Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Americké komedie se zdejším hodnocením pohybujícím se v rozmezí 45%-60% jsou většinou dvojího ražení. Buď se mi zalíbí, pobaví a rozesmějí mě, jakkoli jsou ujeté a šílené, nebo jsou nevkusné, oplzlé, nechutné či příliš jaksi "americky hysterické." Slečna zamilovaná patří do první kategorie. Ačkoli mě Sandra Bullock coby dramatická herečka zatím nedokázala přesvědčit o svých schopnostech, komediální role jí sednou perfektně. Mary Horowitz je hodná a milá holka. Má však jeden, a pro spoustu lidí dost podstatný problém. Je chytrá a pořád mluví. Což se v jejím případě zdá být vražednou kombinací:) Ostatní neustále zásobí množstvím informací, které z ní prýští bleskovou rychlostí. Její ztřeštěná postava se stává nosným pilířem celého filmu. Bradley Cooper coby hezoun Steve i Thomas Haden Church coby kliďas Hartman zase vytvořili skvělou dvojku pracující spolu před a za kamerou. Ve vedlejší roli jsem uvítala DJ Quallse, jehož mám ráda od doby, co jsem ho poprvé viděla v Jádru. Ten kluk má zajímavý zjev i talent a zasloužil by si větší herecké příležitosti. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock s příšernýma vlasama v roli potrhlé ženské s děsnýma botama, která snad zákonitě musí otravovat úplně každého. Nicméně film byl na odpočinek dobrý, místama vtipný, prostě pohodová komedie, od které člověk dostane přesně to co očekával. Ocenění hvězdné maliny opravdu nechápu, tento rok tu bylo mnoho mnoho horších filmů. I když bych Mary Horowitzovou musela zabít, kdybych jí někdy potkala, kdyby mi rodiče dohodili Bradleyho Coopera, nejspíš bych se zachovala stejně a vrhla se na něj už v autě. 3* ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Lehký podprůměr… je to taková jednoduchá oddychovka, která nenadchne ani snad neurazí, ale nevím jestli bych se vůbec dodíval, kdyby zde nehrála rozkošná Sandra Bullock (myslím, že si Zlatou Malinu nezasloužila). Některé komediální scénky jsou parádní, ale celkově je film svou zábavností nekonzistentní a vychází mě to na 2 hvězdičky... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock v hlavní roli ztřeštěné, ale přitom docela inteligentní slečny, která se živí jako autorka křížovek, aby posléze v jakémsi zamilovaném poblouznění pronásledovala svého vysněného chlapa přes celou zemi, to znělo docela zajímavě, a tak jsem se na tuto komedii podíval a rozhodně jsem nelitoval, už jsem totiž viděl mnohem horší filmy a tento se alespoň dokázal udržet v jakémsi optimálním průměru. Rozhodně mi nepřišlo, že by tato komedie postrádala vtip nebo že by v ní převažovaly trapné scénky, já jsem se totiž docela dobře bavil a troufám si tvrdit, že scénka, v níž běžící a nadšeně mávající Sandra Bullock zahučí do díry v zemi, se pro mě stala scénkou nezapomenutelnou a budu se tomu smát ještě hodně dlouho, protože to prostě bylo vtipné, stejně jako následná reakce reportéra, který byl k díře otočený zády a netušil, že tam někdo spadl. Sandra Bullock zahrála svůj standard a rozhodně tuto roli zvládla naprosto parádně, ve vedlejších rolích potom potěšila Katy Mixon a kupodivu i DJ Qualls, který mi začíná být i přes počáteční averzi s každou další rolí čím dál více sympatický. Celkově jsem s výsledkem spokojený a uděluji tři hvězdy. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)

Reklama

Reklama