Reklama

Reklama

Prasáci

Obsahy(1)

Miles je mladý a atraktivní mladík, který nemá problém se sváděním dívek. Jeho nejlepšího přítele Cleavera napadne uzavřít sázky na to, že Miles svede 26 dívek jejichž počáteční písmena utvoří celou abecedu. Problém ovšem nastave u Gabrielle Xeropolous jako "X", do které se Miles zamiluje a dojde k rozporu mezi Milesem a Cleaverem... (baXter)

(více)

Recenze (45)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá teenagerovská komedie s velice pozoruhodným nápadem. Miles může mít jakoukoliv holku chce, a o každém svém pohlavním styku si vede pečlivé deníky. A jeho kamaráda napadne, že by mohl Miles do promoce dostat do postele celou abecedu holek, neboli holky, jejichž počáteční písmena v příjmení dají dohromady celou abecedu. A zasekne se u písmena X. Toto písmeno na začátku abecedy má jen jedna holka, která je zároveň jednou z nejhezčích holek na škole. Ale má to háček. Tuto dívku miluje i Milesův spolubydlící Ben, který se rozhodně jen tak nevzdá. Co do zápletky oceňuji především jistou originalitu. Oproti jiným teenagerovským komediím má tato dost dobrý nápad. A tento nápad opravdu dokáže zaujmout na celou dobu filmu. Já jsem se tedy alespoň dobře bavil a sám jsem čekal, jak celá zápletka může skončit. Takže po dějové stránce docela dobrý film. Po herecké stránce je to zahrané celkem slušně, nikdo výrazně nepřehrává a jsou to snadno uvěřitelné výkony. Navíc jsou zde k vidění i pěkné dívky, holky zase bezesporu zaujmou pěkní kluci. Prostě kromě zajímavého děje je i nač se dívat. Já osobně se dobře bavil a sledování filmu mi hodně rychle uteklo. Tohle je zkrátka příjemná komedie na nějaký ten nudný večer. Dávám tři hvězdičky. ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Celkom sledovateľný film pri ktorom zbehne rýchlo čas, no škoda že to nie je ani poriadna komédia ani romatika. Po dvadsiatich minútach som správne predpokladal určitú časť deja, do potom sa to pár krát otočilo. No nečakal som ako to skončí, a teda pokus o srandu tam aj na konci bol. Sympatická romantická slabokomédia, ktorý ničím neurazi a nesnaží sa byť zbytočne trápna. Dobrý herci, ktorý sa škoda že neobjavili aj vo viacerých filmoch, a najmä Gabrielle Xeropolous (Melanie Marden), pekná to žena :-) ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká teenagerovská komedie o šukači, který se nám zamiloval. 1) Komedie o tom, jak se z proutníků po zamilování stávají hodní hoši, bývají hloupé, v nejlepším případě pouze plytké. A přesně takový je i tento kanadský počin._____ 2) Scénář jasný a předvídatelný po prvních pěti minutách (snad až úplný závěr trochu překvapí - tvůrci zřejmě neztratili zcela smysl pro nadhled) je provázen průměrnými trochu přehrávajícími herci, nezajímavou hudbou, nijakou kamerou a vůbec - vše je plytké a nezajímavé (s vyjímkou krásně vyrýsovaného hrudníku 31letého Jeffersona Browna)._____ 3) Kdyby alespoň trochu toho sexu...ale film je vzhledem k tématu překvapivě prudérní. ()

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Romantický sexuální film ... ale jo, ze začátku mě nadchl (že to slyším poprvý asi..) nápad, že má Miles získat celou abecedu holek kvůli sázce. Chvilkama to bylo (alespoň trošku) romantický, zajímavý, ale nakonec si stejně člověk nemůže furt lhát a říká si "koukám na film o šukajících puberťácích" (i když byli kluci starší, u nich to to začíná od 20, tak proto mluvím o teenageřích). Prostě to šlo, průměr. Jo a zlobím se za ten nahatej konec před najetím závěrečných titulků, takhle se film, který se o něco snaží (tenhle tak působil) nechová... ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Jak už tady několikrát bylo zmíněno, tak nápad nebyl vyloženě nejhorší, což je na tento primitivní druh komedií doslova ojedinělé, ale provedení už je na tom patrně hůře. K tomu všemu si připočtěte naprosto příšerné (ne)herecké obsazení všech zůčastněných, kteří měli ještě k tomu nevýhodu v tom, že měli naprosto nesympaticky napsané role. Jedna jediná hvězda je zato, že se vyhnuli oplzlostem a vyloženě fekálním scénám, které jsou typické pro tento druh filmu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama