Tea Break
Krátkometrážní / Horor
Velká Británie, 2005, 6 min
Muž jde do zaměstnání a dělá svoji práci. Pauzička na sendvič s horkým čajem a trocha oddechu přijde vhod. (oficiální text distributora)
Renton
Scénář: Tim Reeves, Sam Walker .. Šmik..(22.11.2007)
Rob Roy
Skvělej industriální soundtrack. Tenhle kraťas těží z přečernalého humoru, typově výborně obsazeného herce a očekávané pointy, na kterou se ale všichni zlomyslně těší :) (z pásma "Před půlnocí"z festivalu krátkých filmů 2007 promítaných v pražském Světozoru).(18.11.2007)
petero
Pre hororových fandov skvelý a úsmevný kraťas.(4.2.2009)
murakamigirl
Zlomyseľne som sa tešila? Óóóó ! :o))) Každé vzrúšo, dobré vzrúšo!(5.2.2009)
Sfinkter
Manifestace absurdity stereotypní šichty. Zvyknout se dá asi na všechno - nakonec práce je práce.(6.7.2011)
Vyrida
Hodně ujetý styl humoru, který ještě prohlubuje trefný hudební doprovod a flegmatická postava řezníka. Je to taková pitomost až je to usměvné... Na celý filmek se můžete podívat třebas zde: http://www.youtube.com/watch?v=7QXN5k4v01c.(30.10.2010)
SOLOM.
Tak tohle je lahůdka pro fajnšmejkry britského černého humoru a sekání hlav. Típek si svou šichtu opravdu užívá se vším všudy a přesně dodržuje pracovní dobu!!! Oběti jsou pro něj jen kus masa na porážku a celou dobu téměř nejeví žádné známky emocí. No já tedy nevím jestli bych usekl (uřízl) hlavu nahaté pěkné ženské, která je navíc bezbranná a předtím bych si tu šichtu trošku nezpříjemnil...(6.9.2010)
ClownK
tremors
maoc
Černohumorný headcountový kraťas. Fajn hudba, uvěřitelné triky, pěkné šplíchance krve, padnoucí postava dělníka, prostě laskomina.(19.7.2010)
Mittch27
Mega pecka, skvěle sem se bavil. Svačinka mi pěkně uběhla :) 4,5 pecek z 5ti.(15.1.2011)
tuberaq
napadá mě jediný přívlastek k tomuto dílku a to jest "morbidní"(11.2.2012)