Joy of Painting, The (TV seriál)

Dokumentární / Rodinný

USA, 1983, 30 min

Hrají:

Bob Ross

Ech, tento tridsaťminútkový program som už dávno-pradávno po nociach pozerával a nahrával na "Alfe" a musím uznať, že sa to oplatilo. "The Joy of Painting" je krátky, dalo by sa povedať, že dokumentárny seriál, v ktorom maliar Bob Ross detailne popisuje a samozrejme aj maľuje úžasné obrazy. Tie boli pre mňa tým najväčším lákadlom, skutočne všetky stoja za to, možno ani nebudete veriť, že niečo také niekto dokáže. No, Bob Ross vás určite presvedčí a možno sa pre vás, rovnako ako pre mňa, stane jeho seriál tým najkrajším možným "večerníčkom"...(16.11.2007)

Seriál, pri ktorom sa výborne relaxuje a maľovanie vyzerá byť také jednoduché. Za necelú polhodinu dokáže Bob Ross vytvoriť nádherný obraz prírody a nakoniec sa nezabudne rozlúčiť vetou "I'd like to wish you happy painting, and God bless my friend".(25.10.2008)

Něco neuvěřitelného skvělej dokument o tom jak vzniká obraz velmi příjemná podívaná kdo neviděl neuvěří.(5.3.2009)

Výborný program, pri ktorom sa okrem spoznania maliarskych techník a úžasu nad postupným tvorením obrazu príjemne uvoľníte.(8.12.2008)