Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vážne nechápem to nízke hodnotenie. Film si rozhodne zaslúži aspoň hranicu červených čísiel. Ide o bláznivú komédiu s fantastickou Bullockovou, ktorá postavu Mary (postavičku síce pobláznenú a hyperaktívnu ale pritom nadpriemerne inteligentnú, ukecanú a roztomilú) zvládla bravúrne. Páčila sa mi hlavne prvá polovica, druhá už nebola taká dobrá, ale stále aj tak nadpriemer. Komédia má v prvom rade pobaviť, a mňa pobavila, takže účel splnila. Na prípadné chybičky vo filme nehľadím, pretože všetko prebíja Bullockovej komediálny talent. Najlepšie sa hodí film pozerať večer v dobrej náladičke, ktorú táto komédia ešte vylepší. U mňa veľká spokojnosť, rozhodne sa nenechajte odradiť nízkym hodnotením. 75/100 ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock až po pětí letech od Crashe dostala šanci znovu ukázat, že hrát umí. Dokonce ty možnosti byly tři a jak tady, v Návrhu nebo v Blind Side ukázala, že zvládne nekompromisní šéfku, sexy maminu i potrhlou a nechutně chytrou lamičku :-) Ty proměny jsou tak markantní a ukazují, že dovede zahrát opravdu všechno, proto ji za sebe dávám titul nejlepší herečky za rok 2009. FIlm sám o sobě drží pohromadě díky "podprahovým" vtípkům a hereckému talentu snad všech herců na place. Tři a půl. ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, možná si to tu třetí hvězdu nezaslouží, přesto jí dám. Určitě se jedná o další z filmů, kdy je rozdíl mezi trapností a vtipností velmi tenký, já se rozhodl vzít to celé s nadhledem a nakonec to docela fungovalo. Když k tomu připočtu "totálně na ránu" Sandru Bullock a sympaťáka Coopera, lehce podpůměrná komedie z toho je určitě. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)

Reklama

Reklama