Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Nechápu Zlatou malinu kterou obdržela Sandra. Ano Sandra je fanatická, ale já jí to věřil každou minutu filmu. Takže to na mě působí věrohodně, a nemá to být tak správné? - aby člověk věřil postavě. Podle mě jí Sandra zahrála perfektně. Několikrát jsem se během filmu přistihl jak je mi jí líto. Ona taková nevinná chuděra. Konečně jsem se i dokázal pobavit u křížovky. Dávám 4 hvězdičky. Sandřin výkon byl věrohodný, (role sice přitažená za vlasy, ale aspoň to není typické Americké co všichni odsuzují, ale jak vidím, lidé neví co chtějí), scénář originální - já osobně nic takového ještě neviděl. Film se mi líbil, perfektně jsem se pobavil a tak myslím to mělo být. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Přesně u těhlech typů filmů nemám rád "pány kritiky". Slečna zamilovaná opravdu není žádné umělecké dílo, není to film, který se zapíše do dějin, není převratný ani oscarový, ale pro mě je to prostě snímek, který má vtip, myšlenku i emoce. A můžou mi za to ostatní klidně říct, že nerozumím filmu. A můžou mi vlést na záda i Zlaté maliny, které si Sandra opravdu ani náhodou nezasloužila - nechci tím, říct, že předvedla nějaký bůh ví jaký výkon, ale svojí roli zahrála tak, jak si vyžadovala a má prostě to správné charisma. Film má fakt vtipné scény, ale poukázal i na mnohé pravdy, kterých si né každý divák všimne, jakožto krásné metafory s křížovkami, účel médií (proto tak nesnáším zprávy), zůstat sám sebou atd... Takže mně se to líbilo... a moc! Opět podcenněný film. Nevím, co ostatní čekali, ale já jsem čekal přesně takovouhle oddychovku. PS. Já tyhlety americké konce (dost možná kýčovité) prostě miluju! :) ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sandra „hrát se nikdy nenaučím“ Bullock už nějaký ten pátek otravně kdáká před kamerou. Vesměs jen variuje to, co jsme u ní už viděli, jen tu a tam krapet změní žánr. Občas to v poslední době vyšlo (Gravitace, Návrh), většinou jde ovšem o nestravitelné látky, ve kterých se všichni nepřítomně culí a pronáší tak provařená klišé, že jim nemohou věřit ani léta osamělé čtyřicátnice. Slečna zamilovaná se liší pouze tím, že za ni Bullock dostala Zlatou malinu (ve stejném roce, kdy pro mě nepochopitelně urvala i Oscara). Pár momentů to má, ale převládá hořká pachuť v ústech. U Bullock nic moc nového. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)
  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)

Reklama

Reklama