Reklama

Reklama

Prasáci

Obsahy(1)

Miles je mladý a atraktivní mladík, který nemá problém se sváděním dívek. Jeho nejlepšího přítele Cleavera napadne uzavřít sázky na to, že Miles svede 26 dívek jejichž počáteční písmena utvoří celou abecedu. Problém ovšem nastave u Gabrielle Xeropolous jako "X", do které se Miles zamiluje a dojde k rozporu mezi Milesem a Cleaverem... (baXter)

(více)

Recenze (45)

freddy 

všechny recenze uživatele

Zajímavá teenagerovská komedie s velice pozoruhodným nápadem. Miles může mít jakoukoliv holku chce, a o každém svém pohlavním styku si vede pečlivé deníky. A jeho kamaráda napadne, že by mohl Miles do promoce dostat do postele celou abecedu holek, neboli holky, jejichž počáteční písmena v příjmení dají dohromady celou abecedu. A zasekne se u písmena X. Toto písmeno na začátku abecedy má jen jedna holka, která je zároveň jednou z nejhezčích holek na škole. Ale má to háček. Tuto dívku miluje i Milesův spolubydlící Ben, který se rozhodně jen tak nevzdá. Co do zápletky oceňuji především jistou originalitu. Oproti jiným teenagerovským komediím má tato dost dobrý nápad. A tento nápad opravdu dokáže zaujmout na celou dobu filmu. Já jsem se tedy alespoň dobře bavil a sám jsem čekal, jak celá zápletka může skončit. Takže po dějové stránce docela dobrý film. Po herecké stránce je to zahrané celkem slušně, nikdo výrazně nepřehrává a jsou to snadno uvěřitelné výkony. Navíc jsou zde k vidění i pěkné dívky, holky zase bezesporu zaujmou pěkní kluci. Prostě kromě zajímavého děje je i nač se dívat. Já osobně se dobře bavil a sledování filmu mi hodně rychle uteklo. Tohle je zkrátka příjemná komedie na nějaký ten nudný večer. Dávám tři hvězdičky. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Z tohohle filmu asi nejvíce zaujal konec, a to bohužel, protože ten pokus o originalitu se sem vůbec nehodil, to bych radši vzal nějaký konec, který mi byl jasný už od začátku. Zde se totiž stala taková věc, kterou po celou dobu filmu nic nepředpovídalo. Nebudu to tu rozpitvávat. Jinak se to celkem dalo, námět zajímavý, vtípek občas nějaký byl, takže proč ne, teenagerovka dobrá. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká teenagerovská komedie o šukači, který se nám zamiloval. 1) Komedie o tom, jak se z proutníků po zamilování stávají hodní hoši, bývají hloupé, v nejlepším případě pouze plytké. A přesně takový je i tento kanadský počin._____ 2) Scénář jasný a předvídatelný po prvních pěti minutách (snad až úplný závěr trochu překvapí - tvůrci zřejmě neztratili zcela smysl pro nadhled) je provázen průměrnými trochu přehrávajícími herci, nezajímavou hudbou, nijakou kamerou a vůbec - vše je plytké a nezajímavé (s vyjímkou krásně vyrýsovaného hrudníku 31letého Jeffersona Browna)._____ 3) Kdyby alespoň trochu toho sexu...ale film je vzhledem k tématu překvapivě prudérní. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Dosti zajímavý nápad, ale velmi špatné provedení a obsazení. Konec sice celkem překvapivý, ale tím i nepochopitelný. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Miles teďka nemá svůj den. - Jo všiml jsem si, nešuká... A to jsem si myslel, že už mě ta puberta pustila. Asi ne když dokážu komedii na styl "šup sem, šup tam" ocenit třemi hvězdami. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

nojo, puberťáci co se sází o to, kdo kolik sbalí holek, to je tipické, ovšem tohle není o tom kdo kolik, ale JEDEN a KTEROU ... docela sem se i zasmál ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Toto je opravdu samoúčelná komedie, u které se nezasmějete, ale nepřivodí vám žaludeční potíže. Při které se možná i ztotožníte s nějakým tím hrdinou....No prostě průměr jak se patří s tím, že tu byly horší případy.... ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Nevím, do jaké oblasti bych tento snímek měl zařadit, ale komedie rozhodně ne. Nebo se snad pletu ? osobně si myslím, že ne, jelikož si nedovedu vybavit jedinou vtipnoz scénu, u které bych se zasmál. No což, každá teen komedie nemůže být zdařilá. Hvězda navíc za nečekaný konec ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Prasečina o prasečinách pro prasáky. Podaří se promiskuitnímu Milesovy obšťastnit 26 dívek, jejichž počáteční písmena příjmení obsáhnou celou abecedu, nebo ztroskotá na prokletém písmeni X. Primitivně sprostá teenagerovská komedie, ve které vzduchem neustále létají slova jako šukat, koule nebo kozy s celkem originálně nastavenou záptetkou, mizerným zpracováním a dosti nesympatickými hlavními prasáky - pardon hlavními hrdiny. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale mě se tyhle filmy typu prciček celkem líbí - jednoduchý scénař, klasické prostředí americké univerzity, sázky, sex - z mého pohledu na tyto filmy tak tříhvězdičková podívaná, tento byl ovšem na vtipné scénky o něco chudší. Jedna hvězda navíc by se dala přidat přidat za téma abecedy které se mi ze všech podobných líbí nejvíce, dále za překrásnou Melanie Marden a za vtipnou scénku předcházející titulkům... :-) ()

Reklama

Reklama