Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Sandra patří mezi mé oblíbené herečky. S rolí prdlé zamilované Mary se vypořádala dobře. Stále jsem si ale říkala, proč žena, které je 45 let přijala roli, která se k jejímu věku tak nějak nehodí. Já bych do toho nešla. Připadala bych si sama před sebou divně. Hrát káču, která se po jedné schůzce naslepo zamiluje do chlapa a pak ho nahání po všech čertech... Sandra je pořád pěkná baba, ale už je na ní znát věk. Bohužel. Rolí, které představují potrhlé dívky, které se chovají jako puberťačky, už by se měla vyvarovat. Svého komediálního ducha může prezentovat i jinak, než podivným výrazem ve tváři, poskoky a třepajícíma se rukama. Umí to i inteligentnějším způsobem. A i když byl film poměrně zábavný, chyběla mi v něm romantická tečka. Náznak tam byl, závěr byl slušný, ale... Tři hvězdy. ()

Reklama

majxik 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatná komedie, jen na můj vkus místy příliš trapná a to mi často kazí celkový dojem. Takže pro lidi kteří nemají rádi sladké komedie, tak rozhodně tento film nemůžu doporučit, ale pokuď naopak máte rádi filmy které jsou sladké a zároveň jsou i docela zábavné, tak vás asi tento film neurazí. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Tak Sandra Bullock si za toto nezaslúžila Zlatú Malinu, síce liezla dosť na nervy..ale nie na "výkon" hodný tejto ceny...ale All About Steve je taká tuctová komédia, v ktorej sa nedopatrením ukázal Bradley "Hangover" Cooper, ktorý bol len témou filmu, ale nevyužitou...ale exceloval tu Thomas Haden Church, ktorý tento podpriemerný snímok vytiahol z bahna nezaujímavej komédie... ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Parádna oddychovka. Smial som sa na mnohých miestach a prišlo mi, že sa všetci zúčastnení svojimi rolami naozaj bavili. Toto je totiž úplný výplach, komediálna blbina, pričom v takýchto filmoch poväčšinou nehrávajú dobrí herci. Tu sa zišla kvalitná zostavička. Sandra Bullock je už rokmi overený komediálny talent a aj tu opäť raz ukázala aká je dobrá. Mne sa jej postava a ako ju podala veľmi páčila. Ostatní rovnako fajn. Skrátka ideálny film na nedeľný večer keď máte chuť len vypnúť a zasmiať sa. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama