá komedie s oblíbenou herečkou. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem shlédla čtyři komedie (konkrétně Moje žena a jiné katastrofy, Jen přes její mrtvolu, Zahulíme uvidíme 2 a Slečna zamilovaná) , z nichž u tří jsem po pár minutách zabrousila k internetu a během jejich sledování surfovala, aniž by mi cokoli podstatného unikalo, jen tahle komedie, od které jsem si moc neslibovala, mě přesvědčila se k internetu neuchylovat a sledovat jí pozorně až do konce... Slušně jsem se bavila, pár scén mě rozesmálo a dobrá nálada vydržela i dlouho po dokoukání... Sandru Bullock nemusím, ale v tomhle filmu mi nevadila a do konce mě její Mary slušně bavila... Není to žádná perla, ale po dnešním komediálním maratónu si uvědomuju, že natočit zábavnou komedii není žádná sranda a tahle u mě jako jediná uspěla. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatná komedie, jen na můj vkus místy příliš trapná a to mi často kazí celkový dojem. Takže pro lidi kteří nemají rádi sladké komedie, tak rozhodně tento film nemůžu doporučit, ale pokuď naopak máte rádi filmy které jsou sladké a zároveň jsou i docela zábavné, tak vás asi tento film neurazí. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama