Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Možná bych byl ochoten jít s hodnocením trochu výš, kdyby postava Sandry Bullock nebyla, s prominutím, ale nemohu jinak, taková píča! Vážně si ale nepamatuji, kdy naposled mě nějaká postava od prvních vteřin tak strašně iritovala. To byla vážně hrůza, od začátku, v každé její scéně se ta pičmunda chovala a vystupovala jako extrovertní debilka, mlející neustále hovadiny obřích rozměrů, já z té její postavy byl úplně na palici a jediné, v co jsem po celu stopáž filmu doufal, bylo, že Bradley Cooper vezme do ruky kladivo a rozmlátí tu její přitroublou držku na cáry. Jelikož ale mělo jít o romantickou komedii, k ničemu takovému bohužel nedošlo, nicméně test mé odolnosti vůči blbkám byl řádně prověřen. Rozhodně to tedy ale nebyla vina stále velmi atraktivní Sandry, ale takto posraně napsanou postavu by prostě nedokázala zesympatizovat a zpříjemnit žádná ženská na světě. Jinak zápletka filmu byla tedy také docela zoufalá, především co do nápaditosti a tempa, dle žánrového zařazení tu pak romantika jaksi nezafungovala a vtipnost se tu pro jistotu neobjevila vůbec, herečtí představitelé pak působili poměrně sympaticky a výrazně, ale i jejich postavy mě tedy spíše než k obdivu vedli k údivu, kam lze až klesnout. Slečna zamilovaná se zkrátka ani trochu nepovedla, je to ptákovina, dějově gradující do nehorázné tuposti a disponující jednou z nejotravnějších filmových postav vůbec. Strašně nerad to dělám a film si to objektivně asi ani nezaslouží, ale já musím jít s hodnocením vážně hodně nízko, neboť tupost obsažená v tomto filmu překročila fakt veškeré mé mantinely tolerantnosti. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Beriem to ako totálne odlahčenie, totálny relax, ktorý nič nerieši okrem Steva:)...nemôžem to brať ako komédiu, nič komediálne vo filme nie je (s výnimkou komediálneho výkonu Bradleya Coopera). Sandra je snaživá, aj keď miestami nadmieru únosne afektujúca, na druhej strane, postava bola napísaná dosť dementne a tak bolo herectvo adekvátne...Film nestrhne, neuchváti, nerozosmeje, miestami len trošku pouráža "šedú mozgovú". ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Do třetice komedie v tento den, ale rozhodně nemohu říct "Do třetice všeho dobrého". Protože toto byl opravdu špatný a nudný film. Nedivím se, že Sandra dostala za roli Zlatou malinu. Byl to prostě hrozný film, u kterého jsem se neuvěřitelně nudil a modlil se, ať už to skončí. Za snahu a úctu k Sandře dávám jednu hvězdičku a druhou kvůli Bradleymu. Ovšem jsou to vymodlené 2 hvězdičky. 30% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Dost průměrná bullockovina, která se na začátek vytasí s neotřepanou profesí hlavní hrdinky (tvorba křížovek), potom ale tak šíleně prudí pravě onou hlavní hrdinkou, že je to na ránu za ranou (až do sladkého bezvědomí). Někdy k polovině se celé to peklo trochu láme, občas se člověk i zasměje (já osobně především u scén s narcistickým reportérem T.H. Churche), ale žádná sláva, to říkám na rovinu. Samozřejmou záležitostí jsou obsahové složky typu citových prodlev a proslovů falešných jako pětník, ale na to si divák u amerických středoproudých komedií musel zvyknou již dávno. II Scénář: Kim Barkerová. 45% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

No byla to dost magořina. Párkrát jsem se pousmál, ale celkově nic moc. Postava hlavní hrdinky, slečny která se živí vymýšlením křížovek, má encyklopedické vědomosti se kterýmy se musí dělit ať chcete či ne, momentálně bydlí s rodiči a nosí červené kozačky, mi dost lezla na nervy, ale když mám dát osobní sympatie stranou a hodnotit, tak Bullock jí hraje solidně. Pokud máte chuť na oddychovku s megastřelenou hrdinkou, tak je to film přesně pro vás. V ostatních případech si pusťte radši něco jiného. 50 % Oblíbená část- Mary a její cesta do díry ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)

Reklama

Reklama