Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

bartias 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock a Bradley Cooper by mohli být skvělý pár do romantické komedie. Ve Slečně zamilované jenže něco chybí. Že by jiskření mezi oběma? Zatímco hrdinka je tak specifická a neobvyklá, až je otravná, hrdina je unylý. Těžko vinit herce. Sandra je v té protivnosti prostě až moc dobrá. Bradley naopak tentokrát nemá své pověstné charisma o co opřít. Scénář působí jako nahozený v hrubých rysech a výsledek je celý jakoby televizní. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

No byla to dost magořina. Párkrát jsem se pousmál, ale celkově nic moc. Postava hlavní hrdinky, slečny která se živí vymýšlením křížovek, má encyklopedické vědomosti se kterýmy se musí dělit ať chcete či ne, momentálně bydlí s rodiči a nosí červené kozačky, mi dost lezla na nervy, ale když mám dát osobní sympatie stranou a hodnotit, tak Bullock jí hraje solidně. Pokud máte chuť na oddychovku s megastřelenou hrdinkou, tak je to film přesně pro vás. V ostatních případech si pusťte radši něco jiného. 50 % Oblíbená část- Mary a její cesta do díry ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, možná si to tu třetí hvězdu nezaslouží, přesto jí dám. Určitě se jedná o další z filmů, kdy je rozdíl mezi trapností a vtipností velmi tenký, já se rozhodl vzít to celé s nadhledem a nakonec to docela fungovalo. Když k tomu připočtu "totálně na ránu" Sandru Bullock a sympaťáka Coopera, lehce podpůměrná komedie z toho je určitě. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Bože, kde mám začít ?? Ty, konečně už přestaň s tím samoopalováním !! Vypadáš jak cracker !! Vypadáš jako brambora, vypadáš jako scvrklá broskev !! A ty, Geraldo.. Už shoď konečně tu paruku !! Vypadáš jak pornohvězda v důchodu.." ;) A Sandra Bullock vypadá jako opravdu velmi vzácná slepice !! Každý už si to jistě zažil, takové rande s cvokem, takže všichni víme, že takové historky nejvíc baví, když se dějí někomu jinému než nám.. Navíc jsem na tom dost podobně jako Mary, když mám taky hlavu plnou "naprosto zbytečných informací".. Jen s nimi nikoho neprudím !! ;) A tak nakonec musím se přiznat, že tahle malinová Slečna zamilovaná mě bavila mnohem víc, než jsem po té kritice, která se kolem filmu nezkušených tvůrců v čele s režisérem Philem Traillem strhla, a tak zkrátka ty úvahy, které se nabízely, totiž jak mohla dnes už oscarová Sandra v jeden rok natočit dva tak kvalitativně nesrovnatelné snímky, vzaly za své.. Sandra, a hlavně pak Bradley, tomu sice místy hodně šlape na krk a přehrává jako smyslů zbavená, ale stejně dokáže zaujmout i rozesmát, když ani právě ty dialogy vůbec nevypadají špatně, byť to celé působí dost sitcomovým dojmem.. Bradley Cooper si to zjevně užívá, film neztrácí tempo, a ačkoliv ten soundtrack jindy výtečného Chrisse Becka mě chvílemi vyloženě otravoval, celkově tuhle jednohubku prostě nemůžu považovat za žádný průser.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama