Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem to nízke hodnotenie. Film si rozhodne zaslúži aspoň hranicu červených čísiel. Ide o bláznivú komédiu s fantastickou Bullockovou, ktorá postavu Mary (postavičku síce pobláznenú a hyperaktívnu ale pritom nadpriemerne inteligentnú, ukecanú a roztomilú) zvládla bravúrne. Páčila sa mi hlavne prvá polovica, druhá už nebola taká dobrá, ale stále aj tak nadpriemer. Komédia má v prvom rade pobaviť, a mňa pobavila, takže účel splnila. Na prípadné chybičky vo filme nehľadím, pretože všetko prebíja Bullockovej komediálny talent. Najlepšie sa hodí film pozerať večer v dobrej náladičke, ktorú táto komédia ešte vylepší. U mňa veľká spokojnosť, rozhodne sa nenechajte odradiť nízkym hodnotením. 75/100 ()

LTeez 

všechny recenze uživatele

Po půl hodině jsem měl chuť to vypnout,ikdyž jsem tento snímek vnímal jako odpočinkovou alternativu k běžnému filmu. Bohužel asi nejhroší film Sandry Bullock! 2-3 vtipné momenty za celý film je docela málo!! Nemyslíte?! Jedna hvězda, za to, že ikdyž hrála postavu,kterou bych asi musel svázat do kozelce, zalepit jí ústa a uložit do sklepa na dno hokejové tašky - je pořád docela sexy ;) ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není nad to, když si film pustíte v tu pravou chvíli. Už během pár okamžiků filmu jsem si v duchu prostě řekl: "Sandra je stejně dobrá herečka." A myslím opravdu dobrá. Protože i v poměrně nevyváženém a nakonec stejně americky sterilním filmu to utáhne úplně sama. Navíc jsem se ke svému překvapení několikrát od plic nahlas zasmál, protože to opravdu bylo humorné. Navíc, Sandra je prostě festovní baba. Hrozně mě potěšil ten (v podstatě až nečekaný) závěr. Další plus k dobru. A já jsem ještě k tomu kozačkový fetišista a po této stránce byl můj chtíč ukojen přímo královsky. Ty kozačky byly prostě super. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Především první dvě třetiny je to neskutečná blbost, Sandra je zcela zmatená, hloupoučka, asociál jako vyšitý. Poslední třetina je jakoby jiný film, dostaneme vážné téma, hlavní hrdinové zmoudří, prozří a divák dostane asi to, co od filmu čekal. Film je zklamání, je to ryze americká nablblá komedie s oblíbenou herečkou. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Třetí film v řadě, kde se mi Sandra Bullock zatraceně líbila. Pokud měl někdo herecky šťastný rok 2009 a znovu si tak nakopnul svoji kariéru, byla to právě ona...Její bláznivý křížovkářský diblík byl okouzlující a zcela zastínil "Bokovkáře" i kluka z "Vegas" a propůjčil této jinak průměrné komedii něco navíc... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)

Reklama

Reklama